Sale Dual System Maszk cápazsírral és olívalevél-kivonattal a szemkörnyék bőrére

Viszlát püffedtség és gyulladás! A maszk minden egyes használatával megörvendeztet azzal, hogy a szemhéj bőre rugalmasabbá és feszesebbé válik. Tekintetünk fiatalabb és vonzóbb lesz.

Ez a készítmény azoknak a nőknek készült, akik még sokáig szeretnék megőrizni szépségüket és fiatalságukat. Ez a maszk tökéletesen megfelel a 40-50 feletti hölgyeknek.

 

Összetételében megtalálhatók: hidrolizált cápamájolaj, olívalevél kivonat, hidrolizált kollagén

A cápáról az a kép alakult ki, hogy veszélyes ragadozó, és sokáig nem tekintették értékes haszonhalnak. A XX. század közepén fedezték fel, hogy a mélytengeri cápamáj 100-szor több A-vitamint tartalmaz, mint a csukamáj. Ezután Amerikában új, ezúttal tengeri „aranyláz” tört ki. A cápamájat „szürke aranynak” nevezték, és a halászok ugyanolyan megszállottsággal vadásztak a hatalmas és veszélyes zsákmányra, mint tették azt aranymosó őseik.

Az A-vitaminon kívül a mélyvízi cápa májából számos más hasznos anyag nyerhető ki, ezek egyike a szkvalén, egy többszörösen telítetlen folyékony szénhidrogén, amelynek gyulladáscsökkentő, antioxidáns és ödémacsökkentő hatása van.

A szkvalén megköti az oxigént és ezzel feltölti a szöveteket, megakadályozva ezzel a szabadgyökök sejtekre gyakorolt károsító hatását

 

A maszk aktív összetevőinek hatása

A cápamájolaj segít megküzdeni az apróbb ráncokkal, elősegíti a hámszövet sejtjeinek megújulását, fokozza a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelését.

Az olívalevél kivonatban található az oleuropein nevű zsírsav. Az olívafa más néven olajfa, és ennek a leveléből nyerik az említett anyagot. Az olívalevél telítetlen zsírsavakat tartalmaz – oleinsavat, linolsavat, E-vitamint és egyéb más bőrpuhító aktív hatóanyagokat. A kivonat regeneráló, hidratáló, antioxidáns és fiatalító hatással van a sejtekre. Az anti-age terápiáknál (öregedés késleltetése) széles körben alkalmazzák.

 

 

A maszk rendeltetése:

- látványos lifting hatás

- elősegíti a püffedtség és szem alatti táskák csökkenését

- elősegíti a gyulladáscsökkenést

- aktivizálja a fehérje anyagcseréjét

- fokozza a bőr ellenálló képességét a stressz okozta hatásokkal szemben

 

Eredmény

A maszk minden egyes használatával megörvendeztet azzal, hogy a szemhéj bőre rugalmasabb és feszesebb lesz. Tekintetünk fiatalabb és vonzóbb lesz.


 

TianDe Szemkörnyék ápoló  maszkok

Ezek a kozmetikai mini maszkok korrigálják a szemkörnyék bőrének apróbb tökéletlenségeit. Otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas.

 

Hatás a szemkörnyék alatti bőrre

A modern fátyolszövetes maszkok, melyeket a szemkörnyék bőrére fejlesztettek ki, a célzott hatásnak köszönhetően hatékonyan szabadítanak meg a ráncoktól, kivörösdéstől, a püffedtségtől és a szem alatti sötét karikáktól. A bioaranyat tartalmazó emulzió hosszú időre tartósítja az eredményt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alkalmazás:

1. szakasz: felnyitás után azonnal vigyük fel a maszkot a megtisztított szem körüli bőrre, majd 15-20 perc múlva vegyük le, és öblítsük le a bőrt. Javasolt 10-15 napon keresztül naponta használni, majd hetente 2-3 alkalommal.
2. szakasz: a maszk után vigyünk fel a keramidokat vékony rétegben és várjuk meg a teljes felszívódást.

Termékjellemző
Kiszerelés 1db

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    6 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: