Egészséges fogak PROTÉZIS NÉLKÜL a legmagasabb életkorban is!

Egészséges fogak PROTÉZIS NÉLKÜL a legmagasabb életkorban is!

 

EGÉSZSÉGES FOGAK PROTÉZIS NÉLKÜL

A LEGMAGASABB ÉLETKORIG

 

A TELJES IGAZSÁG A PRODENTAL FOGKRÉMRŐL

 

Az 1990-es években kínai tudósok egy csoportja kifejlesztette, a 2000-es években pedig szabadalomként le is védette a fibroblaszt növekedési faktort tartalmazó peptidet, amely a TianDe csúcstermékeinek egyikében – a ProDental fogkrém összetételében megtalálható.

Három évvel ezelőtt a Csinan egyetem (Jinan University) Első fogorvosi klinikája megvizsgálta ezt a terméket. Az elvégzett kísérletek lényege: a 42 emberből álló alapcsoport tagjai öt hónapon át a ProDental fogrémmel mostak fogat. Létrehoztak egy 37 főből álló kontrollcsoportot is, amelynek tagjai, ugyanannyi ideig, mint az alapcsoport résztvevői, szokványos fogrémmel mosták fogukat. Korábban A kísérlet minden egyes alanyánál, 18 és 70 éves kor között, fogínygyulladást diagnosztizáltak, amelynek kísérőjelensége volt az íny vérzékenysége és a foglerakódás kialakulása.

Mind a hagyományos fogkrémeket, mind a Prodental fogrémet a fogínyvérzés csökkentése és a foglerakódás eltávolítása céljából ajánlották a résztvevőknek.

Az eredmény nem sokáig váratott magára! Azok esetében, akik fogmosáshoz a TianDe ProDental fogkrémét használták, az ínyvérzési mutató már három hónap múltán tízszeresen CSÖKKENT, míg a foglerakódásé – három és félszer.

Mondhatjuk – a fogínyprobléma megoldódott. Miközben a kontrollcsoporthoz tartozó, fogukat hagyományos fogkrémmel mosó egyének esetében az ínyvérzés mutatója háromszor lett kisebb, a foglerakódásé pedig – kétszer. A Csinan egyetem Első fogorvosi klinikájának a kísérleteket végző munkatársai az alábbi következtetésre jutottak: a TianDe ProDental fogkrémjét használók esetében a fogínyproblémákkal küzdőknél az „előtte és utána” mutatók egyértelmű hatást mutattak ki, míg a kontrollcsoport tagjainál, akik hagyományos fogkrémet használtak a fogmosáshoz, a hatás nem volt ilyen egyértelmű.

https://www.vitalcafe.hu/bioiberica-hyal-joint

Írta: text_none_author Kategória: TianDe hírek Bejegyezve: 2016-11-15 Megtekintve: 726 Hozzászólás: 1