Bio Rehab Hajnövekedés aktivátor tonik
  • Bio Rehab Hajnövekedés aktivátor tonik
  • Bio Rehab Hajnövekedés aktivátor tonik
  • Bio Rehab Hajnövekedés aktivátor tonik
  • Bio Rehab Hajnövekedés aktivátor tonik

Bio Rehab Hajnövekedés aktivátor tonik

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 23403
2 Raktáron
8610 Ft
Kiszerelés
50 g

Összetétel
Alcohol, Angelica Acutiloba Root Extract, Ganoderma Lucidum Extract, Gleditsia Australis Seed Extract, Morus Alba Stem Extract, Panax Ginseng Root Extract, Zingiber Officinale Root Extract

Share:

 

Erő a hajszálak teljes hosszában!

 

A hajnövekedés aktivátor tonikot a fokozott mértékű hajhullás megakadályozására fejlesztettük ki. A szer aktív összetétele közvetlenül a hajtüszőkre fejti ki hatását, ily módon biztosítva a komplex hatást:

  •  segít megszüntetni a hajhullást
  •  serkenti az új hajszálak növekedését
  •  elősegíti a faggyúmirigyek normális működését
  •  javítja a hajszálak tápanyagellátását, visszaadva azok életerejét és szépségét
  •  segít a hajnak kivédeni a negatív külső hatásokat

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

 

Ganoderma (pecsétviaszgomba)

A pecsétviaszgomba kivonata védelmet nyújt a hajnak az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

 

Ázsiai ginzeng

Az ázsiai ginzeng kivonata serkenti a vérnek a fejbőrben végbemenő mikrokeringését, javítja a hajhagymák tápanyagellátását, csökkenti a hajhullást.

 

Angyalgyökér

Az Ashibata (Holnaplevél – Angelica keiskei) gyökeréből készült kivonat szerves savakat, valamint fitoszterineket – fájdalom-, viszketés- és gyulladásgátló anyagokat tartalmaz, amelyek erősítik a sejthártya szerkezetét.

 

Gyömbér

A gyömbérgyökérből készült kivonat serkenti a vérkeringést javítva ezáltal a hajhagymák tápanyagellátását. Gyorsítja a haj növekedését, erősíti a hajszálakat.

 

Lepényfa (gledícsia)

Az ausztráliai lepényfa termése szaponinokat tartalmaz – olyan természetes eredetű glikozidokat, amelyek habot képeznek és kíméletesen tisztítják a fejbőrt és a hajat. A gledícsia bioaktív komponensei ezen túlmenően aktívan ápolják a fejbőrt, helyreállítják a hajszálak szerkezetét, könnyen kezelhetővé és rugalmassá varázsolják a hajat.

 

Fehér eperfa

A fehér eperfából készült kivonat hasznos anyagokkal tölti fel a fejbőrt, táplálja a hajszálak gyökerét, erősítve ily módon a hajnövekedést.

Alkalmazás:
Vigye fel a tonikot a hajhullás helyére, néhány percen keresztül dörzsölje be a hajszálak tövébe! Az eljárást naponta, reggel és este ismételje meg! Nem kell lemosni. A kúraszerű alkalmazás ajánlott időtartama 30 nap.