Sale 80917/01-02-03 Tartós sült púder az arcra

A tökéletes púder:

fedezzétek fel a bőr ideális színárnyalatának titkát!

A sült púder egyesíti magában a 60 °C hőmérsékleten kisütött folyékony és száraz összetevőket.

Az arcbőr ideális tónusa – a smink, az arckikészítés alapja, e megkérdőjelezhetetlen szabály alól nincs semmiféle kivétel. Mi az, amit legszívesebben „viseltek” bőrötökön nap mint nap? Egy alapozó krém, egy BB-, CC-, DD-krém, esetleg valamiféle púder? Az olyan bőr számára, amelyen nem találhatók nyilvánvaló, szemmel látható bőrhibák (például pattanások vagy szembeötlő pigmentfoltok), tökéletesen elegendő minden nap púdert használni – amely egy szempillantás alatt friss, ápolt külsőt kölcsönöz a bőrnek, annak egy enyhe alapszínt ad és nem terheli fölöslegesen az ábrázatot.

A TianDe bemutatja lenyűgöző újdonságát – az arcbőrre kifejlesztett sült púdert. Ez egy olyan korszerű termék, amely egyesíti magában a folyékony és a száraz alapozószerek előnyeit! A sült púdert igen magas hőmérsékleten állítják elő, aminek eredményeként az jóval telítettebbé és tartósabbá válik, az arra jellemző „márványszerű” bőrfelszínnel. Az ilyen típusú púder jobban felfekszik a bőrre, következésképpen gazdaságosabb a klasszikus kompakt vagy porszerű púderfajtákhoz képest. Eljött a kísérletezés ideje, itt az idő, hogy kipróbáljunk valami mást a bőr alapozására is!

Ideális bőr = a kifogástalan kinézet alapja!

Miként „működik” a púder?

 • Kifogástalanul friss, egyenletes, atlaszfényű bőrfelületet hoz létre;
 • tökéletes mattító hatással rendelkezik, kizárja a zsíros csillogás kialakulását;
 • fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkezik a ráncok elrejtésére;
 • bármilyen szintű – akár könnyed, akár teljesen tömör fedésre képes;
 • a bőrt ápoló, természetes eredetű ásványi anyagokat tartalmaz.

A sima, szép bőr – 90%-ban az alapja bármilyen fajta arckikészítésnek! Gondoljatok csak bele: tökéletesen választottátok meg a krém tónusát, kifogástalanul rajzoltátok körbe szemeteket, az árnyékolót professzionális módon vittétek fel… S mindezen tökéletesen elvégzett műveletek mellett mégiscsak ott van az egyenetlen, szürkés tónusú bőr a maga problémás felületeivel. És valóban, a TianDe termékeivel nap mint nap elvégzett, hozzáértő ápolás biztosítja bőrötök szépségét a dekoratív kozmetikumok nélkül is, minekután, reggelente felébredvén, teljes megelégedéssel fogjátok élvezni „csupasz” ábrázatotok látványát is. Mindamellett, a belülről sugárzó, ápolt, kifogástalan kinézetű bőr hatását kizárólag a fiatalság vagy a megfelelően megválasztott alapozás képes biztosítani. A TianDe újdonsága – a tartós sült púder az arcra – révén lehetőségetek nyílik kialakítani az ideális „vásznat” az alkotó jellegű arcfestés megalapozásához!

Nos, nézzük meg lépésről-lépésre, miként „működik” a púder az arcbőrön!

 • Kifogástalanul friss, egyenletes, atlaszfényű bőrfelületet hoz létre. Az arcon nem marad meg az bizonyos szárazság, amely néha a szokványos púder felhordását követően hátra szokott maradni. Az arcbőr végeredményben atlaszfénnyel ragyogóvá válik.
 • A púder remekül mattítja a bőrt, de nem változtatja azt „áthatolhatatlanul” fénytelenné, ahogy azt, például, a rendkívül zsíros bőrrel rendelkező hölgyek által használt speciális szerek teszik. Az a könnyed ragyogás, amelyről már ejtettünk szót, semmiféleképp sem említhető egy napon azzal a homlokon vagy orron kialakuló zsíros csillogással, amely oly gyakran tapasztalható a nap végére, s amellyel a zsíros típusú bőrrel rendelkező hölgyek már a smink felhordását követő néhány óra múltán „eldicsekedhetnek”.
 • A púder összetételében megtalálható, természetes eredetű ásványi anyagok belülről ragyogó hatást kölcsönöznek a bőrnek. Ezek fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek, s ez adott esetben kiválóan elrejti a ráncokat és a kitágult pórusokat.
 • Magatok választhatjátok meg a fedés szintjét – a könnyed, félig áttetsző hártyától a jóval „tömörebb változatig”.
 • A púder egyik „csavaros trükkje” – az összetételében található ásványi anyagok. Vagyis az nem csupán egy dekoratív kozmetikum, hanem ráadásul ápolószer is! A sült púder csillámot tartalmaz – ez szép fényt szóró hatást hoz létre, ezzel takarva a ráncokat és a kitágult pórusokat. A szilícium ugyancsak szétszórja a fényt, ezen túlmenően felszívja a bőrzsírfelesleget. Egy további ásvány összetételében – a magnézium-alumínium-szilikát – mattít, védelmet nyújt a napsugárzás ellen, kisimítja az apróbb bőrhibákat.
 •  

A púder összetételében „tevékenységüket kifejtő” ásványi anyagok:

a csillám – a szép fényszóró hatásért;

a szilícium – hatékonyan felszívja bőrzsírfelesleget, szétszórja a fényt;

a magnézium-alumínium-szilikát – puhít, mattít, védelmet nyújt a napsugárzás ellen, kisimítja az apróbb bőrhibákat.

 

A sült púder összetételében – olyan természetes eredetű ásványi anyagok találhatók, amelyek valóban hatékonyan „működnek”.

Csillám. Maga a „csillám” szó a latin „micare”, azaz „csillog” szóból eredeztethető – s pontosan e rendeltetésnek felel meg a kozmetikum összetételében található csillám. Természeténél fogva ez egy szilikát ásvány, amely csillog, vibrál és túlcsordul a napfény sugaraiban. Mindeközben abszolút ártalmatlan a bőrre. A csillámpor remekül visszaveri a fényt az arcbőrről, csillogóan ragyogóvá varázsolja a bőrt, ily módon a simább, puhább és ragyogóbb bőr érzetét kelti. A csillám könnyed csillogással veri vissza és szórja szét a fényt, csökkentve a ráncok és a pórusok láthatóságát (de nem tömíti el azokat).

A szilícium egy tejszínű por. Íme, miként is „működik” a szilícium:

 • vizuálisan kiegyenlíti a bőrt és kisimítja a különböző bőrhibákat;
 • felszívja a nedvességet és megtartja azt, ez által ellenőrzés alatt tartja a bőrzsír kiválasztását az arcon, mattítva ez által annak bőrét;
 • a szilíciumrészecskék gömbölyűek, s ennek következtében a púdertermékeknek ideálisan sikamlós tulajdonságot kölcsönöznek, az arcbőrt pedig – természetessé és simává varázsolják;
 • képes szétszórni a fényt, s a kozmetikumok e hatása lehetővé teszi a ráncok vizuális kisimítását;
 • mivel kiváló abszorbeáló hatással rendelkezik, nagyszerűen biztosítja az arckikészítés tartósságát.

A magnézium-alumínium-szilikát – a természetben széleskörűen elterjedt ásványi anyag. Szilíciumsavból és a magnézium alumíniumsójából áll. A magnézium-alumínium-szilikát lényegében véve megtisztított szmektit agyag. Puhító és mattító hatást fejt ki a bőrre, valamint védelmet nyújt az UVA- és UVB-sugárzás ellen (UV-szűrőket tartalmaz).

 

 „Sütéssel előállított” szépség: miben rejlik a titok?

A sült púder – ez egy eredetileg folyékony massza, amelyből elpárolták a nedvességet.

Éppen ennek köszönheti különleges tulajdonságait:

 • a sült púderben jóval több a pigment → csakis ezzel lehet elérni a tömör fedést és a bőrhibák elrejtését;
 • az ilyen típusú púder előállítása során nem alkalmaznak sajtoló eljárást → nem áll elő a megszokott szárazság → a púder nem emeli ki a ráncokat és a pórusokat, hanem inkább elfedi azokat;
 • az összetételében található, természetes eredetű ásványi anyagok ápolják a bőrt és nemes csillogást kölcsönöznek neki.

 

Mint már említettük, a sült púder előállításának korszerű technológiája abban rejlik, hogy a száraz és nedves komponenseket összekeverik, egyidejűleg azokat mintegy 60°C hőmérsékleten egybesütik. Az előállítás során alkalmazott magas hőmérséklet hatása biztosítja a púder nagyobb fokú tartósságát és élénkségét. Az ilyen típusú fedés jobban felfekszik a bőrre, ennek köszönhetően gazdaságosabb is.

Ez a technológia lehetővé teszi a nedvesség és a termék összetételében található anyagok összes hasznos tulajdonságának megőrzését. A sütés során a púder szokatlan konzisztenciát nyer, egyszerre kompakttá és laza szerkezetűvé válik.

Az előállítás során nem alkalmaznak a kozmetikumot fizikai módon összesajtoló eljárást. Ennek köszönhetően a púder több nedvességet tart meg, nem annyira száraz, mint általában. Következésképpen a szer emeli ki a ráncokat és a pórusokat, hanem inkább elfedi azokat.

A púder összetételében található természetes eredetű ásványi anyagok a belülről eredő ragyogás hatását kölcsönzik a bőrnek. Ettől függetlenül, a sült púderrel végzett arckikészítés igen természetesen mutat, gyakorlatilag észrevehetetlen, és a nők kiváló ízléséről árulkodik.

 

Tartós sült púder az arcra:

válasszátok ki a számotokra ideális színárnyalatot (1, 2, 3)!

 

 

 

Termékjellemző
Kiszerelés 14 g
Összetétel Talc, Mica, Silica, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Aluminum Silicate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Sorbitan Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylhexylglycerin, +/-СI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: