Dr. Taiga Fitoszájvíz

Dr. Taiga Fitoszájvíz

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 65905
14 Raktáron
3570 Ft
Kiszerelés
250 ml

Share:

Aktív összetevőinek köszönhetően a szájvíz egész napra segít megőrizni a friss leheletet, valamint megelőzi a fog... 

Aktív összetevőinek köszönhetően a szájvíz egész napra segít megőrizni a friss leheletet, valamint megelőzi a fog- és ínyproblémák kialakulását.

Milyen gyakran kaptok be egy falatot? És milyen gyakran étkeztek kiadósan?

A mikroszkopikus méretű ételmaradékok minden egyes étkezést követően beveszik magukat a fogak közé (esetleg nem látjátok azokat, de egész bizonyosan ott vannak), a szájüregben pedig elkezdenek szaporodni a kórokozó baktériumok. Az eredmény – kellemetlen szájszag, rendszeresen begyulladó fogíny és a fogszuvasodás kialakulása. Mindez egyetlen egyszerű tevékenységgel megelőzhető – étkezés után használjátok a Dr. Tajga szájvizet! 

A szájvíz nem tartalmaz alkoholt, klórhexidint, parabéneket vagy nátrium-lauril-szulfátot (SLS). S hogy ez miért annyira fontos? Az alkoholtartalmú készítmények folyamatos használata idővel a szájüreg nyálkahártyájának kiszáradását eredményezheti. A kellemetlen szag és a gyomor-bél traktus működési zavarai – a leggyakrabban előforduló problémák közé tartoznak.

A klórhexidin alkalomadtán felgyorsítja a foglerakódás képződését, ami, ugyebár, szintén nem túl kellemes.

Aktív összetevők

A lonc kivonata elősegíti a vérzékeny fogíny gyors begyógyulását, fertőzésgátló és fertőtlenítő hatású. A népi gyógyászatban ősidők óta alkalmazzák. Hogy mi a lonc további haszna? A bogyók összetétele igen gazdag. Monoszacharidot, fenolvegyületeket, nagy mennyiségű aszkorbinsavat, valamint egyéb szerves savakat tartalmaz, Gazdag vitaminokban (különösen B-vitaminokban), pektinekben, tartalmaz cserzőanyagokat, mikro- és makroelemeket.

Az erdei deréce kivonata – Oroszországban igen kedvelt szer számos nyavalya gyógyítására. A növény levelei kiválóan helyettesítették a fekete és a zöld kínai teát. Az erdei deréce koffein nélkül segít megőrizni energiáinkat az egész nap folyamán. A növényből készült kivonatot számos kozmetikai szerben felhasználják. A fogínyre és a fogakra a lehető legjótékonyabb hatást fejti ki: remek antimikrobiális és gyulladásgátló komponens. Amellett igen erős begyógyító hatást fejt ki a gyulladt és sérült ínyre.

A fenyőmagból nyert olaj, amint arról már szóltunk – egyedülálló gyógyító hatással bíró termék, amelyhez fogható szer nem létezik (se természetes, se mesterséges eredetű). Az olajat a szibériai cédrusfenyő magjából (cédrusdió) hidegsajtolással nyerik. Az olaj értékes gyógyító, erős hasznos és tápláló hatással rendelkezik, nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat.

Összehúzó, vérzéscsillapító hatásának köszönhetően a cédrusfenyő olaját a szájüreg több betegségének gyógyítására, az íny fellazulásának kiküszöbölésére használják.

Mentol – a borsmenta illóolajában található komponens. A menta – egy olyan növény, amelynek az emberiség minden alfaját már évszázadok óta használja. A borsmentát kifejezetten illóolajtatalmáért és mint gyógynövényt termesztik. Vannak arra utaló bizonyító adatok, hogy a mentolt Japánban már kétezer évvel ezelőtt ismerték, ugyanakkor Nyugaton a XVIII. századig nem léteznek a mentol előállítására utaló adatok.

A mentol enyhe helyi érzéstelenítő és fertőzésgátló hatással rendelkezik. A bőrre és a nyálkahártyára kerülve stimulálja a hidegérzékelő receptorokat, kellemesen frissítő ízű.

ALKALMAZÁS:

Naponta kétszer a fogmosást követően 30 másodpercig öblögessünk vele. Ne nyeljük le!

Mennyit tudtok a tajgáról? A tajga a maga történetében többszáz évre visszanyúló, területileg pedig többezer kilométeren elnyúló, szibériai őserdő. A tajga – maga a hihetetlenül mostoha körülmények: a hőmérséklet szélsőséges változásai gyakorlatilag elérik a 100 °C mértéket! Kizárólag a legéleterősebb és a legalkalmazkodóképesebb növények és fák képesek túlélni az ilyen körülményeket. Ily módon az ottani növények minden következő generáció révén egyre nagyobb tűrőképességgel rendelkeznek. A tajgában találhatók valóban egyedülálló növények, amelyek hatalmas gyógyító erővel rendelkeznek. Mi kiválasztottuk ezek közül is a legjobbakat, és olyan szerek termékcsaládját hoztuk létre a szájüreg ápolására, amelyek biztosítani fogják számotokra a hófehér fogaktól sugárzó mosolyt és az egészséges ínyt.

Fogadjátok szeretettel a tajgában tenyésző növények felhasználásával kifejlesztett TianDe termékeket!

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához