Ananász gyermekfogrém növényi eredetű enzimekkel

Ananász gyermekfogrém növényi eredetű enzimekkel

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 66801
2 Raktáron
2060 Ft
Kiszerelés
75 g

Share:

Ananász” gyermekfogkrém növényi eredetű enzimekkel Tiszta fogacskák, a baktériumoknak pedig: határozott nem!... 

„Ananász” gyermekfogkrém növényi eredetű enzimekkel

Tiszta fogacskák, a baktériumoknak pedig: határozott nem!

Egy nap az „Immuvenok”-kal – a sikerek alapja!

Az „Immuvenok” segít már gyerekkortól kezdve a helyes szokásokat elsajátítani!

Mire kell elsősorban figyelmet fordítani a gyerekfogkrém megválasztása során? A feltűnő csomagolásra, netán a termék ízére? Nem! A legfontosabb: afogkrém összetétele ne ártson, s a feleljen meg a gyermek korának! Mesterséges színezékanyagok, veszélyes ízfokozók, parabének és egyéb anyagok – nos, amelyik szer ezeket túlzott mennyiségben tartalmazza, azt le se vegyék az üzletek polcairól!

A gyermekfogkrém megválasztása nagy felelősséggel jár, hiszen a gyermekkori szájhigiénia minősége meghatározza a felnőtt ember fogainak egészségi állapotát (a tejfogaknál kialakuló fogszuvasodás könnyen átterjedhet a gyökérrel rendelkező, maradandó fogakra).

Válassza inkább a kipróbált gyártókat és azok természetes összetevőket tartalmazó szereit! A TianDe, a szépség és egészség cége kifejezetten legkisebb ügyfelei számára fejlesztette ki az „Ananász” gyermekfogkrémet.

Így most még könnyebb és vidámabb lesz a helyes szokások kialakítása. Ebben segítségükre lesz a már sokak számára ismert „Immuvenok”! Ez kisgyermekeik barátja lesz, Önök számára pedig – megbízható segítség!

Önök a minőséget választják, gyermekeik pedig – a kellemes ízt és a vidám játéknak számító fogmosást!

Az „Immuvenok” mindent tud a fogakról!

– Kíméletes tisztítás: mérsékelt abrazív, azaz koptató hatás

– A zsenge fogzománc védelme

– A fogíny gondos ápolása

– Élvezetes fogmosás: kellemes íz

Nem tartalmaz:

– fluort

– színezékanyagokat

Altáji Termék!

Az „Ananász” gyermekfogkrém, amellyel hősünk, az „Immuvenok” tisztítja a fogacskákat – ártalmatlan, fluort és színezékanyagokat nem tartalmazó formulával rendelkezik, komplex hatást és hatékonyságot biztosít.

Kímélően puha formula. A fogkrém „gyermekadagnyi” mennyiségben tartalmaz aktív összetevőket, figyelembe véve a gyermekek szájüregének sajátosságait.

Kíméletes tisztító hatás. A kisgyermekek fogzománca fejlődésben van, puhább és kétszer vékonyabb a felnőttekénél, kevesebb (csaknem tízszer kevesebb!) ásványi anyagot tartalmaz. Igen könnyű felsérteni, s ezáltal kiváltani a fogak fokozott érzékenységét. Az „Ananász” gyerekfogkrém gyengéden tisztító formuláját kifejezetten a gyermekek szájüregének gyengéden kímélő ápolására fejlesztettük ki. A fogzománc kíméletes, mindamellett hatékony tisztítása a fogkrém összetételében megtalálható Sorbosil AC36 (hidratált szilícium-dioxid) anyagnak köszönhető. Ez egy korszerű polírozó (abrazív), mérsékelten koptató hatású és mégis nagy hatékonyságú, fájdalommentes és kíméletes tisztítást biztosító hatóanyag. A benne található szemcsék lekerekített formájúak és lágyan, a fogzománc felsértése nélkül távolítják el a foglerakódást és polírozzák a fogakat.

Az „Ananász” gyerekfogkrém biztosítja a szájüreg körültekintő higiéniáját, puhán eltávolítja az étkezés (főleg az édességek fogyasztása) után keletkező foglerakódást, biztosítva ezzel a fogacskák védelmét, és hatékonyan megelőzve a fogszuvasodás kialakulását.

A terméket az Altaj hegységben – bolygónk ökológiailag egyik legtisztább helyén fejlesztettük ki!

Próbáld ki a fogadon! Enzimalapú!

Az ananász és a papaja terméséből kinyert gyümölcsfermentek (enzimek):

– kíméletesen fellazítják és eltávolítják a foglerakódást;

– megóvják a gyermekfogak vékony fogzománcát.

A C-vitamin és a természetes ananászlében található bromelin:

– erősítik a fogínyt;

– meggátolják a dentális plakk, a foglerakódás kialakulását;

– gyulladásgátló hatásúak.

Gyermekei szeretik a gyümölcsöt? Az „Immuvenok” – nagyon! A gyermekfogkrém összetétele éppen ezért tartalmaz trópusi gyümölcsöket – ananászt és papaját.

Sokak számára ismeretes, hogy az ananász hasznos a bőr számára és elősegíti a fogyást, de távolról sem mindenki tudja, hogy egyúttal a szájüreg védelmezője is, valamint ideális szer a fogak és a fogíny érzékenységének kezelésére. Az ananász összetételében található aminosavak és vitaminok eltávolítják a baktériumokat és a mikrobákat, megelőzik a fogszuvasodás kialakulását.

A fogkrém összetételében meglévő, az ananász és a papaja terméséből kinyert gyümölcsfermentek (enzimek) kíméletesen fellazítják és eltávolítják a foglerakódást, megőrizvén ezáltal a gyermekfogak vékony fogzománcát. A C-vitamin és a természetes ananászlében található bromelin (azaz a szóban forgó, növényi eredetű enzim) erősíti a fogínyt és meggátolja a foglerakódás képződését.

Az ananászban levő bromelint magából a gyümölcsből nyerik ki, ugyanakkor annak legmagasabb koncentrációja a gyümölcs ehetetlen, fás közepében található (amelyet az emberek többsége kivág és kidob a szemétbe).

S most akkor nézzünk egy kicsit utána, mik is azok a fermentek. A fermentek, azaz enzimek – természetes biokatalizátorok. Tulajdonságaik alapján a fermentek azokhoz a fehérjékhez tartoznak, amelyek rendeltetése a szervezetben végbemenő különféle biokémiai folyamatok felgyorsítása. A fehérjék, a zsírok, a szénhidrátok és az ásványi anyagok lebomlása – mindezek olyan folyamatok, amelyekben az enzimek a hatóanyagok közül az egyik legmeghatározóbb szerepet töltik be. Pontosan ezen a szerepen alapszik a fogkrém hatása, amely nem egyszerűen letisztítja a foglerakódást, hanem lágyan fellazítva távolítja el.

A kisgyermekek nem szeretik a csípős vagy a túl édes ízeket. Az „Ananász” gyerekfogkrém kellemesen trópusi ízű, így a fogmosást valóságos élvezetté teszi.

Ne feledje: a növényi eredetű enzimeket tartalmazó „Ananász” gyerekfogkrém összetevői nem letisztítják a foglerakódást, mint a hagyományos fogkrémek, hanem fellazítják, és gyengéden, és kíméletesen. távolítják el.

Az „Immuvenok” – minden gyermek barátja és a szülők segítőtársa!

„Immuvenok” – a gyerekeknek! Az egészségért és a boldogságért!

Az „Immuvenok” gyümölcslével készült szörp – egyben a társaság jótékonysági projektje!

Minden egyes „Immuvenok” szörp eladásából származó bevétel egy részét jótékonysági alapítványok számára utaljuk át!

TianDe szeretettel!

Az „Immuvenok” – ráadásul még a gyermekimmunitás barátja is! A társaság termékkínálatában van egy gyümölcslével készült szirup. amely nem csupán egy „frissítő ital” az egészséges és minőségi étkezéshez, hanem egyúttal egy jótékonysági projekt is!

Minden egyes eladott „Immuvenok” szirupból származó árbevétel egy részét abban az országban működő jótékonysági alapítványoknak utaljuk át, ahol azt megvásárolták!

 

66801 Gyerek fogkrém ananásszal page 0002

66801 Gyerek fogkrém ananásszal page 0002

66801 Gyerek fogkrém ananásszal page 0003

66801 Gyerek fogkrém ananásszal page 0004

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához