Spa Technology Anticellulit zsíroldó gél
  • Spa Technology Anticellulit zsíroldó gél
  • Spa Technology Anticellulit zsíroldó gél
  • Spa Technology Anticellulit zsíroldó gél

Spa Technology Anticellulit zsíroldó gél

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 30259
Elfogyott
6720 Ft
Kiszerelés
120 g

Összetétel
Aqua, Dimethyl Sulfone, Butylene Glycol, PEG-400, Carbomer, Coffea Robusta Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Coola Acuminit Seed Extract, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol/Ethylhexylglycerin, Menthol, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Citral

Share:

 

Szabadulj meg a cellulittól – állj át „fagyasztó módra”!

 

 

anticellulitkrem.jpg

 

Tisztán női probléma”… S a neve – cellulit, azaz narancsbőr!

A cellulit – nem más, mint a zsírsejtek méretének helyi megnövekedése és a vér mikrokeringésében előálló zavar a zsírszövetekben. A megnövekedett sejtek nem választják ki többé az élettevékenységükhöz szükséges anyagokat, ráadásul megkétszerezett erővel halmozzák fel a zsírt és szívják magukba a folyadékokat, a méreganyagokat és az egyéb szükségtelen elemeket. Mindezek eredményeként – a sejtek „megdagadnak”, és szabad szemmel is láthatóvá válnak.

Igen sok nő csodálkozik: miért nem szenvednek a férfiak a narancsbőr problémájától (illetve náluk rendkívül ritkán alakul ki), miközben az a nők 85 százalékánál „másodlagos nemi jellegként” jelentkezik (a maradék 15 százaléknál pedig kialakulófélben van, amikor a jelenség még nem szembeötlő)?! A nők esetében a cellulit megjelenését néhány alapvető ok váltja ki. Ezek a következők:

  • a szervezet mérgeződése. Sok méreganyag zsírban oldódó, a zsírsejt pedig – ezek tárhelye. Amikor a méregtelenítésre hivatott szervek nem képesek megbirkózni a toxikus anyagok kivezetésével, azok „leülepednek” és fokozatosan felhalmozódnak a zsírsejtben, mintegy „felfújva” azt;
  • a női szervezet sajátosságai és a női hormonok – az ösztrogének – rá gyakorolt hatása. Rendszerint a hormonháztartás bármely okból történő megváltozása (a nemi érés, a menstruációs ciklus, a várandósság, a fogamzásgátló szerek fogyasztása, a menopauza bekövetkezte) elősegíti a narancsbőr kialakulását.
  • a zsírszövet egyedülálló szerkezete (a természet alapértelmezésként úgy „programozta be” a női zsírszöveteket, hogy azok zsírt halmozzanak fel magukban arra az eshetőségre, ha a terhességet az „éhezés” körülményei között kell kihordani).

A narancsbőr kialakulását ugyancsak elősegíti a mozgásszegény életmód, a nem kiegyensúlyozott étkezés, a káros szokások, a szűk ruházat, a stressz, a testsúly szélsőséges ingadozása (a hirtelen lefogyást követően a nőknél már amúgy is kialakult narancsbőr egyszerűen szembeötlőbbé válik) és sok egyéb más tényező. Ugyancsak nem hagyható figyelmen kívül a feltételezés: a narancsbőrre az anyától a lányra szálló „örökletes hajlamként” is szert lehet tenni.

A cellulit kialakulásának gyorsasága minden egyes nő esetében eltérő: van, akinél már 20 éves korában, van, akinél – a szülést követően jelentkezik, van, aki a már kifejezetten látható „narancsbőr” megjelenését csak 40 éves kora után, illetve a menopauza beköszöntének időszakában észleli bőrén, s vannak olyan szerencsések, akiknél a cellulit egész életük során alig észrevehető marad!

Ne feledjék, a súlyfelesleg – nem tekinthető a cellulit kialakulása mutatójának! A „narancsbőr” sudár termetű, fiatal lányoknál, modelleknél, sportolóknál és táncosnőknél is jelentkezhet, miközben a hízásra hajlamos nők esetében a csípő, a combok, a tompor és a has bőre rugalmas és sima maradhat!

Bármilyen elborzasztóan hangozhatnak is a cellulittal érintett nők százalékos arányára vonatkozó számok, van lehetőség rá, hogy megszabaduljunk a gyűlöletes zsírdudoroktól és csökkentsük a „narancsbőrre” utaló tüneteket!

 

anticellulitkrem2.jpg

 

A gyűlöletes zsírlerakódásoknak a sejtekből történő „kitakarításához” segítséget kínál a szépség és egészség cége által kifejlesztett „hideg fegyver” – a „SPA technology” termékcsaládba tartozó, krioterápiás hatású anticellulit zsíroldó gél.

A kellemesen hűs érzés a szer összetételében található mentolnak köszönhetően fut végig testünkön. A problémás területekre történő felhordása nyomán a szövetek lehűlnek, aminek következtében a szervezet annak érdekében, hogy felmelegedjen, elkezdi fokozottan leépíteni a zsírokat. Ennek során javul a vérellátás, felgyorsulnak az anyagcsere-folyamatok, hatalmas mennyiségű endorfin (az öröm és a jó hangulat hormonja) kiválasztására kerül sor.

A hűtő hatású gél – valóságos megváltás mindazok számára, akik az ellenjavallatok miatt nem használhatják annak „melegítő hatású rokonait”, vagy valóságos kínokat állnak ki az „égető” bőr miatt.

A gél összetételében joggal foglalja el a tiszteletbeli dobogó legfelső fokát a természetes eredetű összetevők egyedülálló kombinációja – a koffein négy leggazdagabb természetes forrásából: a robuszta kávé, a zöld tea, a guarana és a kóladió kivonatából álló koktél.

A világ mennyiségi értelemben elsőszámú kávétermelője – Brazília. A brazil hölgyek pedig – nos, az ő alakjuk a legszebb a világon. A cellulit legelőször a far bőrén jelenik meg, csak éppen nem a latin-amerikai hölgyeknél! S mindez azért, mert ők a kávét nemcsak isszák, hanem kozmetikai célokra is használják. A kávé magtermésében található koffein „diétára fogja” a zsírsejteket. Azaz:

– serkenti a lipolízis (a zsírok szétesésének) természetes folyamatát, hogy a zsírsejtek a továbbiakban energiává alakuljanak át, → elősegíti a zsírok elégetését;

– erősíti a vérnek a szükséges helyekre történő áramlását, javítja az anyagcserét, → megszünteti a pangó jelenségeket a bőr alatti zsírszövetekben és kivonja a méreganyagokat;

– lecsapoló hatású (elvezeti a szövetekből a felesleges vízmennyiséget) → segít csökkenteni a vizenyőt.

A természetes eredetű koffeinkeverék hatása, a szintetikus módon előállítottal ellentétben, hosszabb ideig tart.

A koffeinkoktél összetevőinek behatolását az „ellenség soraiba”, ily módon azok hatékonysági fokának növelését egy közvetítő anyag – a szerves kén segíti elő. Ezen túlmenően a szerves kén még egy másik, igen fontos szerepet is ellát – serkenti a kötőszövet alapvetően fontos fehérjéinek szintézisét, elősegíti a kollagén molekuláiban előforduló „összetapadások” csökkenését, a tápanyaghiány következtében megkeményedett kollagén rostszálak rugalmasságának helyreállítását a bőrfelszín alatt található zsírszövetben, valamint a bőr rugalmasságának növekedését. Márpedig azt mindnyájan tudjuk, hogy a felhám állapotától függ, mennyire lesznek észrevehetők a cellulit kialakulására utaló külső jegyek. A bőrturgor a kollagén rostszálak állapotának függvénye, amelyek egy matrac rugóihoz hasonlóan tömör szerkezeti vázat képeznek.

A citromnak és a narancsnak a szer összetételében található illóolajai is segítenek simává és rugalmassá varázsolni a bőrt. Ezek zsírégető hatást fejtenek ki és javítják a problémás területek anyagcseréjét. Van még egy fontos szerepük a cellulit ellen vívott küzdelemben – az aromaterápia. A stressz – a „narancsbőr” megjelenésének egyik kiváltó oka. A citrusféléknek és a mentolnak a kezelés közben a levegőben érezhető éltető illata lazító és nyugtató hatású.

 

anticellulitkrem3.jpg

 

 

A krioterápiás zsíroldás (krioterápiás zsírleszívás, hideg zsírstruktúra) – a zsírlerakódások és a cellulit megszüntetésének hideg kezeléssel történő módszere. A zsírlerakódás helyi hűtése lehetővé teszi a természetes módon történő, a szervezetet nem megterhelő gyors és hatékony fogyást. A bőrsejtekkel ellentétben a bőrfelszín alatti szövetek sejtjei nem rendelkeznek a hideg hatása ellen védekező mechanizmusokkal (a test belsejében állandóan egy adott hőmérséklet uralkodik). E sejtek rendeltetése – felhalmozni a tápanyagokat. Ha a zsírszöveteket jelentős mértékben lehűtjük, a bőrfelszín alatti zsírszövet sejtjei, megérezvén a stresszhatást, elkezdenek elégni.

A „SPA technology” termékcsaládba tartozó anticellulit zsíroldó gél hűtő hatása révén ugyanilyen elv szerint működik. A szövetek, miközben lehűlnek, a zsírsejtek feldarabolása révén elkezdenek hőenergiát termelni. A bőrfelszín alatti zsírszövetek ily módon történő feldarabolása révén elérjük a kívánt esztétikai hatást – a cellulit megszüntetését.

A zsíroldó géllel otthoni körülmények között végzett masszázs egyenértékűnek minősíthető a szépségszalonokban alkalmazott krioterápiás zsíroldó eljárással:

1) beindítja a zsírréteg feldarabolásának folyamatát. A helyi hűtés következtében a szervezet kénytelen a felhalmozott zsírszövetek rovására felmelegíteni magát;

2) erősíti a turgornyomást, a bőrt rugalmasabbá és feszesebbé teszi;

3) javítja az anyagcserét, megtisztítja a szervezetet a salak- és méreganyagoktól;

4) megszünteti a nehézláb érzést;

5) a terhességre való felkészülés során megelőző eszközként szolgál a bőr megnyúlása ellen.

 

anticellulitkrem4.jpg

 

Az anticellulit zsíroldó gél a problémás területeken (kéz, has, csípő és tompor) csökkenti a „narancsbőr” szemmel látható megjelenését, elősegíti a zsírszövet feloldódását, javítja a bőr textúráját és tónusát, kiegyenlíti felszínét és rugalmasabbá teszi azt.

Zsírégető és lecsapoló képességének köszönhetően az anticellulit zsíroldó gél a cellulit bármely stádiumában és minden fajtájához: a vizes, a zsíros, a rostos és a kevert típusú esetén is alkalmazható.

A szer igen kellemes, zselészerű textúrával rendelkezik. A könnyű és hűsítő, a citrusfélék frissítő illatát árasztó gél jól beszívódik, biztosítva ily módon a komponensek azonnali behatolását a bőrbe. Könnyen kezelhető, a géllel végzett masszázs – valóságos élvezet: a szer pillanatok alatt eloszlik a bőrfelületen a nélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Reggel történő használata után azonnal felöltözhetünk. Ha este használjuk, nem kell attól tartani, hogy összekenjük az ágyneműt – a gél semmiféle nyomot nem hagy maga után, csupán a bőr enyhén frissítő illatát.

Az anticellulit zsíroldó gélt naponta egy-két alkalommal vigyük fel a bőr problémás területeire! „Síkosan csúszós” textúrájának köszönhetően felhasználása igen gazdaságos.

 

anticellulitkrem5.jpg

 

Már megtárgyaltuk, a cellulit kialakulásának egyik legfőbb oka – a szervezet telítődése méreganyagokkal. Ismételjük el: számos méreganyag zsírban oldódó, s a zsírsejt – ezek raktározója. Amikor a méregtelenítő szervek nem tudják elvezetni a méreganyagokat, azok „leülepednek” és fokozatosan felhalmozódnak a zsírsejtekben, ily módon „fújva fel” azokat. Ezért aztán amennyiben komolyan eldöntötte, hogy foglalkozni kíván magával, alakjával és közérzetével, komplex megközelítésre van szükség.

Az első feladat – belülről kiindulva megszüntetni az okokat. Fordítson figyelmet a béltraktus működésére, az emésztésre! Ahhoz, hogy rendbe tegyük anyagcserénket és rendbe hozzuk a szervezet összes funkcióját, szervezetünket kellő időben meg kell tisztítani a méreganyagoktól, és fenn kell tartani a gyomor-bél traktus, valamint a máj megfelelő funkcionális működését.

A második feladat – gondoskodni a bőr megfelelő állapotáról, javítani és erősíteni azt. Ha a bőr tónusban van és hidratáltságának állapota megfelelő, a „lép” nem látható. Amint a „felfúvódott” zsírsejtek elkezdenek kitüremkedni, „elnyomván” a dehidratálódott bőrt, azt feszességének és rugalmasságának elvesztése fenyegeti.

Az anticellulit gél használata mellett, a lehető legjobb hatás elérése céljából ebben a szakaszban érdemes még néhány körülményt figyelembe venni.

A gél aktív hatóanyagainak behatolása növekszik, ha a bőrt előzetesen spa-kesztyűvel vagy testsóval, például „Holt-tengeri kristály” testsóval megtisztítjuk az elszarusodott pikkelyektől.

Hogy a szer hatását még jobban felerősítsük, használhatunk masszírozó készüléket. Gondoljon az arc- és a testbőr liftingjére szolgáló 3D görgős masszírozó készülékre! Ez az univerzális kütyü testünk bármely részének megdolgozására alkalmas. Forgó görgői, körbeforogván, befogják a bőrrétegeket, valósággal úgy, mint egy masszőr keze. A görgős testmasszírozó készülékkel végzett rendszeres „edzés” megdolgozza a problémás területeket, elősegíti a zsírlerakódások fellazítását, megelőzi a cellulit kialakulását, tónusba hozza a bőrt és segít javítani a test kontúrjait.

Ne feledkezzen meg az észszerű táplálkozásról és a rendszeres fizikai terhelésről! Itt nem csak a speciális edzőtermek jöhetnek szóba, úgy is formában tarthatja magát, ha elvégez néhány hatékony testgyakorlatot a cellulit tüneteinek megjelenése ellen és a hasizmok tónusának megőrzése céljából.

Apropó, a zsíroldó gél „hideg” borogatásként is használható. Ehhez a géllel bevont testrészeket be kell csomagolni egy speciális fóliába. Az eljárás időtartama – 30 perctől egy óráig tarthat. A „meleg”, dunsztos borogatástól eltérően a „hideg” borogatás összehúzza az ereket és a pórusokat. Eredményeként jobb lesz a bőr tónusa, javul az anyagcsere. Mindemellett a szervezet ráadásul elkezdi aktívan feldolgozni a zsírokat, hogy felmelegítse testünket. A „hideg” borogatás – kitűnő alternatívát jelent a „meleggel” szemben, ha az utóbbi ellenjavallt visszértágulat vagy egyéb érbetegségek folytán.

 

anticellulitkrem6.jpg