3D Photoner: komplex, többszínű fény- és ultrahang-terápiás készülék

3D Photoner: komplex, többszínű fény- és ultrahang-terápiás készülék

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 90149/4
1 Raktáron
64240 Ft
Kiszerelés
1 db

Share:

3D fotoner

A berendezés komplex fotokróm ultrahang hatású, fény és hang útján elősegíti az energiacserét (ultrahang)

A 3 MGHz magas rezgésű ultrahang hullámok a szövetek sejt szinten történő mikro-masszázsát

végzik

A bőr max. 1 cm mélységében jelentős stimuláló hatást gyakorolnak, ami teljesen veszélytelen

lehetővé teszi, hogy a hatás a dermisz rétegben maximálisan koncentrált legyen, aminek eredménye:

 • lifting és általános fiatalodás
 • a ráncok számának csökkenése
 • az aknés mélyedések kisimulása
 • a pigment foltok csökkenése

Az ultrahangos berendezés működtetéséhez kontakt anyag kell:

A TianDe kozmetikai szerei nélkülözhetetlenek a berendezés működéséhez

 • gél
 • emulzió
 • vizes vagy olajos oldat

3D Photoner – rendszeres kozmetológiai kezeléseknek az ajánlás értelmében heti két-háromszori alkalommal történő elvégzésére, kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett komplex, többszínű fény- és ultrahang-terápiás készülék. A készülék korlátozások nélkül, bármilyen korú és bármilyen típusú bőr esetén használható.

A kozmetikai készülék egyesíti magában a 3 MHz-es hullámhossz alkalmazásával végzett ultrahangos mikromasszázs hatékony módszerét, valamint a különféle színspektrumú (vörös, kék, zöld) fényterápia kíméletes hatását.

A kozmetikai szerek hatékonysága a 3D Photoner készülék használatával kombinálva sokszorosan felerősödik, mivel az ultrahang segítségével tulajdonképpen a „fonoforézis” néven ismert kozmetikai kezelést végezzük el: a bőr, az erek és a sejthártya áteresztő képességének felerősítését, ami megteremti az aktív hatóanyagok fokozott mértékű behatolásának lehetőségét.

Ily módon a készülék működésének alapja – a kozmetológia három hatékony módszere:

1. Ultrahangos terápia: a módszer másik megnevezése – „sonodermia” (ami görögből fordítva annyit tesz: sonic – hang, valamint derma – bőr). Az ultrahang mechanikus rezgéseket jelent – egyfajta vibromasszázst.

Hogy az ultrahanghullámok milyen mélyre hatolnak be, az a hullámok frekvenciájától függ: minél magasabb a hullámok frekvenciája, a szövetek azokat annál inkább elnyelik, így azok annál kevésbé képesek mélyen behatolni.

A 3D Photoner készülék 3 megahertzes, nagyfrekvenciájú ultrahanggal működik, így aztán az ultrahang csupán a bőr felső rétegeibe hatol be (0,3 mm-től 1 cm-ig), ami tökéletesen biztosítja a módszer ártalmatlanságát.

Mit is jelent a 3 megahertz? A hertz, mint mértékegység úgy határozható meg, mint a hullámok rezgése egy másodperc alatt. Egy megahertz egymillió hertzcel egyenlő. Ami azt jelenti, hogy a 3D Photoner egy másodperc alatti 3 millió rezgéssel fejti ki hatását a bőrsejtekre!!!

Az ultrahang rezgések a bőr irharétegének szöveteit és sejtjeit tömörségük hullámszerű módosítására késztetik – összetömörülésre és ellazulásra. A szöveteknek e sejtszinten történő, puha mikromasszázsa igen erős serkentő hatást fejt ki, tartós lifting hatást váltva ki ez által, ugyanakkor nem feszíti és nem sokkolja a bőrt! Elősegíti az érett, fáradt bőr regenerálódását és a problémás bőr állapotának javítását, függetlenül az életkortól.

2. Fényterápia: az ultrahangos kezelés fiatalító és begyógyító hatása kiegészül a különböző színű – vörös, kék és zöld fényhullámok hatásával. A fény – energia – az élet körforgásának alapja bolygónkon. Mára már bizonyított tény, hogy szervezetünk a fényt elektrokémiai energiává alakítja át, amely a sejtekben végbemenő biokémiai reakciók láncolatának aktivizálása révén felgyorsítja a szövetekben végbemenő anyagcsere-folyamatokat, erősíti ily módon a szövetek életképességét és összességében serkenti szervezetünk regenerálódását. S maga a szín, egyszerűen megfogalmazva – az ember által a szemét érő fénysugarak érzékelése.

Minden egyes szín saját hullámhosszal és saját frekvencia kisugárzással – saját energiával rendelkezik. A színhullámok hosszú-, közép- és rövidhullámokra oszthatók.

A legerősebb energiával és a leghosszabb hullámokkal a vörös szín rendelkezik, a középhatásúak – a sárga árnyalatok, a leggyengébb – a kék színeké.

A franci pszichológus, Charles Féré a XX. század elején a gyakorlatban bizonyította, hogy a színhatások testi reakciókat váltanak ki. A vérnyomásra vonatkozó összehasonlító adatok lehetővé tették az alapvető szabály megfogalmazását: az izmok összehúzódásának intenzitása és a vérkeringés sebessége a vörös fény hatására fokozódik, a kék hatására pedig csökken.

3. Fonoforézis: a készülék használata során alkalmazhatók kontaktanyagok: gélek, emulziók, vizes vagy olajos oldatok. A TianDe által kínált kozmetikai szerek mennyisége és minősége mindannyiunknak lehetőséget nyújt, hogy ezek közül kiválasszuk a számunkra az adott eljáráshoz legmegfelelőbb szert. A hidratáló krém univerzálisan hatékony szernek tekinthető. A hidratáló szerek bármilyen bőrtípus esetén használhatók.

A sejtek szintjén végzett ultrahangos mikromasszázs biztosítja:

 • a sejtek belsejében végbemenő anyagcsere serkentését;
 • a szövetek vérkeringésének javítását, a nyirokkeringés erősítését, ami a szövetek jobb tápanyagellátását és a regeneratív folyamatok felgyorsulását eredményezi;
 • a sejtek oxigénnel történő feltöltését és a bőr ellenállóképességének erősítését;
 • a saját kollagén, elasztin és a hialuronsav kiválasztásának növelését, amelyek feltétlenül szükségesek a bőr feszes rugalmasságának biztosításához;
 • a ráncok kialakulásáért felelős mimikai izmokban előálló görcsök megszüntetését, s ennek következtében a ráncok mennyiségének és mélységének csökkenését;
 • a faggyúmirigyek működésének szabályozását, a baktériumölő hatást;
 • a hegek kisimulását, a vizenyők megszűnését;
 • a pigmentfoltok és a szeplők mennyiségének csökkenését.

Ajánlott az ultrahang alkalmazása az alábbi esetekben:

 • a megereszkedésre utaló jegyekkel rendelkező érett bőr, a bőr szárazsága;
 • ráncok és bőregyenetlenségek;
 • észrevehetően megjelent a „duplatoka”;
 • megjelentek a pigmentfoltok és a szeplők;
 • előfordulnak a vizenyők, többek között a szem környékén, valamint a szemek alatti „táskák”;
 • előfordul a kuperózis (így nevezik a hajszálerek makacs kitágulását az arcon;
 • hajlam a pattanásokra, rücskös hegek, sebhelyek, kiegyenlítetlen arcszín, sápadtság.

Ellenjavallatok az ultrahang használatához

 • terhesség (minden időszakban);
 • fokozott bőrérzékenység és allergiás reakciók;
 • a vér krónikus megbetegedései;
 • egyéni érzékenység;
 • erős gyulladásos folyamatok (különösen a gennyes típusúak).

Fényterápia

Vörös színű: 

8-10 mm mélységig hatol be a bőrbe, aktivizálja a fibroblasztok – a bőr irharétege legfontosabb sejtjeinek működését, amelyek a regeneráló faktorokat előállítják, valamint a saját kollagént, az elasztint és egyéb fehérjéket kiválasztják, amelyektől alapvetően a bőr fiatalsága függ.

Ideális a fiatalító kezelésekhez.

Zöld színű: 

3-5 mm mélységig hatol be a bőrbe, hatását a bőr felső és középső rétegében – a felhámban és az irharétegben fejti ki.

Összehúzza a kitágult vérereket, javítja a szövetek oxigénellátását, nyugtatja az irritált bőrt, megszünteti a diszkomfort érzést.

Ideális a vegyes típusú bőrre.

Kék színű:

0,5 mm mélységig hatol be a bőrbe, az érzékeny, a zsíros, a gyulladásos jelenségeket mutató bőr kezelésére alkalmas.

Elősegíti a bőrzsír (a szebum) kiválasztásának szabályozását, a gyulladásos jelenségek és a bőrpír csökkentését.

Ideális a zsíros, érzékeny, a gyulladásos jelenségeket (mitesszerek, pattanásos kiütések) mutató bőr kezelésére.

A fényterápiás kezelés hatásai a bőrre:

A vörös színkép – az energia 35 év felett minden bőrtípus számára megfelel, remekül kombinálható bármely regeneráló és fiatalító szerrel.

8-10 mm mélységig behatolva a bőrbe aktivizálja a fibroblasztok – a bőr irharétege legfontosabb sejtjeinek működését, amelyek a regeneráló faktorokat előállítják, valamint a saját kollagént, az elasztint és egyéb fehérjéket kiválasztják, amelyektől alapvetően meghatározzák a bőr állapotát.

Minél aktívabban működnek a fibroblasztok, annál egészségesebb a bőr és annál erősebb a begyógyulási és regenerálódási képessége.

A vörös színképű fénybesugárzás erősíti az erek falát, melegítő hatású, ami javítja a vérkeringést, aktivizálja az anyagcsere-folyamatokat, serkenti az új sejteke növekedését és a kollagén regenerálását, s ennek köszönhetően megszűnnek az izomgörcsök és aktivizálódik a szövetek regenerálódása, ez pedig a ráncok mennyiségének csökkenését eredményezi és a bőr rugalmassá és simává válik.

A zöld színkép jól alkalmazható a az irritációra és a bőrpír keletkezésére hajlamos, „vegyes” típusú bőr esetén. Hatékonyan nyugtatja a bőrt, megszünteti az irritációt, a bőrpírt, a vizenyőt. Hasznos a kuperózis kialakulása esetén.

A zöld szín a hosszúhullámú, meleg sárgából és a rövidhullámú, hideg kékből tevődik össze – ezért harmonizáló hatású energiával rendelkezik – szabályozza az EGYENSÚLYT.

3-5 mm mélységig hatol be a bőrbe, hatását a bőr felső és középső rétegében – a felhámban és az irharétegben fejti ki.

A zöld színű fénybesugárzás aktivizálja a bőrsejtek működését, elősegíti a bőr feltöltését oxigénnel, javítja a vérkeringést, a hajszálerek erősítése révén javítja a kuperózis tüneteit mutató bőr állapotát. Lévén elvezető (drenázs) hatású, a nyirokereket (szöveteink házmesterét) aktívabb működésre serkenti, következésképpen: nyugtatja a bőrt, megszünteti az irritációt és a bőrpírt, elvezeti a méreganyagokat, csökkenti az arcvizenyőt.

A középhullámú frekvenciával rendelkező fénybesugárzás tökéletesen alkalmazható a homlok és a szemkörnyék bőrének kezelésére.

A kék színkép bármely életkorban ideális módon alkalmazható a zsíros, érzékeny, a problémás pórusokkal rendelkező, gyulladásos jelenségektől, mitesszerektől és pattanásos kiütésektől szenvedő bőr kezelésére.

Hatások: A kék szín (fény) nyugtat, antibakteriális hatású, megszünteti az izomfeszültséget.

A kék színkép gyógyító hatása igen széleskörű: alkalmazzák különféle gyulladásos megbetegedések esetén, az ekcémák, a bőrtakaró gennyesedést okozó sérülései, a viszketés kezelése során.

A kék színű fénybesugárzás, a bőrbe félmilliméteres (0,5 mm) mélységig behatolva, szabályozza a bőrzsír kiválasztását, összehúzza a pórusokat, a bőr öntisztító folyamatainak helyreállítása révén segítséget nyújt az akne és a pattanásos kiütések ellen vívott küzdelemben, csökkenti a bőrpírt, a bőrt feszessé tömörré és egészségtől ragyogóvá varázsolja.

A fonoforézis eljárás a TianDe kozmetikai szereinek alkalmazásával

A bőr hidratálása

20+

14710 – Aloe vera gél arcra és testre

13804 – „C-vitamin” – Regeneráló krém

14901 – Asian Beauty – „Hógomba” frissítő, hidratáló arckrém

14601 – Snail Secret – Többfunkciós arckrém csiganyállal

 

25+

14907 – Asian Beauty – Hidratáló krém selyemproteinnel

 

30+

12111 – Tibetan Herbs – Nagy hatékonyságú hidratáló arckrém

 

35+

12803 – Zhenfei perfect – Intenzív hidratáló arckrém

 

40+

10304 – Placentás sorozat – Juhplacentás hidratáló tápláló arckrém

 

A TianDe ajánlott kozmetikumai annak érdekében, hogy a 3D PHOTONER készülékkel végzett kezelés során a lehető legjobb hatást érhessük el

 

A 35 + bőr teherbíró képességének és feszes rugalmasságának erősítése – Collagen Active

12703 – Intenzív feszesítő krém

12707 – Arcformáló gél

12705 – Erősítő és feszesítő emulzió arcra és nyakra

 

Regenerálás (fiatalítás) 35 +

10102 – Regeneráló szérum kapszulákban a szemkörnyékre

13502 – Tápláló-regeneráló éjszakai krém

15104 – Snake Factor – Komplex arcbőr-regeneráló krém

12805 – Zhenfei perfect – Fiatalító-energetizáló emulzió arcra

10304 – „Placentás sorozat” – Juhplacentás hidratáló tápláló arckrém

 

Kuperózis

14901 – Asian Beauty – „Hógomba” frissítő, hidratáló arckrém

12706 – Collagen Active – Erősítő esszencia hajszálértágulat ellen

 

Zsíros, problémás bőr

14701 – Aloe vera gél arcra és testre

10302 – „Placentás sorozat” – Juhplacentás bőrkiegyenlítő arckrém

14601 – Snail Secret – Többfunkciós arckrém csiganyállal

 

Szemkörnyéki bőr

10101 – Regeneráló szérum kapszulákban arcra

14602 – Snail Secret – Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal

A TianDe bármely kozmetikuma (gél vagy krém-gél) a szemkörnyéki bőrre, amely nektek megfelel

 

Kézbőr

A TianDe bármelyik kézkrémje, amelyet naponta használtok

 

A hajszálerek kirajzolódó „csillagocskái” a lábbőrön

44402 – „Szlaviton“ lábápoló fitogél

 

Cellulit (narancsbőr)

30256 – Anticellulit zsíroldó gél

 

Az ultrahangos és a fényterápiás eljárás mind együtt, mind külön-külön alkalmazható.

A különböző intenzitású ULTRAHANG hatás kiválasztásához használjátok a „Sonic” gombot:

 1. Low – alacsony intenzitás;
 2. Middle – közepes intenzitás;
 3. High – magas intenzitás


A FÉNYTERÁPIA alkalmazása során a szín kiválasztásához használjátok a „Photon” gombot:

 • A gomb első megnyomása – vörös szín;
 • második nyomás – kék szín;
 • harmadik nyomás – zöld szín;
 • a negyedik gombnyomás – a fényterápiás funkció kikapcsolása.


Az arc előkészítése a készülékkel folytatott kezelési eljárásra:

 • Le kell tisztítani az arcbőrt és tonikkal át kell törölni. 7-14 naponta egy alkalommal, a bőr típusának megfelelően, érdemes az eljárást a peeling-kezelés után elvégezni. Az ultrahangos kezelés során a bőrnek tökéletesen tisztának kell lennie, különben a szennyező részecskék bejuthatnak a bőr mélyebb rétegeibe, gyulladásos folyamatokat váltva ki ez által.
 • A bőrre egyenletes rétegben fel kell vinni a TianDe általatok kiválasztott kozmetikai szerét, amely a probléma kezelése szempontjából számotokra a legmegfelelőbb. A hidratáló krémet ajánlott a tonikkal történő kezelést követően nedves bőrre felhordani. A felhordott szer mennyisége legyen elegendő ahhoz, hogy a készülék könnyedén tudjon siklani a bőr felületén. Ajánlott egy kevés gélt a készülék sugárzó felületére is felvinni.
  * Amennyiben a kezelés során a készülék kezdene nehezebben siklani a bőrön, tenyereteket mártsátok be az előzetesen odakészített, lehűtött forralt vagy ásványvízbe, majd, miután leráztátok a fölösleges vízmennyiséget, nedvesítsétek be a bőrfelületet!

Ajánlások a 3D Photoner készülékkel végzett eljáráshoz

A készüléket legcélszerűbb este, a bőrfelszín letisztítását, a tonikos kezelést, valamint az éppen esedékes probléma megoldásához szükséges krém vagy gél felhordását követően, heti egy-két alkalommal használni.

 • Csatlakoztassátok a készüléket az elektromos hálózatra és az „ON/OFF” gomb megnyomásával ellenőrizzétek, hogy az használatra kész állapotban van-e!

Ha a kijelző világít, jöhet a következő lépés.

A különböző intenzitású ULTRAHANG hatás kiválasztásához használjátok a „Sonic” gombotLow – alacsony intenzitás;

 1. Low – alacsony intenzitás
 2. Middle – közepes intenzitás;
 3. High – magas intenzitás


A FÉNYTERÁPIA alkalmazása során a szín kiválasztásához használjátok a „Photon” gombot:

 • A gomb első megnyomása – vörös szín;
 • második nyomás – kék szín;
 • harmadik nyomás – zöld szín;
 • a negyedik gombnyomás – a fényterápiás funkció kikapcsolása.


Az ultrahangos és a fényterápiás eljárás mind együtt, mind külön-külön alkalmazható.

Az első két-három kezelés során ajánlott az ultrahangos kezelés alacsony intenzitású változatát alkalmazni – a „Low” fény kijelző, majd áttérni a középső, „Middle” fokozatra, s amennyiben szükséges, két-három hét múltán alkalmazni a magas, „High” fokozatot.

A szemkörnyéki bőr kezelésére ajánlott az ultrahang közepes intenzitású fokozatát és a fényterápia zöld színű változatát alkalmazni.

 

AZ ARCBŐR ÁPOLÁSA - ALAPSÉMÁK

1. Az állcsúcs közepétől a fülcimpáig vezető mozdulatok.A kezelés elvégzését mutató sémák

2. Az állcsúcs közepétől a fülkagyló közepéig vezető mozdulatok.

3. A száj sarkától a fül felső részéig vezető mozdulatok.

4. Az orrcimpától a szemöldök külső sarkához vezető mozdulatok.

5. Félkörös mozdulatok a száj sarkától az orrhoz.

6. Az orrcimpától a halántékhoz vezető mozdulatok.

A készüléket lassú, folyamatos, nem pedig körkörös mozdulatokkal kell csúsztatni az arcbőr felületén, a mozgás sebességét oly módon megválasztva, hogy az állcsúcstól a fülcimpáig vezető mozdulat 5 másodpercig tartson.

A fénysugárzó felületnek állandóan mozgásban kell lennie a bőr felületén!

A fénysugárzó felületet 1-2 másodpercnél hosszabban ne tartsa álló helyzetben a bőrön!

A készüléket kizárólag alulról felfelé vagy jobbra/balra szimmetrikus mozdulatokkal mozgassátok, egyenletesen masszírozva az arcbőrt (a klasszikus masszázsvonalak a lehető legkevésbé széthúzva).

Ügyeljetek arra, hogy a fénysugárzó felülete szorosan és közvetlenül érintkezzen az arcbőrrel! Ajánlatos a bőrt először négy percig az arc jobb oldalán megdolgozni, majd áttérni a bal oldalra (a kezelés pontos figyelemmel kísérésére alkalmazhatunk egy stopperórát).

Az alapkezelés 8 percet vesz igénybe + 2 perc a szemkörnyéki bőr masszírozására.

Összességében az eljárás 10 percig tart.

A jelzett idő elteltével a készülék automatikusan kikapcsol.

Óvjátok szemeteket! A készüléket bármely színű fényterápia alkalmazása során csukott szemmel használjátok!

Tilos használni: a pajzsmirigy, a szemek, az ajkak nyálkahártyája környékén, sérült bőr esetén (bőrgyulladás, égési sebek, szőrtelenítési eljárást követően, viszkető bőrfelületek esetén).

3D PHOTONER – egy mini szépségszalon a nők kézitáskájában!

anyagi megtakarítás a szépségszalonokban végzett kozmetikai kezelésekhez képest.
fiatalító hatása nem marad el a mögött, amilyen a szépségszalonokban végzett komplex kezelés során elérhető.
időmegtakarítás. Többé nem szükséges külön időt szakítani a szépségszalon felkeresésére, hiszen a 3D PHOTONER bármely tetszőleges időpontban használható. Mindamellett, a legmegfelelőbb időpont – az esti alkalmazás!
a kezeléseket nem kell megszakítani, a készülék – hűséges útitárs egy esetleges kiküldetés, turistautak, a szabadság idején is.