A TianDe által kínált árnyékolószett a szem kikészítéséhez:

milyen színárnyalatok mellett döntsünk, hogy a szürke és a kék szem felragyogjon?

A hideg színtípus –nyár és tél. A hangsúly a homok-, a kávé- és a kakaó színeken.

A meleg színtípus – tavasz és ősz. Bézs, arany, őszibarack – választásod szerint!

A szürke és a kék szem mindenféle árnyalata – a legelterjedtebb Oroszországban és, alighanem, egész Európában, leszámítva a déli országokat. Miként hangsúlyozzuk ki színük mélységét és hogy váltsuk ki ragyogásukat? A TianDe által kínált új árnyékolókkal!

Először is, felejtsük el a „az árnyékoló színe – a szem színének megfelelően” szabályt, ez már rég érvényét vesztette és divatjamúlt. Sőt, ez a módszer nem hogy kihangsúlyozná, hanem inkább agyonvágja a szem és a tekintet mélységét és telítettségét. Próbáld ki a kontrasztok hatását!

Mindenekelőtt döntsd el, saját külsőd melyik színtípushoz tartozik! Ennek legegyszerűbb módja, ha természetes fény mellett különböző színárnyalatú papírdarabkákat (vagy valami szövetfoszlányt) illesztesz arcod mellé. Amennyiben a hideg, enyhén hamuszürke színárnyalatok illenek hozzád – vagy „tél”, vagy „nyár” típusú nő vagy. A „telet” a többitől könnyű megkülönböztetni – sötét haj, szemöldök és szempilla hamuszürkés tónusú árnyalattal, rendkívül világos bőrszín, avagy, épp ellenkezőleg, olívaszerű, sötét, de ugyancsak hideg, kékes árnyalattal. A szem egyedülállóan különleges tulajdonsága – a világos kontraszt a szemfehérje és a szivárványhártya, az írisz között. A szemfehérje ugyancsak hozzájárul a kék színhez. Ez az élénk, kontrasztokra hajlamos hölgyek jellemzője. A „nyár” típusú nők bőrszínének árnyalata ugyancsak hideg, miközben hajuk színe sötétszőke, olykor enyhén szürkés beütéssel. A szemfehérje és az írisz nem annyira kontrasztos, néha kissé tompa fényű.

Így hát, ha hideg színtípusú vagy, miközben szemed szürke vagy kék, azok nagy valószínűséggel acélos visszfényűek és jegesen mélyek. A szemhéjárnyékoló hozzád illő színárnyalatai – a kakaó, a kávé és a barna minden hideg árnyalata. Az arany szóba se jöhet! Az azüsttel viszont lehet és érdemes kísérletezni. Szeretnél ibolyaszín hatású szemeket, amilyen a legendás Elizabeth Taylornak volt? Vigyél fel szemhéjadra hideg ezüstöt zöld mocsárszínű árnyalattal – meg fogsz lepődni az eredménytől! E trükkös mutatvány a sötétszürke vagy kék szemű hölgyeknek sikerülhet. Próbáld ki a 02 – Party Time sablonban található legvilágosabb ezüstös színárnyalatot, valamint a 01 – Romantic Cocktail sablon sötét árnyalatait!

A meleg színtípusok – ez a „tavasz” és az „ősz”. Az „ősz” típusú nők bőrén gyakran találhatók elszórtan szeplők, bőrpír jóformán nincs, hajszínük pedig a vörös és a gesztenyeszín bármely árnyalata lehet. A szemfehérje és az írisz – kontrasztos. A „tavasz” szintén hajlamos a szeplőkre, ugyanakkor az ilyen típusú lányok pirospozsgásak is lehetnek és meglehetősen jól le tudnak barnulni. Hajszínük – a lenszőkétől az enyhe gesztenyeszínig terjed, de sohasem fekete. A szemfehérje picit tompafényű, nincs éles kontrasztban az írisszel.

Amennyiben meleg színtípusú vagy, miközben szemed szürke vagy kék, azok nagy valószínűséggel meleg, nyugodt árnyalatúak. A szemhéjárnyékoló hozzád illő színárnyalatai – a meleg bézs, aranyló és őszibarack tónusok – a 01 – Romantic Cocktail sablon. Segítségükkel szemed élénken ragyogó lesz. Próbáld ki a „Smoky eyes” sminket meleg barna és aranyló tónusaival – örülni fogsz az eredménynek!

Termékjellemző
Kiszerelés 7,5 g
Összetétel Talc, Mica, Dimethicone, Magnesium Stearate, Polymethyl Methacrylate, +/-Cl77499, Cl 77891, Cl77491, Cl 06035, Cl 15850, Cl 77007

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    2 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: