Esszencia az arcra kollagénnel és algákkal
  • Esszencia az arcra kollagénnel és algákkal
  • Esszencia az arcra kollagénnel és algákkal
  • Esszencia az arcra kollagénnel és algákkal
  • Esszencia az arcra kollagénnel és algákkal
  • Esszencia az arcra kollagénnel és algákkal

Esszencia az arcra kollagénnel és algákkal

5.00 ( 2 szavazat )
Cikkszám : 10106
2 Raktáron
5880 Ft
Kiszerelés
30 ml

Összetétel
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Diazolidinyl Urea, Glyceryl Polymethacrylate, Trehalose, PVM/MA Copolymer, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Mica, Phyllacantha Fibrosa Extract, Sodium Hyaluronate, Collagen Extract, Parfum, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Limonene, Hexyl Cinnamal, CI 77491, CI 74260, CI 19140, CI 42090

Share:

A TianDe esszenciája – az Ön szépségének „alapja”!

 

 

 

10106-tiande-esszencia-az-arcra-kollagennel-es-algakkal-01.png

 

A bőrápolásnak már régóta megvan a saját rituáléja: először micellás vízzel lemossuk az arcunkról a sminket, aztán géllel megmosdunk, majd felvisszük az arcra a tonikot, és végül a bőrápolást krémmel fejezzük be. Ez az állandó szokássá vált rendszerszerű bőrápolás a gyakorlatban is bebizonyította hatékonyságát. Nos, de mi történik akkor, ha ebbe a mindennapos bőrápolási rituáléba beleviszünk egy fontos kiegészítő momentumot? A TianDe bemutat még egy olyan szert, amely segít abban, hogy bőre 100% -osan tündököljön! Ez a szer – az eszencia az arcra. Lényegét tekintve ez az eszencia olyan közvetítői szerepet tölt be, amely nemcsak segít számos bőrprobléma megoldásában, hanem elősegíti a krém aktív összetevőinek a bőrbe történő hatékonyabb felszívódását is. Használata a tonik után, a krém felvitele előtt, javasolt. Az eszencia Ázsiából jutott el hozzánk, ahol már régóta a bőrápolási procedúra fontos kellékeként ismert.

Az eszenciát ujjunk hegyével visszük fel és az arc és a nyak bőrére. Annak teljes felszívódása után felvihetjük kedvenc krémünket is. Ezen túlmenően az eszenciát önálló kozmetikumként is használhatjuk. Könnyű, finom struktúráját a zsíros bőrű felhasználók kellő képpen értékelni fogják.

Az eszencia az arcra kollagénnel és algákkal hidratáltságot biztosít bőre számára, visszaadja annak rugalmasságát és frissességét.

Az eszencia az arcra kaviárkivonattal segít visszaforgatni az idő kerekét és kisimítani a ráncokat.

 

 

10106-tiande-esszencia-az-arcra-kollagennel-es-algakkal-02.png

 

A hidratálás – a bőrápolás legfontosabb célja, amely biztosítja a bőr szépségét és fiatalságát. Az ember bőre gyakorlatilag kétharmad részben folyadékból áll. A bőr vízháztartásának 80% az irhában és a bőraljában koncentrálódik, és az epidermisz felső szarurétege – egészen kevés folyadékot tartalmaz.

Amikor bőrünkön kellemetlen, száraz, húzó érzést észlelünk, ez a kiszáradás jele, annak a jele, hogy bőrünk irharétegének vízháztartása elérte a kritikus határértéket (hiszen az irha mintegy „szivacsként” működik, és folyadékkal látja el az epidermiszt). Mi a tennivaló annak érdekében, hogy bőrünk mindig kényelmesen érezze magát? Minden nap hidratáló hatású bőrápoló kozmetikumokat szükséges használnunk, és kellő mennyiségű folyadékot kell fogyasztanunk.

A statisztikai adatok azt bizonyítják, hogy bőrünk dehidratáltsága 50%-ban a helytelen gondozás következménye. Elsősorban a bőr helytelen tisztításának következménye. Mosakodás után bőrünk „védtelenné” válik – lényegében lemossuk róla a védőréteget, amelyet valamivel pótolni kell. És itt hívjuk segítségül a hidratáló eszenciát.

A napi bőrápolásunk során az eszencia használata csupán még egy művelet, melynek hatását nagyon hamar érezni fogják. Bőrük már két hét használat után rugalmas és üde lesz.

  • Az eszencia „előkészíti” a bőrt a sűrűbb, táplálóbb krém befogadására és elősegíti a krém aktív komponenseinek a bőrbe való felszívódását.
  • Ezen kívül a hidratáló hatású eszenciát önálló bőrápolási kozmetikumként is használhatják.

 

 

10106-tiande-esszencia-az-arcra-kollagennel-es-algakkal-03.png

 

Az eszencia összetevői között megtalálhatóak – az aktív hidratáló anyagok, amelyek visszaadják a bőr frissességét és sugárzó szépségét.

A barna tengeri alga kivonata

Az algák a tengerek és óceánok növényei. Szivacs módjára szívják magukba a tenger vízéből a különböző hasznos „tápanyagokat” – ásványi sókat, vitaminokat, mikroelemeket, amelyeknek köszönhetően ezek a tengeri növények egy sor rendkívül hasznos tulajdonságra tesznek szert. A barna tengeri algákban rendkívül magas a jódtartalom, nagy mennyiségben tartalmaznak a szervezet számára könnyen emészthető ásványi sókat, valamint poliszacharidok, lipidek és antioxidánsok forrásául is szolgálhatnak. A barna tengeri alga kivonata nagyszerűen hidratálja, feszesíti és kisimítja a bőrt. Közismert az is, hogy a barna tengeri alga javítja a bőr anyagcseréjét, elősegíti a bőr regenerálódását, és jó szolgálatot tesz az öregedési folyamat késleltetéséért vívott harcban.

Kollagén kivonata

A kollagén a bőrszerkezet képződésének legfontosabb alkotórésze, mely biztosítja a bőr feszességét és fiatalságát. A kollagén kivonat segít pótolni a kor előrehaladtával egyre inkább csökkenő, saját kollagén termelésünkben előálló hiányt. Kitűnően hidratálja a bőrt, növeli annak rugalmasságát és puhaságát, javítja a bőr mikrofelszínének simaságát, elősegíti az apró ráncok kisimítását. Azonnali bőrfeszesítő hatást fejt ki.

Nátrium hialuronát – a bőrhidratáló szerek egyik legismertebb összetevője. Növeli a bőrturgort, tapintásra simábbá, finomabbá, kellemesebbé varázsolja a bőrt, lassítja a bőrben végbemenő természetes elöregedési folyamatokat.

Trehaloz – (mikóz) – ez egy olyan természetes poliszacharid, amely hozzájárul a bőrhámlás megszüntetéséhez és ismét puhává varázsolja a bőrt. Előszeretettel alkalmazzák a száraz és érzékeny bőr ápolására szolgáló hidratáló kozmetikumok alkotótagjaként, akadályozza a bőr folyadékveszteségét, kiszáradását, és táplálja az epidermisz mélyebb rétegeit. Kitűnően puhítja a bőrt, regenerálja a bőr sérült felső hámrétegét, az epidermiszt.

 

10106-tiande-esszencia-az-arcra-kollagennel-es-algakkal-04.png

 

 

Alkalmazás: Az ujjbegyekkel vigye fel arca és nyaka bőrére! Használható krémek alá alapozóként, vagy naponta egy-két alkalommal önálló ápolószerként!