Aloe Rich „Dús és rugalmas haj” styling hajspray aloéval

Aloe Rich „Dús és rugalmas haj” styling hajspray aloéval

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 20144
18 Raktáron
4580 Ft
Kiszerelés
200 ml

Share:

 Hajápolás és ideális formázás egyidejűleg? Most ez lehetővé válik a TianDe „Dús és rugalmas haj” styling hajspray aloéval termékének köszönhetően!...

Hajápolás és ideális formázás egyidejűleg? Most ez lehetővé válik a TianDe „Dús és rugalmas haj” styling hajspray aloéval termékének köszönhetően! Fixálhatod frizurádat, dússá varázsolhatod hajadat annak megterhelése nélkül, különálló tincseket és loknikat alakíthatsz ki – próbáld ki, változtasd naponta hajviseletedet! Felejtsd el a hajadat károsító fixáló szereket, a TianDe új sprayével hajtincseid ideálisan fognak kinézni, miközben egészségesek is maradnak. A spray aktív összetevői – az aloé és a B5-vitamin – gondját viselik hajadnak.

Hogy szeretnél kinézni ma? Netán játékosnak, göndör fürtökkel? Mi sem egyszerűbb ennél! Alakítsd ki göndör tincseidet ugyanúgy, ahogy eddig is szoktad – tekerd fel hajadat hajcsavarokra vagy a sütővassal, majd fixáld a TianDe sprayével!

Inkább a természetes kinézetet részesíted előnyben, ugyanakkor mégis szeretnéd, ha hajad ápoltnak nézne ki, akárcsak a divatmodelleké a lapok címoldalán? Mosd meg hajadat, törülközővel könnyedén itasd le róla a nedvességet, használd az aloétartalmú sprayt, majd hajszárítóval szárítsd meg hajadat! Hajfürtjeid csillogóan és egészségesen fognak kinézni.

Hajad nem eléggé dús? Hidd el, ez többé semmiféle gondot nem fog okozni! Miután megmostad hajadat, törülközővel könnyedén itasd le róla a nedvességet és fújd be a TianDe sprayével a hajszálak tövének környékét, majd szárítsd meg hajadat, miközben egy fésűvel tövüknél fogva emeld ki a hajtincseket! Kész is a természetesen tömör és dús hajkorona, a haj bármiféle káros megterhelése nélkül!

Nem tudsz szabadulni a statikus elektromosságtól? Hajszálaid az időjárástól függetlenül „égnek állnak” és nem tudod kezelni őket? A berakás lezárásaként fújd be hajadat szárazon a TianDe aloétartalmú sprayével és felejtsd el a fejeden ágaskodó „szalmakazlat”! Most már fürtjeid minden egyes hajszála csodálatosan mutat.

A TianDe új sprayének összetételét kiegészítettük az aloéval és a B5-provitaminnall, hogy az ideális berakás mellett kímélő módon ápoljuk is hajadat.

 

 

Aloé:

– regenerálja a hajszálak szerkezetét

– ragyogóvá és simává varázsolja a hajat

– megkönnyíti a kifésülést

B5-provitamin:

– puhítja a hajszálakat

– véd a sérülésektől

– feszes rugalmasságot kölcsönöz

„Dús és rugalmas haj” styling hajspray aloéval – ideális kiegészítő szer a TianDe Aloe Rich termékcsaládjához tartozó samponhoz és hajbalzsamhoz. Mindhárom termék aloékivonatot tartalmaz, amely életerővel és energiával tölti fel a hajszálakat. E termékek közül mindegyik önmagában is kiváló, de ha számodra fontos, hogy a lehető legjobb eredményt érd el, használd együtt őket!

ALKALMAZÁS:

Fújd be a styling sprayjel száraz vagy nedves hajadat, és élvezd gyönyörű frizurádat!

Az „Aloe Rich” termékcsalád ideális triója

Sampon + balzsam + a „Dús és rugalmas haj” hajspray = lenyűgöző haj!

A „Dús és rugalmas haj” styling hajspray aloéval – a TianDe „Aloe Rich” termékcsaládjába tartozó hajsampon és hajbalzsam ideális kiegészítője. Mindhárom termék a hajszálakat életerővel és energiával feltöltő aloékivonatot

tartalmaz. Mindegyik önmagában is kiváló, de ha számodra fontos, hogy a lehető legjobb hatást érd el, használd őket együtt!

Első lépés – megtisztítás. Tiszta haj = szép haj, ez egy megingathatatlan szabály! Zsíros gyökerekkel még a legegészségesebb haj is gyatrán mutat. Olyan gyakran mosd meg hajadat, amilyen gyakran az szükséges, ne barátnődről végy példát, akinek heti egy hajmosás mellett csodálatos a frizurája. Neki megvan a saját hajtípusa, neked pedig – a tied. Az „Aloe Rich” termékcsalád samponja használható gyakrabban is, kíméletesen tisztítja le a fejbőrről, valamint magáról a hajról a szennyeződéseket és a fölösleges zsírmennyiséget. Hidratáltan és dúsan hajfürtjeid remekül néznek ki!

Második lépés – hidratálás. A sampon használata után lazán nyomkodd ki hajadat és a hajszálak teljes hosszában vidd fel rá az „Aloe Rich” hajbalzsamot! A balzsam minden egyes hajszálat gyengéden beburkol tápláló összetételével, elősegíti a nedvességtartalom megőrzését, erősíti a hajszálak szerkezetét, dús hajtömeget biztosít. Néhány percig hagyd a hajadon, majd langyos vízzel mosd le!

Harmadik lépés – styling és ápolás. Töröld szárazra hajadat egy törölközővel, majd vidd fel rá a „Dús és rugalmas haj” hajsprayt aloéval! Szárítsd meg hajszárítóval vagy más, természetes módon, utána csak élvezd, hogy hajad sima, ragyogó és könnyen kezelhető!