Fehérítő gyógynövényes fogkrém faszénnel és tajgai gyógyfüvekkel

Fehérítő gyógynövényes fogkrém faszénnel és tajgai gyógyfüvekkel

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 45910
14 Raktáron
4200 Ft
Share:

Dr. Taiga

Érezd meg a szibériai tajga leheletét!

Tajga… e szót valamiféle misztikum lengi körül. Ez az ember nem járta, több száz kilométer kiterjedésű, álomba merült erdőket jelenti. A mostoha körülményeket, ahol a hirtelen hőmérsékletváltozások gyakorlatilag a 100 °C fokot is elérik. Ön már tudja, hogy a tajgában a növényvilág legerősebb és legnagyobb alkalmazkodóképességgel rendelkező egyedei tenyésznek és élnek túl. Itt valóban egyedülálló, hatalmas erővel rendelkező növények találhatók. A TianDe szakemberei ezek közül is kiválasztották a legjobbakat, és „Dr. Taiga” néven egy egész terméksorozatot fejlesztettek ki. E választékban különleges helyet foglalnak el a szájhigiénia fenntartására kifejlesztett szerek, amelyek mindenki számára lehetővé teszik, hogy megtapasztálják a szibériai tajga leheletét.

Természetes fehéren ragyogó mosoly!

Fehérítő gyógynövényes fogkrém faszénnel és tajgai gyógyfüvekkel

Fekete fogkrém = fehér fogak!

A gyógynövényes fogkrém:

– segít visszaadni a fogaknak természetes fehérségüket;

– megbízható hatékonysággal távolítja el a dohányzás, a tea- és kávéfogyasztás következményeként keletkező foglerakódást;

– megőrzi a friss leheletet;

– érzékeny fogíny esetén is használható.

FLUORMENTES!

Mosolyogjon gyakrabban, mosolyogjon szélesebben, hisz’ oly sok oka van rá! Ezek közül az egyik – az Ön hófehér mosolya! Amennyiben ez nem így lenne – javítson a helyzeten a „Dr. Taiga” termékcsaládhoz tartozó gyógynövényes fogkrémmel!

A fehérítő gyógynövényes fogkrém faszénnel és tajgai gyógyfüvekkel telt fekete színnel rendelkezik, rendszeres használata pedig segít helyreállítani a fogak természetes színárnyalatát.

Az összetételében található faszénnek és egyéb összetevőknek köszönhetően a fogkrém:

– finoman tisztítja a fogakat;

– segít visszaadni a fogaknak természetes fehérségüket;

– megbízható hatékonysággal távolítja el a dohányzás, a tea- és kávéfogyasztás következményeként keletkező foglerakódást;

– megőrzi a friss leheletet;

– érzékeny fogíny esetén is használható.

A fogkrém nem tartalmaz fluort!

A természetes kivonatok kellemes, természetes illatot kölcsönöznek a fogkrémnek.

A természetesen fehér mosolyt biztosító összetevők

Szilícium-dioxid – korszerű, puha abrazív anyag, amely nem karistolja, nem sérti fel a fogzománcot, biztosítván ugyanakkor a jobb tisztító és polírozó hatást.

Faszénpor – biztonságos módon világosítja a fogzománcot, eltávolítja a kávé- és teafogyasztás, a dohányzás következményeként keletkező foglerakódást, megelőzi a fogkőképződést.

Ezüst Kolloid – meggátolja a baktériumok elszaporodását.

Bőrlevélkivonat – a fogágyban jelentkező problémák során összehúzó, vérzéscsillapító hatást fejt ki.

Zsályakivonat – antimikrobiális és általános értelemben erősítő hatású, elősegíti a gyulladások megszűnését.

A havasi boróka kivonata – természetes „sterilizáló”, igen erős fertőtlenítő hatással rendelkezik, és kellemes leheletet biztosít.

Mindennapi használatra alkalmas

Az egyik legelterjedtebb, a lakosság legkülönbözőbb rétegeit érintő esztétikai probléma a fogak elszíneződése (tudományos kifejezéssel – discolor). Ennek rengeteg oka lehet: a helytelen fogápolás, a káros szokások, egyes gyógyszerkészítmények használata, némely élelmiszerek vagy italok fogyasztása. A színező pigmentek képesek behatolni a fogzománcba és kiváltani a fogak színének megváltozását.

A mindennapi higiéniai tisztálkodás során lehetséges némileg világosítani a fogzománcot (ennek során egyszerűen eltávolítjuk a felszíni lerakodást és a színező anyagokat). De hasonló problémák esetén az emberek leggyakrabban a fehérítő fogkrémekhez nyúlnak. A fehérítés érdekében számos gyártó cég termékeiben erősen abrazív (csiszoló) adalékokat használ (kemény részecskékkel). Nagy részecskék – nagyobb az abrazív képesség, jobb a tisztító hatás és nagyobb fokú a fog kemény szöveteinek okozott sérülés. Azaz ez a változat a fogzománc és a dentin mechanikai úton történő lecsiszolását kínálja. Az efféle szerek nem használhatók naponta és annál is inkább kevésbé az érzékeny fogzománccal rendelkezők számára.

A TianDe által kínált fehérítő gyógynövényes fogkrém faszénnel és tajgai gyógyfüvekkel – maga a kíméletesen finom fogtisztítás!

A TianDe gyógynövényes fogkrémje korszerű, puha abrazív anyagot használ – a szilícium-dioxidot, amely nem karistolja, nem sérti fel a fogzománcot, biztosítván ugyanakkor a jobb tisztító és polírozó hatást.

A tisztító és polírozó hatást felerősíti az apróra őrölt faszénpor, amely egyidejűleg abszorbensként is működik.

A faszén – ideális eszköz a fogak természetes fehér színének helyreállítására. A szén hasonló célra történő felhasználásának története a történelem évszázadainak mélységébe vész. Az előző évszázadok során tartott bálokban az igéző hölgyek, hogy mosolyukat ne kelljen szégyenlősen a legyezőjük mögé rejteni, a nyilvánosság elé lépést megelőzően a faszén apróra őrölt részecskéivel dörzsölték be alaposan fogzománcukat, majd ezt követően tündökölhettek gyöngyházfényű fogaikkal.

A szén két tulajdonságot egyesít magában – a szorpciós és az abrazív (csiszoló) képességet. Az anyag apró részecskéi puhán tisztítják a fogzománcot, miközben azt nem sértik fel. A csiszoló dörzsöléssel eltávolított foglerakódást (plakkot) a szén apró tisztító hatású részecskéi elkezdik felszívni. Fontos és kellemes dolog, hogy korábbi fehérségét a fogzománc a természetes tisztításnak, nem pedig egy vegyszeres fehérítő eljárásnak köszönhetően nyeri vissza.

A ezüst kolloid kifejezetten aktív baktericid, vírusölő, gomba- és parazitaellenes hatással rendelkezik. Az antibakteriális tulajdonsággal rendelkező ezüstrészecskék megelőzik a fogszuvasodást, a fogíny vérzékenységének kialakulását, a szájüreg szöveteinek gyulladásos megbetegedését.

A ezüst kolloid egy olyan szuszpenzió (elegy), amelyben az ezüst mikroszkopikus méretű részecskéi desztillált vízben keverednek el. Természetes antibiotikumként már évszázadokkal ezelőtt is ismert volt – őseink ezüst pénzérméket használtak a különféle termények tartósítására. Amint azt a legutóbbi kutatások bizonyítják, a ezüst kolloid képes meggátolni még az antibiotikumokkal szemben rendkívül ellenálló vírusok és baktériumok elszaporodását is.

A bőrlevélből készült kivonatot ősidők óta használják a szájüreg öblögetésére a szájüreg nyálkahártyájának, a nyelv vagy a fogíny gyulladása során, a nyálkahártya gombás eredetű sérülései, parodontózis (fogínysorvadás) vagy torokfájás esetén. E kivonatot a botanikusok által vaskos levelű bőrlevélnek nevezett növényből nyerik ki – ezt a nevet adta neki a XVIII. században a híres svéd orvos, Carl von Linné, neki a növényt Szentpétervárról küldték meg. Oroszország Északi fővárosába a bőrlevél Szibériából jutott el, ahol azt a népi gyógyászatban már évszázadok óta használták.

A bőrlevél Szibéria hegyi és erdős vidékein, az Altáj és a Szaján hegységben elterjedt. Gyakori népi elnevezése a mongol tea. Mint ahogy a gyógynövények többségének, a bőrlevélnek is bonyolult a vegyi összetétele, amelyben legfontosabbak a cserzőanyagok, a glikozidok, a fitoncidok, a glükóz, a szacharóz, az aszkorbinsav, a vas, a mangán és a réz.

A zsályakivonat megszünteti a gyulladásokat, antimikrobiális és általános értelemben erősítő hatású. A régi Oroszhonban a zsályát fogfájás ellen, a fogíny vérzékenysége, a szájüregben jelentkező gyulladásos folyamatok esetén használták.

A havasi boróka kivonata – természetes „sterilizáló”, igen erős fertőtlenítő hatással rendelkezik, és kellemes leheletet biztosít.

A gyógynövényes fogkrém jól eloszlik és habzik (vagyis használata gazdaságos, egy fogmosáshoz szó szerint elegendő egy borsónyi mennyiség), nagyszerűen tisztítja a fogakat, friss érzést hagyva maga után. S ami fontos, fekete színe ellenére a szer könnyedén lemosható a mosdókagyló felületéről.

Alkalmazás: naponta 2-szer mosson fogat, majd alaposan öblítse ki a száját. A fogkrémet tilos használni fokozott fogérzékenység esetén. Nem szabad lenyelni.

Kiszerelés
120 g

Összetétel
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, PEG-400, Cellulose Gum, Juniperus Communis Sprout Extract, Hydroxyacetophenone, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xanthan Gum, Charcoal Powder, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Propylene Glycol, Colloidal Silver, Salvia Officinalis Leaf Extract, Bergenia Crassifolia Root Extract, Benzyl Alcohol

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához