Csomagolópakolás a sarokra és a könyökre, 2 db

Csomagolópakolás a sarokra és a könyökre, 2 db

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 46501
7 Raktáron
4600 Ft
Share:

 A sarok és a könyök bőre hajlamos legnagyobb mértékben az eldurvulásra, a kiszáradásra...

A sarok és a könyök bőre hajlamos legnagyobb mértékben az eldurvulásra, a kiszáradásra és rugalmassága elvesztésére. Az összetételében természetes olajokat, viaszt és szalicilsavat együttesen tartalmazó hidratáló komplex a legnagyobb mértékben biztosíta a sérült bőr regenerálódását, puhítását, hidratálását és rugalmasságának növelését. Bőrünk újra zsengévé és rugalmassá válik, akárcsak a legjobb kozmetikai szalonokban kapott kezelést követően. Két darab egyszeri alkalmazásra.

Alkalmazás: Távolítsa el a papír védőréteget és a tapaszt szorosan ragassza fel a sarok vagy a könyök száraz, előzetesen megtisztított bőrére! A felhám állapotának függvényében egy-két órán keresztül hagyja fent, majd a bőr felületét vízzel öblítse le! A sarkakon keletkezett elszarusodott bőrréteget, szükség esetén, egy lábreszelő segítségével távolítsa el! A felbontást követően azonnal felhasználandó! Külső használatra!

Figyelmeztetés: Ne használja, amennyiben bármely összetevővel szemben egyéni érzékenység áll fenn! Sérült bőrfelületen ne alkalmazza! Három évesnél fiatalabb gyermekek számára használata nem ajánlott!