Az Acetyl Hexapeptide-30 elfojtja az acetilkolin kiválasztását, aminek eredményeképpen a mimikai izmok nem kapnak a rövidülésre utasító jelzést és ellazulnak, s ez a mimikai ráncok kisimulását eredményezi, az izmok lebénítása és az azzal járó kellemetlen érzések nélkül. A peptid komplex serkenti a bőr saját kollagénjének kiválasztását, amely belülről „nyomja ki” a ráncokat és tömörebbé teszi a bőrt. A készítmény biztosítja a komplex tápanyagellátást és a bőr hosszan tartó hidratálását, serkenti a saját kollagén termelését, ennek eredményeként az apró ráncok kisimulnak. A hatás hét nap múlva szemmel látható: az apró ráncok mennyiségének csökkenése az arcmimika tökéletes megőrzése mellett. Összetételét két komponens alkotja: egy regeneráló mezokoktél (hexapeptide-30, tripeptid-5, hialuronsav), valamint természetes növényi összetevőket tartalmazó mikrokapszulák.

Alkalmazás:

1. Az adagoló fúvóka segítségével néhány csepp mezokoktélt az ujjbegyre cseppenteni, és felkenni a megtisztított arcbőrre.

2. Az ujjbegyre szórni egy kis mennyiséget a porból, majd finoman ütögetve felvinni a mezokoktéllal kezelt területekre. (Lehetséges a két komponens összekeverése tenyérben és ütögetéssel felvitele a kezelendő területre sávonként.)

3. Finoman megmasszírozni a kezelt bőrfelületeket, hogy a felvitt anyagok a bőrön egyenletesen oszoljanak el.

Megjegyzés: Ne alkalmazza repedezett, irritált vagy gyulladt bőrre!

Tárolás: Kerülje a közvetlen napsugárzást, a kinyitott fiolák tárolása +2- +10 C° között javasolt.

Termékjellemző
Kiszerelés 3 g / 7 ml
Összetétel 1. sz. szer: Aqua, Acetyl Hexapeptide-30, Palmitoyl Tripeptide-5, Hyaluronic Acid. 2. sz. szer: Magnesium Gluconate, Algae Extract, Cichorium Intybus Leaf Extract, Maltose.

Termékünk az alábbi boltokban érhetőek el:

  • Központ
    0 db

Írjon véleményt

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot: