Active Life Krém-stimulátor a tökéletes combokért

Active Life Krém-stimulátor a tökéletes combokért

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 35412/01
2 Raktáron
4480 Ft
Share:

A hatékony anticellulit program egyik alkotóeleme – a TianDe által kínált krém-stimulátor a tökéletes combokért... 

Slaviton lábápoló fitogél - A könnyed léptekért!

Legyőzi a nehézláb-érzést, sőt… a nehézségi erőt is!

A hatékony anticellulit program egyik alkotóeleme – a TianDe által kínált krém-stimulátor a tökéletes combokért. E krémnek köszönhetően a combok bőre szemmel láthatóan rugalmasabb, simább és feszesebb lesz. Sokszorozd meg az elvégzett tornagyakorlatok hatását!

Minden szer kombinálva lesz maximálisan hatékony. Ha a TianDe által kínált krém-stimulátort a tökéletes combokért hatékony tornagyakorlatokkal összekötve alkalmazod, az eredmény sem várat majd magára! Az alkalmazás rendje igen egyszerű. Először is, a krém jobb felszívódása érdekében a bőrt előzetesen megfelelő módon meg kell tisztítani – ehhez ideális módon megfelel a TianDe termékkínálatában található bármelyik testsó. Másodsorban, fel kell vinni a krémet, meg kell várni annak tökéletes beszívódását, majd fel kell venni a szorosan testhez simuló sportöltözéket. Na, aztán már minden roppant egyszerű – bekapcsolod kedvenc zenédet és elkezded a tornagyakorlatokat! A tompor és a combok szempontjából a leghatékonyabb gyakorlatok közé tartoznak – a guggolások, a kitörések és a futás.

Az edzés előtt felvitt krém, ahogy az kell, felmelegíti a bőrt, javítja a vérkeringést és a nyirokkeringést. A meleg hatására a bomlástermékek elvezetése felgyorsul. Mindezek eredménye egy csodálatos nyirokelvezető hatás. Ennek felerősítése érdekében, a nélkül, hogy megvárnád a krém beszívódását, próbáld meg combodat háztartási nylon fóliával beburkolni, majd arra vedd fel a szűk sportruhát! Ily módon szaunahatást érhetsz el, a bőr intenzívebben melegszik fel, s a nyirokelvezető hatás nagyságrendekkel erősebb lesz.

A TianDe krémjének összetételét alkotó természetes eredetű komponensek szigorúan célirányos módon fejtik ki hatásukat, így bőröd napról napra jobban fog kinézni.

A málna ketonja – a gyümölcs termésének utánozhatatlanul élénk illatot kölcsönző, természetes eredetű fenol vegyület. Alkalmazzák illatszerek összetételében, kozmetikumokban, sőt, élelmiszerekben is. Egyedülálló képessége a zsír leépítésének serkentése. Ezt japán tudósok fedezték fel – több kísérlet során kimutatták, hogy a málna ketonja képes felgyorsítani a szervezetben végbemenő anyagcsere-folyamatokat, valamint egyidejűleg küzdeni a már felhalmozódott zsírlerakódásokkal.

Koffein – a kávébabban, a teacserje levelében és néhány más növényben található, természetes eredetű alkaloid. A kávé frissítő hatása éppen ennek az anyagnak köszönhető – a koffein serkenti az agyműködést, megszünteti az aluszékonyságot. A bőr esetében is hasonló hatást fejt ki – felgyorsítja a sejtekben végbemenő anyagcsere-folyamatokat. A kozmetikumok összetételében aktívan ápolja a bőrt, azt simává és feszesen rugalmassá varázsolja.

A japán moszat kivonata – a szervezetünk számára hasznos anyagok valóságos tárháza. Ennek az ősidők óta használatos terméknek az összetételében fellelhető az ásványi anyagok és vitaminok gazdag keveréke – köztük a jód, a kalcium, a nátrium, a magnézium, a kálium, a klór, alginátok, a retinol, a B-vitaminok csoportja, valamint pótolhatatlan aminosavak. A természet e csodájának külsőleges alkalmazása egyszerre minden irányban kifejti jótékony hatását a bőrre:

  • kivonja a felesleges folyadékot és megszünteti a vizenyősödést;

  • elvezető hatású és csökkenti a bőr petyhüdtségét;

  • erősíti a bőr tónusát, feszes rugalmasságát

  • gátolja a bőr megereszkedésére utaló jegyek megjelenését.

A tengeri algák – egy másik valóságos kincsestár az óceán mélyéről, amely hűséges harcostársnak bizonyult a súlyfelesleg ellen vívott, korántsem könnyű küzdelemben. Mind belsőleg, mind külsőleg használatos, az eredmények mindkét esetben magukért beszélnek. A kozmetikumok összetevőjeként a tengeri alga erősíti a bőrt, segít elvezetni a fölösleges folyadékot és megerősíteni a kötőszöveteket alkotó rostokat. E tengeri növény segít leküzdeni a bőr petyhüdtségét!

A vadgesztenye kivonatának alkalmazása széleskörűen elterjedt mind a népi, mind a hagyományos gyógyászatban. Glikozidokat, szaponinokat, cserzőanyagokat és rengeteg más hasznos elemet tartalmaz, amelyek napról napra javítják a bőr általános állapotát. Javul a bőr tónusa, csökken petyhüdtsége. A mellett a vadgesztenye képes erősíteni az érfalat, s e tulajdonságának köszönhetően a kóros visszértágulat megelőzésére is

használják.

A narancs illóolaja – a legnépszerűbb és leghatékonyabb szerek egyike a bőrön megjelenő, gyűlöletes kitüremkedések ellen folytatott küzdelemben. Aktív savakat tartalmaz, s ezeknek köszönhetően gyorsan elvezeti a bőrből a salakanyagokat, a méreganyagokat és a felesleges folyadékot. Ennek eredményeként normalizálódnak az anyagcsere-folyamatok, a fölösleges centik pedig szemmel láthatóan kezdenek olvadozni. Remek tonizáló szer – használata következtében a bőr a problémás területeken fiatalabbnak és feszesen rugalmasabbnak néz ki.

A pirospaprika kivonata – a bőr tökéletlenségeivel kapcsolatos rengeteg problémát orvosló, égető szer. Hatásmechanizmusa a bőr felső rétegei vérkeringésnek serkentésén alapul, ami melegítő hatásának köszönhető. A felszíni zsírréteg elkezd szétesni, a bőr felülete kisimul, a fölösleges centiméterek elolvadnak.

A mentol remekül tonizálja, felfrissíti és hűti a bőrt, annak frissességet kölcsönöz, segít megszüntetni a fáradtságot. Ugyancsak támogatja a nyirokkeringést, a véráramlást és a folyadék elvezetését. Mindezek eredményeként a „narancsbőr” kevésbé észrevehetővé válik.