Extra White PRO fogkrém

Extra White PRO fogkrém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60146
12 Raktáron
2310 Ft
Kiszerelés
60 g

Share:

Az ultrahangos tisztítás alternatívája! Fehérítés + fogszuvasodás elleni védelem + remineralizáció... 

Az ultrahangos tisztítás alternatívája! Fehérítés + fogszuvasodás elleni védelem + remineralizáció!

Az Extra White PRO fogkrém még a legmakacsabb, elszíneződött, a fogak és a fogíny épségét fenyegető baktériumok elszaporodásával és a fogkőképződést okozó lerakódással is elbánik, megbízható védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Az összetétel alapja: a fogzománccal biokompatibilis koptató (abrazív) anyagok:

- hidratizált szilícium → a lerakódás kíméletes eltávolítása, polírozás

- kalcium-dihidrofoszfát → a fogzománc helyreállítása, a fokozott érzékenység megelőzése

Egészségbarát: nem tartalmaz oxidálószereket és parabéneket

Az Extra White PRO fogkrém még a legmakacsabb, elszíneződött, a fogak és a fogíny épségét fenyegető baktériumok elszaporodásával és a fogkőképződést okozó lerakódással is elbánik, megbízható védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Rendszeres használatának eredményét az ultrahangos tisztítás által elért eredménnyel vethetjük össze. Az eszköz megválasztása már az ön dolga:

– a foglerakódás egy jelentős összeg ellenében évente eltávolítható ultrahanggal a fogorvosnál, és el lehet kezdeni „gyűjteni” a következő tisztításra, vagy pedig…

– hetente kétszer el lehet végezni a foglerakódás képződését és a fogszuvasodást megelőző kezelést az Extra White PRO fogkrémmel.

Aktív összetevők:

Kovasav

A szilícium hidratizált dioxidja – a szilíciumból nyert puha abrazív anyag. Gömbalakú granulátumai a fogzománc karistolása és felsértése nélkül hatékonyan távolítják el a foglerakódást.

Nátrium-fluorid

A fluor manapság leginkább preferált formája, amely nagyfokú és aktív remineralizáló, azaz a fogzománcba az ásványi anyagokat beépítő, valamint szuvasodásgátló hatással rendelkezik. A nátrium-fluorid előnye abban rejlik, hogy képes könnyen és gyorsan aktív ionokra bomlani, amelyek aztán akár 1-3 perc alatt is képesek kifejteni hatásukat.

Mentol

Megtisztítja a szájüreget a baktériumoktól. Hosszan tartóan friss leheletet biztosít.

Dikalcium-difoszfát

A fogzománccal rokon, nagy hatékonyságú tisztító képességgel rendelkező komponens. Az összetevőt alkotó részecskék lemezesen réteges szerkezetűek, kíméletesen tisztítják a fogzománcot. A fogzománc alapját képező kalcium és foszfor forrása. A dikalcium-difoszfátnak köszönhetően tökéletesebbé válik a remineralizáció – a fogzománc összetételében nem kielégítő mennyiségben jelen lévő ásványi anyagok pótlásának folyamata.