Sale Dual System Szemkörnyék-ránctalanító maszk 100% kollagénnel

Fiatalos és ragyogó tekintet!

Ez a maszk szó szerint megállítja az időt, sokáig késlelteti az öregedés jeleit a bőrön: a felső szemhéj megereszkedését, szarkalábakat, a szemhéj bőrén a rugalmasság csökkenését. A maszk használatát minden 30 feletti nő beveheti a rendszeres szépségápolási szokásai közé.

 

Összetételében megtalálhatók: kollagén, erdei mályva levél kivonata, ginzenggyökér, bioarany, alga kivonat

Képes-e az ember sokáig víz nélkül élni? Természetesen nem. Még elképzelni is nehéz, mi történne velünk, ha a szervezetünk egyszer csak nem jutna hozzá az éltető vízhez. A kollagén a bőr számára ugyanolyan fontos, mint a tiszta víz a szervezetünknek. A kollagén hiánytól a bőr gyorsan „hervadni” kezd és tele lesz ráncokkal – egy szóval: öregszik.

Az életkor előre haladtával, 35 éves kor után a sejtek már nem termelnek elegendő kollagént, a kollagén rostok elkezdenek veszíteni rugalmasságukból, szerkezetük gyengül, nedvességtartó képességük is csökken, ennek következtében megjelennek a ráncok. Mit lehet tenni? A magas kollagén tartalmú kozmetikai készítmények segítségünkre sietnek. 

 

A maszk aktív összetevőinek hatása

A kollagén a „fiatalság fehérjéjeként” működik, javítja a szilárdságot, rugalmasságot és a bőrturgort, küzd a ráncok ellen.

 

Az erdei mályva kivonata puhaságot és selymességet kölcsönöz a bőrnek, kisimítja az apróbb ráncokat, hidratál, javítja a bőrturgort.

 

 

 

A maszk rendeltetése:

- mélyen hidratál

- elmulasztja az ödémát és a sötét karikákat

- helyreállítja a bőr tónusát és rugalmasságát

- kisimítja az apró ráncokat

 

Eredmény

A szem körüli ráncok látványosan kisimulnak, magabiztosnak és szépnek érezzük magunkat, tekintetünk nyílt, merész és rabul ejtő lesz.


 

 

TianDe Szemkörnyék ápoló  maszkok

Ezek a kozmetikai mini maszkok korrigálják a szemkörnyék bőrének apróbb tökéletlenségeit. Otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas.

 

Hatás a szemkörnyék alatti bőrre

A modern fátyolszövetes maszkok, melyeket a szemkörnyék bőrére fejlesztettek ki, a célzott hatásnak köszönhetően hatékonyan szabadítanak meg a ráncoktól, kivörösdéstől, a püffedtségtől és a szem alatti sötét karikáktól. A bioaranyat tartalmazó emulzió hosszú időre tartósítja az eredményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkalmazás:

1. szakasz: felnyitás után azonnal vigyük fel a maszkot a megtisztított szem körüli bőrre, majd 15-20 perc múlva vegyük le, és öblítsük le a bőrt. Javasolt 10-15 napon keresztül naponta használni, majd hetente 2-3 alkalommal.
2. szakasz: a maszk után vigyünk fel a
a bioaranyat és biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmazó regeneráló emulziót vékony rétegben és várjuk meg a teljes felszívódást.

 

Bőrápolás arannyal – aranyfényű ragyogás a bőrnek

A „Dual System” sorozatba komplex, „Kettő az egyben” bőrápoló maszkok  tartoznak:

 

  1. lépés - táplálás és lifting, „gyengéd érintés” – a kivonatokkal és természetes összetevőkkel átitatott fátyolszövetes maszk felhelyezése
  2. lépés – hidratálás és fiatalítás „arany élmény” * - a bioaranyat és biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmazó regeneráló emulzió felvitele. A maszk hatásának felerősítése és a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása

 

A „Dual System” sorozat maszkjainak hatása tartós. Lifting, állag javulás, életerő – mind megtapasztalható a bőrön – és hosszú ideig.

A Dual System maszkok használatának csodálatos eredménye azonnal szemmel látható.

 

 Hogyan segít a bioarany megőrizni a bőr szépségét és fiatalságát?

A bioarany – egyedülálló vezető, melynek köszönhetően a maszk aktív növényi és ásványi összetevői behatolnak az epidermisz mélyebb rétegeibe. Az arany aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, tonizál, serkenti az anyagcsere folyamatokat, jelentősen növeli a bőr nedvességmegtartó képességét, mellyel lassítja az öregedést.

Már sok évszázaddal ezelőtt is ismerték az aranynak azt a tulajdonságát, hogy képes a bőr fiatalságát megőrizni. Az ősi Kínában az ismert szépséges hölgyek megrendelésére a gyógyítók olyan készítményeket állítottak össze szépségápolási és egészség megőrzési céllal, amelyben az arany is szerepelt összetevőként.  A középkor misztikusai és alkimistái az arany segítségével próbálták az örök fiatalság elixírét kikeverni. 

 

Hogyan nyerik napjainkban a nemesfémet a tudósok a szépségipar számára?

A bioarany vagy az aranykolloid kinyerése leginkább egy titkos szertartásra hasonlít. Képzeljük el: a tisztított vizet áteresztik a tiszta arany felszínén, amely magasfrekvenciás áram és nagy nyomás alatt van. Az arany ionok a felszínről átkerülnek a vízbe, amelyet azután ózonnal kezelnek, és erős mágneses mezőn engednek keresztül.

Eredmény: nálunk megtalálható a bőr szépségéhez szükséges tiszta arany

 

Az alábbi maszkjaink emulzióiban található bioarany: 51404, 51405, 51406, 51401

 

 

 

Termékjellemző
Kiszerelés 1 db

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: