Feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért
  • Feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért
  • Feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért
  • Feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért
  • Feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért
  • Feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért

Feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 20153
3 Raktáron
10290 Ft
Kiszerelés
250 g

Összetétel
Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Inonotus Obliquus Water, Betula Alba Bud Water, C22-alkyltrimethylammonium Сhloride, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Curcuma Longa Callus Culture Conditioned Media, Pentylene Glycol, Phytic Acid, Glycerin, Glycine Soja Germ Extract, Faex Extract, Hydrolyzed Keratin, Potassium Sorbate, Glycosaminoglycans, Inositol , Inosine, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Niacinamide, Panthenol, Riboflavin, Pyridoxine HCL, Thiamine HCL , Biotin, Cyanocobalamin, Calcium Sulfate, Magnesium Sulfate, Copper Sulfate, Potassium Sulfate, Zinc Sulfate, Manganese Sulfate, Ferric Sulfate, Cetrimonium Chloride

Share:

Növesszetek kedvetek szerinti hosszúságú, sűrű hajkoronát!

 

 

 

hajnovekedes.jpg

 

A haj minden ember számára rendkívül fontos. Nem csupán a haj hosszáról van szó, hanem a kopaszodás problémájáról, ami korunkban komoly gondot jelent mind a nők, mind a férfiak számára.

A hajhullás meggátolására, a haj gyorsabb növekedésére, a hajszálak erősebbé és egészségesebbé tételére a történelem különböző időszakaiban megkülönböztető figyelmet fordítottak.

Időtlen idők óta találtak különféle speciális növényi összetevőket, amelyekből aztán párlatokat, tinktúrákat és főzeteket készítettek. Gyökereket, tölgyfa- és nyírfarügyeket, valamint egyéb aktív összetevőket gyűjtögettek, amelyek javíthatták a hajszálak minőségét.

A korszerű technológiák az innovatív formulák segítségével lehetővé teszik a természetes összetevők hatásának felerősítését és teljes értékű, professzionális ápolásban részesíteni a hajat.

 

hajnovekedes2.jpg

 

 

Ne feledjétek, hogy a hajhullás – önmagában az elöregedett hajszálak újakra történő kicserélődésének természetes, állandó folyamata. Csak éppen nem akkor, ha ez a folyamat számotokra valódi problémaként jelentkezik, s a hajszálak „szőnyegszerűen” maradnak ott párnátokon, a fésűn vagy a kádban.

Ebben az esetben feltétlenül szükséges figyelmet fordítanotok étrendetekre, életviteletekre, szervezetetek állapotára, valamint biztosítani hajatok számára a megfelelő, jó minőségű ápolást.

A kollekcióban három, komplex ápolást biztosító termék található:

– hajnövekedés-serkentő sampon;

– feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért;

– hajvíz a sűrű és növekvő hajért.

A termékcsaládba tartozó termékeket az Altájban állították elő. A termékek kifejlesztése során, mint ahogy mind ez idáig, tartottuk magunkat ahhoz az elvhez, hogy egyesítsük a gyógynövények évszázadok során beigazolódott hatását a modern fejlesztések eredményeivel.

E szerek formulájában olyan növényi összetevőket használtunk fel, amelyek több évszázada teszik lehetővé az emberiség számára a haj regenerálását és a hajszálak növekedésének beindítását. Az innovatív fejlesztések lehetővé tették a növényi összetevők minden fontos hatóanyagának felhasználását, például kivonni a növényi eredetű peptideket (a fitopeptideket) egy olyan növényből, mint az indiai sáfrány (kurkuma). E növény régóta híres lenyűgöző hajerősítő, hajnövekedés-serkentő és hajregeneráló képességéről. A kurkumából kinyert „Capilia Longa-C” komplexhez hozzáadtuk a „Gründinol” vitamin-ásványi anyag komplexet. E két komplex együttesen alkotja a haj reaktiválását célzó termékcsalád hatékony formuláját.

 

hajnovekedes3.jpg

 

 

A társaság által a haj sűrűségéért és a hajszálak növekedéséért kifejlesztett termékcsalád termékeinek elve a hajhagymák tápanyagellátásának javításán alapul, ami lehetővé teszi az alvó hajtüszők „felébresztését”, továbbá az új hajszálak növekedésének serkentésén és a hajhullásnak a „felnőtt” hajszálak törékenysége miatt bekövetkező megelőzésén.

A szerek kúraszerű alkalmazása biztosítja az új, sűrűbb és gyökerüknél fogva erősebb hajszálak növekedésének beindítását. A termékek rendszeres használata ugyanúgy hozzájárul a hajhagymák megerősítéséhez, mint ahogy serkenti a vérkeringést is.

A termékcsaládhoz tartozó termékek összetétele mindjárt két aktív komplexet is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik aktív módon beindítani a hajszálak újranövekedésének folyamatát.

Az indiai sáfrányban található fitopeptidek alapján kifejlesztett „Capilia Longa-C” komplex felel a hajszálak gyorsabb növekedéséért és a hajhagymák „felébresztéséért”.

A „Gründinol” vitamin-ásványi anyag komplex segít létrehozni egy ideális mikrokörnyezetet a hajhagymák reaktiválásához, ezen túlmenően a komplex aktív összetevői célirányos hatást fejtenek ki a bőrkitüremkedések sejtjeire. Az összetételében található aktív összetevők segítségével a lehető legnagyobb mértékben erősíthetők a hajhagymák és megelőzhető a hajhullás.

Az e termékcsaládhoz tartozó szerekkel nemcsak a hajhullást lehet megállítani és aktivizálni a hajszálak növekedését, hanem lehetővé válik elérni a hajszálak kívánatos hosszát, életerővel feltölteni a hajszálakat és visszaadni a haj ápolt kinézetét is!

 

hajnovekedes4.jpg

 

 

A termékcsalád mindhárom szerének alapösszetevője a Capilia Longa-СPPF peptid komplex. Ez az indiai sáfrányból származó fitopeptid frakciókkal egyenlő.

Az indiai sáfrány gyöktörzsében felfedeztek egy olyan jelző peptidekben gazdag váladékot, amelyek rendeltetése a hajszálak növekedésének újraindításához ideális mikrokörnyezetet kialakítása.

A kurkuma, az indiai sáfrány gyökértörzse egy olyan jelző peptidekben gazdag váladékot tartalmaz, amelyek rendeltetése a hajszálak növekedésének megújításához ideális mikrokörnyezetet kialakítása. E fitopeptidek a hajhagymák kezdeményeire fejtik ki hatásukat, ezek mindent ellenőrzésük alatt tartanak, s tőlük indul ki a növekedő hajtüszők sejtjeinek tápanyagellátása, valamint a haj regenerálódása.

A Capilia Longa-СPPF hatékonyságát a komplex kifejlesztői mind „in vitro” (a latin „üvegben” szóból, azaz laboratóriumi kísérleti módszerekkel, „kémcsőben”), mind „in vivo” (a latin „életben” kifejezésből, vagyis a komplex hatékonyságát értékelő emberek részvételével) környezetben vizsgálva igazolták. Az elvégzett vizsgálatok eredményei kimutatták, hogy a Capilia Longa-СPPF a növekedési faktoréhoz hasonló hatást fejt ki, a tesztvizsgálatokban részt vevő emberek pedig a hajhullás jelentős mértékű csökkenését, az új hajszálak megjelenését és hajsűrűségük növekedését tapasztalták (90 nap elteltével mintegy 15%-ot elérő, 150 nap elteltével pedig 52%-ot is elérő mértékben).

A peptidkeveréket tartalmazó szerek együttes használata elősegíti a hajhullás megelőzését, a hajszálak növekedésének serkentését, valamint a haj sűrűségének növelését. E komponensnek köszönhetően biztosítható a különféle típusú hajszálak tápanyagellátása és erősítése, beleértve a törékeny, a meggyengült és a ritkuló hajszálakat is.

 

hajnovekedes5.jpg

 

A termékcsalád minden tagjában megtalálható másik komplex rendeltetése a tápanyagellátás biztosítása és az erős, tartós hajszálak növekedésének serkentése. A „Gründinol” vitamin-ásványi anyag komplex szójacsírából készült kivonattal és élesztőkivonattal, hidrolizált keratinnal és glükózaminoglikánokkal, tizenegyféle vitaminnal és hétféle ásványi anyaggal elősegíti a hajszálak gyökerének erősítését és a hajhullás megelőzését, a hajszálak növekedésének aktivizálódását, valamint a fejbőr állapotának javítását, ami hozzájárul az erősebb és tartósabb hajszálak növekedéséhez.

Vizsgáljuk meg az összetételben található egyes komponenseket!

A vad szója csíráiból készült kivonat. A szóját tartalmazó termékek nem csupán a száraz hajjal rendelkező hölgyek számára felelnek meg tökéletesen. A szójában található proteinek azon képessége, hogy belülről fejtik ki hatásukat a hajfürtökre azokat a lányokat is örömmel töltheti el, akiknek gyakran töredezik a haja, hajszálaik vége pedig szétválik. A proteinek kitöltik a hajszálak szerkezeti ürességét, regenerálják a hajszálakat és óvják az agresszív környezeti hatásoktól.

Az élesztőkivonat egyesít magában rengeteg hasznos anyagot, vitaminokat és mikroelemeket, olyanokat, mint a fehérjék, a tiamin, a riboflavin, a pantoténsav, a folsav, a kálium, a cink, a vas. Éppen ezért az élesztőkivonat lehetővé teszi a haj szerkezetének helyreállítását, részt vesz a sejtek regenerálódásában, serkenti a hajszálak növekedését, erősíti a hajhagymákat, megelőzi a hajhullást, szabályozza a fejbőr zsírosságát.

Hidrolizált keratin. A keratin – a hajszálakkal szerkezetében azonos természetes fehérje, a hajszálak alapvető építőanyaga. A hidrolízis segítségével a keratin apró molekulákra töredezik, amelyek képesek behatolni a hajszálak és a bőr belsejébe. Egy sérült hajszál esetében annak pikkelyei enyhén kiemelkednek. A keratin behatol e pikkelyekbe és valósággal becsomagol minden egyes hajszálat, ily módon erősebbé és rugalmasabbá varázsolva azokat. A keratin mindjárt több szerepet is betölt: védi a hajszálakat az ártalmas behatásoktól, teljes hosszukban táplálja a hajszálakat, regeneráló, kondicionáló és antisztatikus hatású.

Glükózaminoglikánok – egy olyan anyagcsoport, amely legfőbb tulajdonsága – a nedvesség megtartása. Amellett a bőrsejtek regenerálódásának és a hajszálak növekedésének tartalékai, remek védekezőképességgel rendelkeznek.

A „Gründinol” komplex összetételében mindjárt tizenegyféle vitamin található.

A B-vitaminok a hajszálak aktív növekedéséért és egészségéért felelnek.

B1-vitamin (tiamin) – normalizálja a fejbőrben található faggyúmirigyek működését, hasznos a hajszálak lassú növekedése és a bőrzsírtúltermelés esetén.

B2-vitamin (riboflavin) – serkenti a vérkeringést, biztosítva ily módon a hajhagymák normális oxigén- és tápanyagellátását. A B2-vitamin hiánya esetén a hajszálak gyökere zsírossá, a hajszálvégek pedig – szárazzá válnak.

B3-vitamin (niacinamid) – erősíti a hajszálak gyökerét, hozzájárul a hajhullás megelőzéséhez.

B5-vitamin (panthenol) – teljes hosszukban, gyökerüktől a hajszálvégekig táplálja és hidratálja a hajszálakat, azoknak feszesen rugalmasságot kölcsönöz.

B6-vitamin (piridoxin) – megelőzi a korpásodás megjelenését, a fejbőr viszketegségét és a haj szárazságát. E vitamin hiánya esetén a haj színe tompává válik, elveszti telített színét és csillogását.

B7-vitamin (biotin) – serkenti a hajszálak növekedését.

A B8-vitamin (inozitol) megóvja a hajszálakat a korai őszülés megjelenésétől, segít megőrizni a hajszálak egészséges szerkezetét.

A B12-vitamin (cianokobalamin) helyreállítja a sérült hajszálak szerkezetét és összességében jótékony hatással van a hajszálak állapotára.

A-vitamin (retinol-palmitát) – egy anyag, amely tartalmazza a hajszálak felépítésének legfőbb komponensét – a keratin fehérjét. Ezen túlmenően e vitamin elősegíti a sérült hajszálak regenerálódását, segít megküzdeni a zsírosság problémájával. A vitamin használatának eredményeképpen a haj ragyogóan egészséges külsőt ölt, élővé és erőssé válik.

C-vitamin (aszkorbil-palmitát) – e vitamin jótékony hatást fejt ki a fejbőrre, hozzájárul a hajtüszők normális működéséhez, javítja az anyagcsere-folyamatokat és a hajszálerek tónusát, valamint részt vesz a saját kollagén termelésében. Az aszkorbinsav hiánya esetén a szabad gyökök működésének hatására előfordulhat a hajhullás.

E-vitamin (tokoferol) – igen erős antioxidáns, amely felveszi a küzdelmet a szabad gyökök romboló hatásával. Képes javítani a tápanyagok eljutását a hajtüszőkhöz, csökkenteni a hajhullást és felgyorsítani a hajszálak növekedését.

A komplex összetétele hét fontos ásványi anyagot tartalmaz.

A kalcium a hajszálak építőanyaga. A kalcium a szervezet minden sejtjének, szövetének és nedvének alkotóeleme.

Magnézium – a mikroelem legfőbb különlegessége – javítja a hajszálak tápanyagellátását (a tápanyagok könnyebben jutnak el a hajtüszőkhöz). A magnézium aktívan részt vesz a fehérjék szintetizálásában, ezáltal fejtve ki hatását a hajszálak szerkezetére, megelőzi a hajszálak elvékonyodását és kihullását.

Réz – a saját kollagén termelésének serkentése és a helyi őssejtek aktivitásának növelése révén aktivizálja a sebek begyógyulásával kapcsolatos folyamatokat.

Kálium. E mikroelem hiánya esetén a bőr gyakran szárazzá, a haj pedig tompává és gyengévé válik.

A cink különösen fontos az erős és szép haj és bőr érdekében. A cink képes megoldani a korpásodással és a hajszálak törékenységével kapcsolatos problémákat.

Mangán – nélkülözhetetlen a hajszálak növekedése, azok erőssége és színe megőrzése érdekében.

Vas – jótékony hatást fejt ki a hajszálak állapotára, gátolva azok kihullását.

 

hajnovekedes6.jpg

 

 

A sampon és a feltöltő-balzsam alapösszetételéhez a társaság szakemberei hozzáadtak egy, a hamvaskéreg gombából és nyírfarügyből készült természetes főzetet.

E két főzetet az emberek ősidők óta a gyenge haj erősítésére és regenerálására, a hajszálak szerkezetének és növekedésének javítására, a haj puhítására, a szebum kiválasztásának normalizálására és a fejbőr irritációjának megszüntetésére használták.

A hamvaskéreg gombából készült erős főzet a haj regenerálására képes tulajdonságáról volt híres, valamint alkalmazták kopaszodás ellen is.

A nyírfarügyből készült főzet különféle savakat és cserzőanyagokat tartalmaz. Regeneráló és gyulladásgátló hatása révén a főzet segítséget nyújt a kiütések és a bőrirritáció fellépése esetén.

 

hajnovekedes7.jpg

 

Már említettük, hogy a hajhullás problémájának megoldásához és a hajszálak növekedésének aktiválásához komplex hozzáállás szükséges, ezért mindhárom szert használni kell, mégpedig kúraszerűen.

1. A hajnövekedés-serkentő sampon előkészíti a hajat a termékcsalád nagy aktivitású szereinek felhordásához. „Megnyitja az utat” az összes aktív hatóanyag számára.

E szer a fejbőr állapotának javítását célzó ápolásra és megelőzésre ajánlott a túlzott mértékű hajhullás előfordulása esetén. Puhán kímélő formulája még a száraz fejbőrnek is megfelel, nem vált ki irritációt és viszketést.

A peptid és a vitamin-ásványi anyag komplexen, a hamvaskéreg gombából és nyírfarügyből készült főzetek mellett a sampont kiegészítésképpen panthenollal is felerősítettük. E komponens legfőbb előnyei – a gyors regenerálás és a bőr erősítése. Mélyen behatol az irharéteg szerkezetébe, hozzájárul annak tápanyag-ellátásához, ezért a panthenol hatására a frizura dúsabb és sűrűbb lesz, csökkennek a száraz fejbőrrel kapcsolatos problémák, a haj pedig rugalmassá és ragyogóbbá válik.

A sampon gazdaságos, koncentrált formulával rendelkezik és vízzel felhígítható, vagyis a jó minőségű hajmosáshoz kevesebb samponra van szükség

2. A feltöltő balzsam a sűrű és növekvő hajért jobb tápanyag-ellátást biztosít, elősegíti az erős hajszálak növekedésének aktiválását és hatékony regeneráló ápolást nyújt.

A feltöltő balzsamot kiegészítésképpen shea vajjal erősítettük fel, amely a sérült hajszálak természetes regeneráló szere, amellett az egyik legismertebb tápláló és hidratáló komponens.

3. A „Prémium” hajvíz a sűrű és növekvő hajért a tápanyagok célba juttatása révén maximális regeneráló hatást fejt ki a hajtüszők sérült funkcióira. Intenzív hatást fejt ki a hajszálakra azok fokozott hullása és elvékonyodása esetén, valamint észrevehetően javítja a haj tömörségét és sűrűségét.

A hajvíz nagy mennyiségben tartalmaz Capilia Longa-СPPF és Gründinol komplexet. Nem szükséges leöblíteni.

Mit kínálnak ezek az aktív összetevők?

1. A vérkeringés javítását és az alvó hajszálak „felébresztését”.

Az első szakasz rendeltetése a hajtüszők vérellátásának serkentése. E feladatot oldja meg az indiai sáfrány aktív fitopeptidjeit tartalmazó Capilia Longa-СPPF peptid komplex és a „Gründinol” vitamin-ásványi anyag komplex (többek között a B-vitaminok), amelyek révén a hajtüszők aktívan feltöltődnek oxigénnel és tápanyagokkal, s amelyek serkentik a vérellátást, normalizálják a faggyúmirigyek működését stb.

A második szakasz a hajtüszők körüli kötőszövet megkeményedése ellen vívott küzdelemre irányul, ami túlnyomás alá helyezi a hajszálereket és meggyengíti a környezetében növekvő hajszálakat. S a harcba újfent a már ismerős hősök indulnak – a B-vitaminok, valamint egy sor további komponens.

A harmadik szakasznak meg kell hosszabbítania a hajszálak növekedésének aktív fázisát és tartóssá kell tennie az eredményt. Ebben számos összetevő közreműködik: a hamvaskéreg gombából és nyírfarügyből készült főzet, a vad szója csíráiból készült kivonat, az élesztőkivonat. A hajszálak életciklusának meghosszabbítását a mikroelemek segítik – a cink, a magnézium, a mangán, a réz, a vas, az E-vitamin, a hajsejtek növekedését elősegítő komplexek, a B-vitaminok, a panthenol.

2. A fejbőr tápanyag-ellátásának biztosítását

E láthatatlan front harcosai: a jojobaolaj, a vitamin-ásványianyag komplex, a peptid komplex, a vad szója csíráiból készült kivonat, az élesztőkivonat és a panthenol.

 

hajnovekedes8.jpg

 

A haj – a szervezet egészségének jelzőműszere. A hajhullás – gyakran egy tünet, nem pedig önálló probléma, ezért fontos jó korán észrevenni a változásokat és szakemberhez fordulni.

A haj több okból kifolyólag is elkezdhet rohamosan hullani.

A hormonháztartás egyensúlyának megbomlása (menopauza, terhesség, a belső elválasztású mirigyek működési zavarai, cukorbetegség). A hajhagymák meggyengülésére ugyancsak hatással lehet a krónikus vérszegénység (az anémia – a hemoglobin szintjének csökkenése) – egy betegség, amely álmatlansággal, állandó fáradékonysággal, apátiával jár.

A fejbőr betegségei (diffúz alopecia, szeborrea, sömör, herpesz), vagy a pajzsmirigy problémái. Ilyen esetekben csupán a hajnövekedés reaktiválását célzó nem lehet célt érni. Orvoshoz kell fordulni és el kell végeztetni a szükséges vizsgálatokat.

A tápanyagokban szűkölködő, nem teljes értékű táplálkozás. Javítsatok étrendeteken! Az étrend legyen egészséges és kiegyensúlyozott! Tartózkodni kell a tartósított, sós, füstölt, zsíros, csípős, lisztes ételek, a cukros nyalánkságok, a kávé, az alkohol fogyasztásától. Kedveljétek meg a főzelékeket és a gyümölcsöket, a hüvelyeseket és a magokat, a mogyoróféléket, a zöldséget, az olajokat (különös tekintettel az omega-3-ra), az aszalt gyümölcsöket! Fordítsatok figyelmet a haj szempontjából olyan szupernek minőülő termékekre, mint a spenót, a tökmag, a disznóparéj levele, a bazsalikom, a menta, az őszibarack. Fogyasszátok ezeket nyers állapotukban, adjátok hozzá a salátákhoz, főzelékekhez, süteményekhez!

Vitaminhiány (avitaminózis). Amennyiben a szervezetben nem elegendő a vitaminok és az ásványi anyagok mennyisége, azokat pótolni kell. A haj állapotának javítása érdekében támaszkodjatok a C- és B-vitaminban gazdag termékekre: olyanokra, mint a citrusfélék, a kivi, a csipkebogyó, a fekete ribizli, a teljes értékű gabonafélék, a tojás, az élesztő és a máj.

Stresszhatások. A krónikus, azaz tartós stressz az erek szűkülését és a vérkeringés lelassulását váltja ki. Az a bökkenő, hogy lehet, hogy a stressz már rég elmúlt, de hajunk csak most kezd el hullani. Mindez a növekedési ciklussal magyarázható. Természetesen, előbb-utóbb minden elrendeződik, de jobb nem hagyni, hogy ehhez hasonló állapotba kerüljünk, jobb kialudni magunkat, helyesen táplálkozni (és megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasztani), sportolni és esetleg pszichológushoz fordulni.

Kihordott betegségek és gyógyszerek fogyasztása. A hajhullás gyakran az átélt betegségek következménye. Amellett a hajhullás némely magas vérnyomás elleni gyógyszerkészítmény, illetve az antidepresszánsok kellemetlen mellékhatása is lehet. A gyógyszerkészítmények bevételét követően a hajtakaró nagy valószínűséggel regenerálódik, ki kell várni (viszont szedni kell a vitaminokat és gondosan ápolni hajunkat), de ne szakítsuk meg saját elhatározásunkból a gyógyító kúrát!

Külső tényezők. Bármennyire is furcsának tűnhet, a problémák előidézője lehet a helytelen hajápolás is. A nem megfelelő szerek, a hajszárító, a hajsütővas, a hajvasaló és az egyéb, magas hőfokon működő szerkezetek rendszeres használata. Annak érdekében, hogy hajfürtjeiteket ne traumatizáljátok, hagyjátok egy kicsit pihenni őket, s jobb egy időre tartózkodni a frizura formázásától.

 

hajnovekedes9.jpg

 

 

Hogy felerősítsük a hajszálak növekedését serkentő folyamatokat és jelentős mértékben növeljük azok hatékonyságát, a célirányos hatással rendelkező, minőségi kozmetikai szerek használatával összekapcsolhatjuk a speciális görgőhengert alkalmazó „mezoterápiát”.

A TianDe által kifejlesztett mezoroller – egy minőségi orvosi acélból készült mikrotűkkel rendelkező, kényelmesen használható kütyü, a tűk 0,5 milliméteres hossza ideális az otthoni környezetben végzendő kozmetikai eljárások szempontjából.

Miként működik a mezoroller a fejbőrön?

– a mikrotűk ezernyi mikroszkopikus csatornát alakítanak ki, amelyeken keresztül a szerek aktív összetevői könnyebben hatolnak be és hatékonyabban fejtik ki hatásukat;

– erősödik a vér odaáramlása a megdolgozott területhez, javul a tápanyagok eljutása a hajtüszőkhöz az egész szervezetből;

– a jobb oxigénellátás és a vérellátás javulása révén a hajhagymák jobb tápanyag-ellátásban részesülnek;

– a hajtüszők „felébrednek alvó állapotukból”, elősegítve a hajszálak felerősödő növekedését;

– aktivizálódik a saját kollagén és elasztin termelése, beindulnak a regenerálódási folyamatok.

Hogyan végezzük az eljárást?

1. Az eljárás előtt fejünket alaposan meg kell mosni (letisztítandó a fej bőréről a bőrzsírt és a szennyeződéseket), a hajat (és a fejbőrt) meg kell szárítani. Ajánlatos hajszárítót használni. Először is ily módon ez gyorsabban elvégezhető, a meleg levegő pedig enyhén tágítja a pórusokat, ily módon elősegítve, hogy a bőr könnyebben fogadja be a további kezeléseket.

A mezorollert fertőtlenítsétek! Fontos, hogy a készülék és a fej bőre tiszta legyen!

2. Dolgozzátok meg a problémás bőrfelületet a mezorollerrel!

– A kezelést a fejbúb irányából kiinduló mozdulatokkal kell végezni!

– Ügyeljetek mozdulataitokra, azok legyenek könnyedek, puhák, mellőzve az erős nyomást!

– Egy bőrfelületet csak egyszer dolgozzatok meg (vagyis a hengert ne görgessétek végig többször ugyanazon a területen)!

3. Hordjátok fel a hajvizet a sűrű és növekvő hajért (a mezoroller használatát követően olyan mikrocsatornák maradnak, amelyek felerősítik a szerek hatását).

Egyébként pedig a megdolgozásnak több változata is létezik: Az aktív szer (a hajvíz) felhordása az eljárás előtt vagy az után. Mindkét változat létjogosultsága elfogadható.

Az eljárást ajánlatos lefekvés előtt elvégezni (hogy a kezelést követően ne menjünk ki az utcára és elkerülhető legyen a por vagy egyéb szennyeződések felkerülése a hajra).

A kezelést követően öblítsétek le és fertőtlenítsétek le a mezorollert!

A mezoroller használatát mellőzni kell gombás fertőzés, pszoriázis (pikkelysömör), bőrirritáció vagy nyílt sebek, illetve anyajegyek vagy szemölcsök stb. előfordulása esetén.

Étrendeteket okvetlenül egészítsétek ki a vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmazó speciális táplálékkiegészítőkkel! Például a „Piao Liang” funkcionális keverékkel, amely a bőr, a haj és a körmök számára rendkívül fontos mikroelemeket tartalmaz – szelént és cinket, valamint vitaminokat, aminosavakat és az egyedülállóan különleges kínai hernyógombát.

 

hajnovekedes10.jpg