A TianDe ideálissá varázsolja az Önök reggeleit és estéit a My Family Care kozmetikai termékcsaláddal, amelynek tagjai: „Az őstenger titka” sampon, hajregeneráló balzsam, és tusoló gél.

Az egész család számára szánt három szépségápolási termék, - rendszeres, mindennapos használatra készült test- és hajápoló szer!

Összetevői:

 • a vörös pálmamoszat (vörös alga - Palmaria palmata) és a
 • bisofit –  együtt értékes „tengeri koktélt” képeznek.

Mik is ezek az összetevők? A természet valóságos kincsei, a tengerek és óceánok mélyéről felhozott ajándékok!

A vörös pálmamoszat a tengeri algák (hínárok) egyik fajtája. A tengeri alga a kozmetikai ipar egyik legismertebb, legelterjedtebb és legősibb nyersanyaga. A vörös pálmamoszat kozmetikumokban történő felhasználása visszanyúlik egészen az i.e. VII. századba. Napjainkban, csakúgy, mint több ezer évvel ezelőtt is, a tengerek e kincsei segítenek az embereknek abban, hogy megőrizhessék szépségüket és fiatalságukat.

A vörös pálmamoszat nagyon gazdag zsírsavakban, proteinekben és vitaminokban, igen sok vasat, magnéziumot, kalciumot és egyéb hasznos ásványi anyagokat tartalmaz. Magas ásványianyag-tartalma azzal a tulajdonsággal magyarázható, hogy képes magába gyűjteni és felhalmozni a tengeri sókat. Ezek a biológiailag aktív, értékes ásványi anyagok összessége pedig igen jótékony hatással van a fej-, és a test bőrére, valamint a hajra. Hatására a bőr gyorsabban nyeri vissza rugalmasságát, puhaságát, üdeségét. Növekszik a bőr nedvesség megtartó képessége, valamint annak ásványi anyagokkal és vitaminokkal való ellátottsága.

Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a vörös pálmamoszat:

 • bőrtípustól függetlenül ápolja és táplálja a bőrt;
 • hidratálja, puhítja a bőrt és ellátja azt hasznos ásványokkal;
 • javítja a hajszálak szerkezetét és széppé varázsolja a hajat.

A bisofit nem más, mint a föld méhében az őstengerek fenekén leülepedett, a magas nyomástól megkövesedett, magnéziumban gazdag sóréteg. A bisofitot a XIX. században fedezték fel. Azóta a vele végzett rendszeres kutatások során újabb és újabb tulajdonságait tárják fel ennek a hasznos vegyületnek. Korábban a bisofit rendkívül ritkán előforduló hasznos ásványnak számított, azonban miután gazdag lelőhelyekre bukkantak, lehetővé vált nagy mennyiségben történő kitermelésük és különböző területeken történő felhasználásuk. A tudósoknak a bisofitot alkotó ásványok közül több mint 70 féle, biológiailag aktív vegyületet sikerült elkülöníteniük. Hasznos alkotóelemeinek számát tekintve a bisofit felülmúlja az összes többi tengeri sófajtát, beleértve a Holt-tenger vízét is, tehát azt lehet mondani, hogy hatékonyságában felülmúlhatatlan.

Elősegíti a bőr hatékony regenerálódását, egészségesebbé, fiatalabbá teszi a bőrt. A bisofit kozmetikai célból történő felhasználása hosszantartó, jótékony hatással van a bőrturgorra (a bőrszövet rugalmasságára), lehetővé teszi a bőrnek hasznos ásványi anyagokkal és mikroelemekkel történő ellátását.

TUSOLÓ GÉL - A tenger hullámainak frissítő ölelésében…

 • gyengéden tisztítja a bőrt, visszaadja a bőr természetes puhaságát;
 • kellemes illatot kölcsönöz a bőrnek;
 • vonzóvá, selymessé és üdévé teszi a bőrt;
 • egész napra élénk, friss közérzetet biztosít.

Minden bőrtípusra alkalmas!

A tengeri vörös alga kivonatával készült „Őstenger titka” tusoló gél azon kívül, hogy egész napra friss és ápolt közérzetet biztosít, kíméletesen ápolja a bőrt is. Ez a kozmetikum visszaadja a bőr természetes, eredeti puhaságát, kellemes illatot kölcsönöz a bőrnek, selymessé, vonzóvá, üdévé teszi a bőrt.

Termékjellemző
Kiszerelés 250 g
Összetétel Összetevők: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Glycol Distearate, Laureth-4, Citric Acid, Parfum, Magnesium Chloride, Benzyl Alcohol, Palmaria Palmata Extract, Methylchloroisothiazolinone, Formic Acid, Methylisothiazolinone.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

 • Központ
  1 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: