Dörzskendő takarításhoz

Dörzskendő takarításhoz "kettő az egyben"

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 980188
6 Raktáron
Ár: 4540 Ft 3460 Ft
Kedvezmény: 24 % -os
Kiszerelés
1 db

Share:

 Takarítás! De sok mindent jelent ez a szó a nők számára! Igen, a takarítás bármely háziasszonynak jelenti...

 

Takarítás! De sok mindent jelent ez a szó a nők számára! Igen, a takarítás bármely háziasszonynak jelenti a konyhát, ahol ott van a tűzhely a főzés nyomaival, foltjaival (zsír, ráégés), azután a nappalit, ahol leülepedik a por a bútorokon, azután a fürdőszobát, ahol vízkő rakódik le a csempére és kosz a mosdóra - és így tovább, és így tovább. Nem kevés, igaz?

Minden nő arról álmodik, hogy rend van a házban, s ehhez minimális idő és fizikai ráfordítás szükséges, s mindez minél kevesebb agresszív vegyszer felhasználásával.

A TianDe célul tűzte ki, hogy megkönnyíti minden háziasszony életét, és létrehozott egy kitűnő „segítséget”, amely lehetővé teszi, hogy a házimunkát gyorsan és hatékonyan elvégezzük!

A dörzskendő takarításhoz - Tisztaság erőfeszítés nélkül!

Két oldalú , Univerzális,  Hatékony,  Munkaszerető

Konyhába, Fürdőszobába, Nappaliba

Megszabadíta kosztól, piszoktól, zsírtól

A dörzskendő takarításhoz Master Class – ez egy DUETT a gyors és könnyű takarításhoz. Kétoldalú, univerzális, hatékony és munkaszerető segítség a háztartásban!

Ez egy többfunkciós termék: a kendő segít mind a konyhában, mind a fürdőszobában vagy a nappaliban. Könnyűvé teszi a portalanítást, a piszok-, és a zsírfoltok eltávolítását. Plusz ajándék: nem hagy maga után semmiféle nyomot.

Must Have*- minden háziasszonynak kell egy ilyen!

Két külön textúra, de egyformán hatékonyak!

PUHA OLDAL

DÖRZSÖLŐ OLDAL

Mikroszálak bármely felület megtisztításához a kosztól, a portól és a zsírtól

kemény, de rugalmas szálak a letapadt szennyeződések eltávolításához

A kendő különleges szövése:

  • magába veszi a szennyeződést, felszívja a nedvességet
  • nem hagy nyomot
  • hosszú élettartamú

Hatékony magában is, nem szükséges vegyszer hozzá, így a takarítás veszélytelenné és gazdaságossá válik!

* Must Have – angolból fordítva – kell neki

A TianDe dörzskendőjére mindenkinek szüksége van! Univerzalitása a takarítást gyorssá és hatékonnyá teszi!

A termék kétoldalú, kétféle textúra kombinációja. A puha mikroszálas oldal bármely felület általános takarítására szolgál (por, kosz, bútor, falak, műszaki eszközök, ajtók, ablakok). Ha pedig erősebben szennyezett felületek tisztítására van szükség, használjuk a „dörzsölő” oldalt. Itt megvan a nedvesség felszívás, és a kemény, de rugalmas mikroszálak a tisztításhoz. A kemény oldal úgy tisztít, hogy nem karcolja meg a felületeket, összeszedi, és megbízhatóan magában tartja a szennyeződéseket.

A dörzskendő tisztaságot teremt mosószerek nélkül is! Ez azt jelenti, hogy a takarítás eredménye nemcsak hatékony, de veszélytelen és gazdaságos tisztaság.