Az örök jég frissessége: a kivételesen hatékony hidratálásért!

Hidratálás: helyreállítja a bőr vízháztartásának optimális egyensúlyát.

Revitalizálás: segít „feléleszteni” a száraz, dehidratált bőrt.

Komfortérzés és védelem: megszünteti a bőr feszülő és diszkomfort érzését a huzamosabb ideig tartó napozás után.

Bármely korosztály számára megfelel!

Miről híresek a Francia-Alpok? A drága sípályákról, a kényelmes bungalókról és… az örök jég birodalmába tartozó gleccserekről, amelyek közül sok már több ezer éve létezik! A TianDe krémjének  alapjául az Argentière gleccser rendkívüli tisztaságú vizét vettük, majd kiegészítettük azt hatékony aktív összetevőkkel. Mindezek eredményeként kaptunk egy ideális szert a kimagaslóan hatékony hidratáláshoz

 

Az „Aquaterápia” krém-gél az arcra minden korosztály bőre számára megfelel. Amennyiben bőrötök élettelennek, száraznak és tompa fényűnek néz ki – „itassátok le” gleccservízzel! Azonnal észre fogjátok venni az átalakulást! Vegyetek búcsút a feszülő és száraz bőr érzetétől – a gleccservíznek és a krém többi aktív összetevőjének köszönhetően a bőr a lehető legmagasabb fokú hidratálásban részesül.

A gleccservíz struktúrája hasonló az emberi sejt protoplazmájának struktúrájához. Ennek köszönhetően a bőr a sejtek szintjén jobban befogadja  a szer aktív összetevőit.

 

 

 

45 éves kor felett az életkorral járó változások nemcsak a szervezeten belül jelentkeznek, hanem külsőnkön is. A bőr veszít rugalmasságából, csökken az anyagcsere-folyamatok intenzitása, romlik a tápanyagellátás. A bőrfelszín alatti zsírszövet elvékonyodik, csökken a bőr feszes rugalmassága, s az elkezd megereszkedni. 45 éves kor felett a faggyúmirigyek háromszor kevesebb bőrzsírt választanak ki, mint korábban! Ezért érdemes komolyan felülvizsgálni mindennapi bőrápolási gyakorlatunkat – előfordulhat, hogy azokat a kozmetikumokat, amelyeket eddig használtunk, érdemes megfelelőbbekkel felváltani.

A TianDe „Charm Collection” prémium termékcsaládot kifejezetten az elegáns korba lépő hölgyek számára fejlesztettük ki. A nagy gonddal kiválasztott összetevők segítenek bőrödnek, hogy felidézze fiatalságát!

A termékcsaládba három hatékony szer tartozik.

1. A „Koncentrált szépség” arckrém, amely segít bőrödnek aktivizálni az öregedési folyamatok elleni védekező mechanizmusait.

2. A Krém-szérum a szemkörnyéki ráncokra segít megbízható módon elpalástolni az életkort.

3. Az „Aquaterápia” krém-gél az arcra gleccservízzel hatékonyan hidratál bármilyen típusú és életkorú bőrt.

 

 

Bőröd kimagaslóan hatékony hidratálásában az alábbi aktív összetevők játszanak kulcsszerepet:
   

A „Pentavin” hidratáló komplex vékony réteggel burkolja be a bőrt, megakadályozva ily módon a hidrolipid egyen súly felborulását, egyenletes színt kölcsönöz a bőrnek. Ez a növényi eredetű, a búzacsírából kinyert D-glükóz alapján kifejlesztett szénhidrát komplex. Összetételét tekintve ez az anyag azonos a bőrtakaró összetételével. Pótolhatatlan komponens a lizinnek a keratin összetételébe tartozó, számos szabad aminocsoportjával képzendő szilárd kapcsolatok létrehozása során. Ily módon biztosított a bőr hidratáltsági egyensúlyának fenntartása. Amellett, a „Pentavin” hozzájárul a bőrirritáció és a bőrpír csökkentéséhez.

       
   

A kövér porcsin kivonata természetes izomlazító szer. Ellazítja a mimikai izmokat, megelőzvén ez által azok túlságos lerövidülését és csökkentve a ráncok mennyiségét. C-vitamint tartalmaz, amely védi a sejteket a szabad gyökök roncsoló hatásától és erősíti a saját kollagén kiválasztását, segítvén ily módon a bőr fiatalságának megőrzését.

       
   

Az Argentière gleccser alpesi vize – egy korty bőrötök frissességéért! A gleccservíz – az egyik legtisztább és leghasznosabb vízfajta, természetes szűrésen megy keresztül. A bőr felszínéről lassan elpárolog, azaz maximális mértékben, tökéletesen felszívódik, nem csupán nedvességgel töltvén fel a bőrt, hanem mindenféle hasznos ásványi anyaggal, a bőr felszínén leheletvékony védőhártyát hoz létre, amely meggátolja a nedvességvesztést, valamint erősíti a bőr ellenállóképességét a külső hatásokkal szemben. Struktúrája alapján hasonló az emberi sejt protoplazmájának struktúrájához. Ennek köszönhetően a bőr a sejtek szintjén jobban befogadja szer aktív összetevőit. Az olvadó víznek bőrre történő felhordása során a sejtekben aktivizálódik az élettevékenység minden folyamata.

       
   

A hidrogél betainnal egy polimer, amely azzal a különleges képességgel rendelkezik, hogy megdagadván, 10 grammnyi, avagy az 1 grammnyi készítményre eső mintegy 0,11 liternyi tápoldattal akár két liternyi desztillált vizet elnyeljen és megtartson. A gél a vízmolekulákat a bőrsejtekben megtartó betainnal dúsított.

       

 

Termékjellemző
Kiszerelés 50 g
Összetétel Aqua, Glyceryl Polyacrylate, Dimethicone, Ethylhexyl Isopalmitate, Propylene Glycol, Cyclomethicone, Betaine, Glycerin, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, Saccharide Isomerate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    1 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: