Sale Zokni pontszerűen felvitt turmalinnal, 26 cm

Segít megszüntetni a lábakban jelentkező fáradtságérzést; hozzájárul a verejtékkiválasztás szabályozásához.

Elősegítheti a helyi vér- és nyirokkeringés javulását; elősegítheti az ízületek tájékán jelentkező helyi feszültség csökkenését; hozzájárulhat a sérüléseket és zúzódásokat követő gyors regenerálódáshoz; valamint az összetételben megtalálható turmalin hozzájárulhat a szervezet ellenálló- és tűrőképességének növeléséhez.

A turmalinos zokni rendszeres viselése segíthet megszüntetni a lábak fáradtságérzetét és ödémásodását, hozzájárul a verejtékkiválasztás szabályozásához, enyhíti a lábfejekben jelentkező kellemetlen érzéseket.

Ez az újdonság nem csupán azoknak jön kapóra, akik már tapasztalatból ismerik a kellemetlen érzéseket az ízületek környékén, hanem mindazok számára is, akik jó kondícióban vannak és nap mint nap gondot fordítanak szervezetük karbantartására.

 

   
     

Miért fontos nap mint nap karban tartanunk ízületeink egészségét?

Azért, mert pontosan ízületeink állapotától függ hajlékonyságunk, járásunk könnyedsége, jó hangulatunk, valamint képességünk örömünket lelni minden egyes mozdulatban anélkül, hogy bármilyen feszítő érzést tapasztalnánk.

Azért, mert mindannyian találkozunk az ízületeink egészségét károsító tényezőkkel.

Évente legalább egyszer mindenki, de van, aki többször is megfázik, vagy elkap valamilyen fertőző betegséget. A statisztikai számok mindemellett azt mutatják, hogy a világ különböző országaiban, tekintet nélkül azok gazdasági fejlettségi színvonalára, az utóbbi években növekszik a hajlam a fertőző megbetegedésekre.

Ha pedig a fertőző megbetegedések krónikussá válnak, az előbb-utóbb megmutatkozik az ízületek működésén és teljesítőképességén is!

Az ízületek mozgékonyságával kapcsolatos problémák keletkezésének további, mindenki által ismert okai – a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás. Ezen túlmenően előfordulhat az is, hogy az ember kénytelen számára szokatlanul nagy fizikai erőfeszítést kifejteni: ez ugyanúgy érvényes a profi sportolókra, ahogy az átlagos emberekre is, mint amilyenek mi is vagyunk, például mikor beköszönt az aktív kerti munkák ideje. Ilyenkor ízületeinknek különleges gondoskodásra, valamint pihenésre van szüksége.

Szakemberek úgy vélik, hogy az ízületi problémák, különösen a lábízületek megbetegedései nehezen gyógyíthatók. A statisztikák arról tanúskodnak, hogy 65-70 éves korukra az emberek 60-70 százalékánál diagnosztizálnak ízületi problémákat! Márpedig a rendszeresen visszatérő, kínzó fájdalom kifordíthat magunkból… Fordítsunk inkább figyelmet a probléma megelőzésére!

 

Miben rejlik a turmalin titka?

A turmalin a világon létező ásványok közül az egyetlen, amely állandó mágneses mezővel rendelkezik. Éppen e tulajdonságát vettük alapul a pontszerűen felhordott turmalinnal rendelkező termékek kifejlesztése során.

Köztudott, hogy az emberi vér vasat tartalmaz (körülbelül 4,2 grammot), ennélfogva az emberi szervezet összességében is rendelkezik mágneses mezővel. A turmalinnal kölcsönhatásba lépve mikroáram keletkezik, ez által intenzívebbé válhatnak a sejtekben végbemenő anyagcserefolyamatok. Ily módon jöhet létre az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatás; javulhat a vérkeringés és a nyirokkeringés, emelkedhet a vér oxigéntartalma, aktivizálódhat a sejtek energiagazdálkodása, normalizálódhat az idegrendszer működése.

A pontszerűen felhordott turmalinnal rendelkező termékek használata során kellemes, fokozatosan erősödő meleget fogsz érezni, ami segíti az ellazulást és a szervezet erejének regenerálódását.

 

 

Zokni pontszerűen felvitt turmalinnal

  • Segít megszüntetni a lábakban jelentkező fáradtságérzést;
  • hozzájárul a verejtékkiválasztás szabályozásához.

A turmalinos zokni rendszeres viselése segít megszüntetni a lábak fáradtságérzetét és ödémásodását, hozzájárul a verejtékkiválasztás szabályozásához és elejét veszi a pangó jelenségeknek, enyhíti a lábfejekben jelentkező kellemetlen érzéseket. A zokni pontszerűen felvitt turmalinnal ajánlott a lábak vérellátásának erősítésére is. Megakadályozza a kellemetlen szagok keletkezését. Friss és komfortos érzést kölcsönöz.

 

   
     

 

Alkalmazás:

A zoknit ajánlott este felhúzni. Kezdetben hordja esténként egyszer, 10-15 percig, fokozatosan 8-10 órára (egész éjszakára) növelve a zokni viselésének időtartamát.

A turmalinos termékeket eleinte néhány percig kell hordani, fokozatosan növelve használatuk időtartamát. A továbbiakban viselhetők szükség szerint, s az ízületekre történő felhelyezésük időtartama egyénileg beállítható.

A pontszerűen felhordott turmalinnal rendelkező termékek által érintett területeken keletkezhet bőrpír és égető érzés, ami teljesen normális. A kúra megszakítása után ezek a tünetek egy-két óra múltán megszűnnek.

Amennyiben igen rövid ideig történő használat után elviselhetetlen égető érzés keletkezik, vagy a termék használata után az égő érzés a szokásosnál később múlik el, ami egy legyengült szervezet esetében fordulhat elő – a termék használatának időtartamát le kell rövidíteni.

A termék eltávolítása után az égető érzés rövid időn belül teljes mértékben megszűnik. Határozza meg saját maga számára önállóan a turmalinos termékek használatának időtartamát!

Felhívjuk figyelmét, hogy a pontszerűen felhordott turmalinnal rendelkező termékek használata nem ajánlott magas láz, daganatos betegségek, visszérbetegség, a termékek felhelyezésének területén található bőrsérülések esetén, illetve a testükben fém implantátummal rendelkező személyek számára

 

 

Egészséges ízületeink karbantartása ma – aktív életvitel és a korlátozások nélküli mozgás holnap!

Az ízületeinkben tapasztalt legenyhébb diszkomfort érzés, az érzékenység az időjárásváltozásra – mindezek makacsul és egyértelműen arra utalnak, hogy ideje orvoshoz fordulni! A száraz meleget biztosító, azonnali segítségnek pedig – a termékeknek pontszerűen felvitt turmalinnal – mindig kéznél kell lennie.

Vidd magaddal a „száraz meleget” üzleti útjaidra, hétvégi nyaralódba, kirándulásaidra – legyen kéznél mindig kéznél a komfortérzés!

 

 

 

Termékjellemző
Kiszerelés 1 pár

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: