Első szakasz: Maszk-elixír az ázsiai gázló kivonatával.

Megújítja és feszesíti a bőrt, növeli annak rugalmasságát, elősegíti a ráncok kisimulását. Ideális módon hidratálja és táplálja a bőrt, erősíti annak lipid védőgátját. Nyugtató hatású, ápolja az érzékeny és a problémás bőrt, erősíti annak védekező funkcióit. Természetes eredetű antioxidánsokat – bioflavonoidokat tartalmaz.

Második szakasz: Egy jótékony hatású krém.

A kollagén aminosavaival, almasavval és allantoinnal telített, olvadó textúrájú krém, kiegészíti a bőr regeneráló ápolását: feltölti energiával, fenntartja a hidratáltság optimális szintjét, növeli a bőr rugalmasságát és puhítja a ráncokat. Elősegíti a bőr regenerálódását, annak frissességet és szépséget kölcsönöz.

Alkalmazás:

Első szakasz: 15-20 percre helyezze fel megtisztított arcbőrére a maszk-elixírt, majd távolítsa el és arcát vízzel öblítse le!

Második szakasz: Közvetlenül a maszk használata után, vagy az azt követő 10-12 órán belül vigye fel bőrére a jótékony hatású krémet! Éjszakai krémként is használható.

A komplex ápolást heti egy-két alkalommal végezze el!

Figyelmeztetés: Egyszeri felhasználásra! A felbontást követően azonnal felhasználandó! 

Termékjellemző
Kiszerelés 36+5 g
Összetétel Ingredients/Összetevők: Maszk: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Humulus Lupulus Extract, Glabridin, Centella Asiatica Extract, Phenoxyethanol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Disodium EDTA, Methylparaben, Parfum. Krém: Aqua, Glycerin, Carbomer, Propylene Glycol, PEG-15 Cocomonium Chloride, Malic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Collagen Amino Acids, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Allantoin, Methylparaben, Propylparaben, Parfum.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    6 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: