Sale V-vonal maszk az áll vonalának liftingjére és szabályozására, 1db

A prémium osztályba tartozó V-vonal maszk azáltal, hogy közvetlenül és tömören érintkezik a bőrfelülettel, a lehető legnagyobb mértékben elősegíti az értékes összetevők behatolását a bőrbe, az áll vonalának környékén igen erős tömörítő és liftinghatást fejt ki. A maszk hidrogél rétegében fellelhető, aktív hatású oldat hidratálja és erősíti,  rugalmasabbá varázsolja a bőrt. Az arc körvonalai feszesebbé válnak, az áll formája kifejezőbb és elegánsabb lesz.

Alkalmazás: Távolítsa el a védő fóliát, húzza szét, majd az áll vonalában a megtisztított bőrre egyenletesen helyezze fel a maszkot, az oldalsó pántok segítségével rögzítse azt fülein! Egy-két órán keresztül hagyja fent a maszkot! Amennyiben fülén diszkomfort érzést tapasztal, az azt jelenti, hogy a maszkot nem húzta szét megfelelő módon. Ez esetben azt le kell venni, és jobban szét kell húzni. Kizárólag egyszeri felhasználásra

Termékjellemző
Kiszerelés 1 db
Összetétel Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Agar, Sodium Polyacrylate, Polyacrylic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Tartaric Acid, Parfum, Adenosine, Aluminum Glycinate, Caffeine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Collagen, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Cellulose Gum.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    5 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: