Feschclick biolamináló hatású hajkondicionáló

Feschclick biolamináló hatású hajkondicionáló

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 27006
1 Raktáron
6560 Ft
Kiszerelés
250 ml

Share:

 

Két csettintéssel megszelídítjük a makrancost!

Reggelente egy sor trükköt vetsz be hajad rendbe hozására, hogy rendbe tedd „makacs fejedet”?

 

Ugye, ismerős a „makacs fej” kifejezés? Általában ezt mondják a merész, vakmerő, rámenős emberekre. Pedig ez a kifejezés inkább a szépségipar világára illene! A nehezen kezelhető, a formázásnak alig-alig engedelmeskedő hajjal rendelkező fej teljes joggal nevezhető „makacsnak”.

A gubancos, száraz, porózus vagy festett hajjal rendelkezők egészen biztosan értik, hogy miről is van szó!

Miközben nem csupán a fentiekben említett típusú haj lehet szeszélyes – a vékony, törékeny, tompán fénytelen, zsíros hajszálaknak ugyancsak szükségük van speciális kezelésre, kisegítő szépségápoló szerekre, a hajformázást célzó kütyükre és egyéb „hajnyugtató” termékekre.

Az emberek többsége a stylingban látja a menekülőutat. Így, például, egy hajhab vagy egy hajzselé képes egyben tartani a rakoncátlan fürtöket, a lakk pedig – általában is képes mozdulatlan állapotba dermeszteni a frizurát.

Ugyanakkor ennek, a makrancos hajszálak megzabolázására hivatott módszernek is megvannak a maga negatív hatásai. A frizuraformáló szerek mindennapi használata mégiscsak hagy maga után némi „üledéket”. Nem minden sampon képes mélyen hatóan tisztítani, így aztán azok nem szabadítják meg a hajszálakat (a fejbőrről nem is beszélve) a hajformázó szerek maradványaitól, s ennek nyomán jelentkeznek az újabb problémák is, a viszketés, korpásodás, az irritáció, a tompa hajszín és a gyorsan bekövetkező szennyeződés.

 

Két csettintéssel megszelídítjük a makrancost!

A „FreshClick” termékcsaládhoz tartozó két szer, amelyek egészen biztosan megkönnyítik életedet, és lerövidítik a hajad reggeli rendberakására fordítandó időt!

1. Fekete hajsampon szénnel a lehető legtökéletesebb tisztításra és a méregtelenítő hatásért.

2. Biolamináló hatású hajkondicionáló hajad simaságáért és formázhatóságáért!

 

A hajat és a fejbőrt a szennyeződésektől és a styling szerek maradványaitól mélyen hatóan megtisztító, speciális hajsampon használatáról van szó. A sampon nem károsítja a fejbőrt, nem szárít és nem vált ki irritációt. Használata során a sampon puhán méregtelenítő hatást fejt ki, ami nemcsak a bőr szennyeződésektől történő megtisztítását segíti elő, hanem a természetes pH-egyensúly megőrzését is.

A sampon összetételében található fekete szén szabályozza a faggyúmirigyek működését, meghosszabbítva a haj frissességének és tisztaságának érzetét. Rendszeres használata eredményeként a hajszálak erősebbé válnak és a haj ápolt kinézetet nyer.

Mellesleg, a fekete sampon nem színezi el a hajat, tökéletesen leöblíthető, így a szőkék számára is megfelel!

A rakoncátlan fürtök megzabolázása érdekében a tisztító hatású hajsamponnal együtt javasoljuk a biolamináló hatású hajkondicionáló egyidejű használatát. A hajkondicionáló lehetővé teszi, hogy mindössze egyetlen használat után a hajtincsek ápolt és ragyogó kinézetűvé váljanak! Összetétele olyan korszerű komponenseket tartalmaz, amelyek a lamináló kezelés következtében jelentkező hatással azonos hatást váltanak ki. Egyszerűbben szólva, kisimítják a hajszálak „szétzilálódott” pikkelyeit.

Például a „STEPANQUAT” komplex a hajra ragyogóvá, simává varázsolja, és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. Mindegyik termékről, illetve azok összetételéről részletesebben is szólunk.

 

„Fekete mágia”!

Letisztítja a hajformázó szerek maradványait, elnyeli a túlzott mennyiségű szebumot, megszabadít a fehér „hótól”!

Ráadásul:

– kíméletesen letisztítja a hajról és a fejbőrről a szennyeződéseket és a méreganyagokat;

– hatékonyabbá teszi a hajpakolásokat és a hajbalzsamokat;

– antibakteriális és gombaellenes hatást fejt ki.

Nem színezi el a világos árnyalatú hajat

Összetételében – mikroszivacsként működő faszénszemcsék

 

A faszénalapú fekete hajsampon csodákra képes csakúgy, mint maga a szén.

A fekete szén mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket. Jusson csak eszetekbe:

– a belőle készült tabletta megszabadít az ételmérgezéstől, vagy az éjszakába nyúló bulik következményeitől;

– a szénszűrők képesek megtisztítani a vizet az ártalmas szennyeződésektől, a levegőt pedig – a kellemetlen szagoktól;

– még olajömlések esetén is alkalmazzák a környezeti katasztrófák megelőzése érdekében.

A szenet, viszonylag nem is olyan régen, elkezdték használni a kozmetikai iparban is. A TianDe termékkínálatában megtalálható a szénalapú szépségpakolás, a széntartalmú fogkrém, a fogkefe, amelynek sörtéire bambuszszén részecskéket vittek fel, valamint a széntartalmú hajsampon.

A kozmetikai célokra használt aktív szenet nem a kőszénből nyerik – előállításához leggyakrabban a lombos fafajták forgácsát, a kókuszdió héját vagy a bambuszt használják fel.

A nyersanyagot előzetesen elszenesítik, majd 800-1000°C hőmérsékletű vízgőz hatásának vetik alá.

Különleges tulajdonságainak köszönhetően a faszén nagyszerű abszorbens, amely maradéktalanul elnyeli a felesleges zsírt és a szennyeződéseket. E komponens további előnye abban áll, hogy tökéletesen semleges: nem vált ki allergiát, ráadásul a széntartalmú hajsampon bármely típusú hajra használható.

A faszéntartalmú hajsampon valóban kíméletesen tisztít le a hajról és a fejbőrről minden felesleges dolgot! A hajformázó szerek többségét lehetetlen tökéletesen lemosni egy mindennapi hajápolásra ajánlott, egyszerű samponnal. A styling szerek részecskéi ott maradnak, sőt, apránként felhalmozódnak a hajon és a fej bőrén, egyfajta páncélréteget képezve. Ez viszont rontja a hajpakolások és hajbalzsamok hatását – a hasznos hatóanyagok egyszerűen képtelenek „átverekedni magukat” a lerakódott szennyeződések rétegén! A szén képes eltávolítani a hajról minden oda nem való anyagtól, s megnyitni az utat a tápanyagok előtt.

A szén legfőbb feladata, természetesen, elnyelni a szennyeződéseket. Ez mindenekelőtt a bőrzsírra, a verejtékre, a porra, a styling szerek maradványaira vonatkozik. A széntartalmú sampon alaposan megtisztítja a fej bőrét, valamint teljes hosszukban a hajtincseket is. Puhán kímélő formulája nem szárít, és nem feszíti a bőrt. Rendszeres használata esetén stabilizálja a faggyúmirigyek működését – a hajfürtök hosszabb ideig frissek maradnak, a hajszálak tövénél megőrzik dús sűrűségüket. Hatékonyságát legjobban a fokozottan zsíros haj és fejbőr esetén fejti ki.

Apropó, faszén – gyakori összetevő a korpásodás elleni hajsamponokban. Önmagában nem veszi fel a küzdelmet a gombásodással, viszont kiváló dörzshatást fejt ki és finoman lehámlasztja az elhalt pikkelyeket. Amellett a szén megfosztja a baktériumokat és gombákat tápláló közegüktől: minél alacsonyabb a bőr zsírtartalma, annál alacsonyabb a korpa megjelenésének kockázata.

A sampon összetételében megtalálható a nátrium-lauroamfoacetát. Ez egy igen lágy felületaktív anyag, amelyet eredetileg a gyermekfürdető szerek összetételében alkalmaztak. A nátrium-lauroamfoacetátot manapság ugyancsak felhasználják hajkondicionáló anyagként, valamint az agresszívebb felületaktív anyagok esetleges irritáló hatásának csökkentését elősegítő összetevőként.

A TianDe által kifejlesztett, a „FreshClick” termékcsaládba tartozó hajsampon a mélyen ható tisztításra – az otthoni ápolásra hivatott szerek eszköztárának egyik kiegészítő szere, amelybe már az első használat után bele fogsz szeretni! Faszénnel feldúsítván segít ráérezni arra, hogy mi is valójában a haj valódi tisztasága és frissessége.

 

Sima! Selymes! A tied!

A biolaminálás és a „tincset tincshez” szupergyors hajformázás hatása

Az összetételben:

„STEPANQUAT” komplex a sima hajért,

a kukoricaglutén aminosavai.

A hajkondicionáló aktív összetevői

– Ragyogást és a kifésülés könnyedségét kölcsönzik a hajnak

– Hidratálják és puhítják a hajszálakat

– Lesimítják a hajszálak lemezkéit, minden egyes hajszálat simává varázsolnak

– Ápolt külsőt kölcsönöznek a hajnak

– Antisztatikus hatásúak

A hajkondicionáló ideális számodra, amennyiben hajad:

– göndör és gubancos,

– a vegyszeres dauer utáni állapotban van,

– vékony és puha,

– sérült a berakásokat következtében,

– száraz, különösen a napsütés vagy a tengervíz hatására.

 

Csak kívülről nézve tetszhet úgy, hogy a dús, göndör hajú embereket a sors egy fényűző ajándékban részesítette, valójában ezt a „sörényt” igen gondosan kell ápolni. Viszont a göndör hajú nők úgy vélik, hogy az egyenes szálú hajjal rendelkező nők rendkívül szerencsések, mivel csak minimális időt kell áldozniuk a hajformázó procedúrákra.

Ugyanakkor az ilyen típusú haj is megköveteli a gondos ápolást. Az olyan problémák, mint a „bemágnesezett”, azaz elektrosztatikusan feltöltött hajszálak, az összegubancolódott fürtök és a szanaszét meredező haj egyáltalán nem szépítik meg az egyenes szálú hajjal rendelkező hölgyeket. Ezek után mit mondhatnánk a száraz hajú, vagy a hajfestéstől és vegyszeres dauerolástól sérült hajjal rendelkező nőkről? Ebben az esetben egyszerűen előírásszerűen ajánlott a biolamináló hatású hajkondicionáló használata!

A TianDe által kínált „Biolamináló hatás” hajkondicionáló lehetővé teszi, hogy a hajfürtök különösebb erőfeszítés nélkül is pazarul nézzenek ki! Összetételében az épphogy elvégzett biolaminálás hatását keltő, korszerű összetevők találhatók.

A „STEPANQUAT” komplex a sima hajért biztosítja a haj könnyű kifésülhetőségét. Így most sokkal könnyebb lesz elboldogulni a rakoncátlan hajfürtökkel! Göndör vagy hosszú, sérült vagy összekócolódásra hajlamos – minden problémás hajtípust észrevehetően könnyebb lesz kifésülni. Amellett a komplex antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, puhává és csodálatosan simává varázsolja a hajat.

A kukoricagluténben található aminosavak – a metionin, a lizin és a treonin. A metionin ként tartalmaz – a haj struktúraalakító fehérjéje, a keratin elengedhetetlen összetevőjét. Ez egy pótolhatatlan aminosav, amelyet maga a szervezet nem képes szintetizálni, s abba kizárólag kívülről, a táplálékkal vagy étrend-kiegészítőkkel kerülhet be. A lizin a kollagén építőanyaga. Amerikai tudósok kimutatták, hogy az androgén alopecia előfordulása esetén a lizin képes megszüntetni a hajhullást. A treonin biztosítja a haj és a bőr kondicionálását, antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik.

 

FreshClick: a haj – maga a ragyogás!

 

A termékcsoport összes sztárterméke a fiatalok és szépek szolgálatában

– SOD testápoló tej

– Arclemosó hab

– Primer sminkalapozó szérum az arcra

– Aqua gél a szemre és az arcra

– Mélyen tisztító hajsampon

– „Biolamináló hatás” hajkondicionáló

Ismeritek már a kifejezetten a fiatalok és szépek számára kifejlesztett „FreshClick” termékcsalád sztártermékeit? Amennyiben még nem, készüljetek fel – a legnagyobb ámulatba fogtok esni termékcsaládunktól!

Ismerkedjetek meg velük!

SOD testápoló tej. Csak ne pánikoljatok be a rövidítéstől, a „SOD” – szuperoxid dizmutáz – egy enzim, amely aktív küzdelmet folytat a szabad gyökök ellen! A szuperoxid dizmutáz természetes módon jelen van a szervezet minden sejtjében, és az aktív oxigénformák romboló hatásával szemben folytatott antioxidáns védelem kulcsfontosságú enzimje. A SOD – egy enzimes antioxidáns, amely a szuperoxidot, a legagresszívebb szabad gyököt semlegesíteni képes tulajdonságokkal rendelkezik. Antioxidáns képessége tekintetében ezerszeresen felülmúlja az E-vitamint. Az antioxidáns kívülről történő bejuttatása a szervezetbe enyhítheti a külső környezet ártalmas hatásának következményeit, lassítva a bőrben végbemenő öregedési folyamatokat.

FreshClickArclemosó hab – felülmúlhatatlan szer a bőr reggeli és esti letisztítására. Megfelelő mennyiségben tartalmazza a legfinomabb letisztító szerekben alkalmazott természetes amfoter felületaktív anyagokat. A szer bármely bőrtípus esetén használható, beleértve a problémás, az érzékeny, vagy az ártalmas külső tényezők (száraz levegő, napsütés, makeup, intenzív kozmetológiai kezelések) hatása következtében sérült bőrt. Könnyű és kellemes textúrával rendelkezik: nagyszerűen eloszlik az arcon, felhasználása gazdaságos.

Primer sminkalapozó szérum az arcra – a könnyű szer nagyfokú tápláló, regeneráló, helyreállító és védő hatást fejt ki a bőrre. Nyugtat és javítja a bőr állapotát az olyan kozmetológiai eljárások után, mint a peeling vagy a tisztítás. Képes kevésbé feltűnővé tenni a pórusokat és ellenőrzés alatt tartani a bőrzsír túlzott kiválasztását a T-zónában. A primer szérum segít előkészíteni a bőrt az arc kikészítéséhez, elrejtve az arc bőrének tökéletlenségeit az alapozókrém felhordása előtt: a bőrnek rugalmasságot kölcsönöz, elsimítja annak egyenetlenségeit és a hámlást. Kiegészítésképpen a szérum összetétele még a nagylevelű csodamogyoró kivonatával felerősített.

Aqua gél az arcra – egy friss ötlet a fiatal arcbőr és a szemkörnyéki bőr ápolására! A könnyedén olvadó textúrával rendelkező szer ideális módon telíti a bőrt nedvességgel, annak a mimikai ráncok környékén különösen hiányzó simaságot és rugalmasságot kölcsönöz. A gél nyugtatja a bőrt, megszünteti a feszülő bőr érzetét és megelőzi a hámlást. A koncentráltabb összetétellel és kiváló hidratáló képességgel rendelkező formula megfelel a zsírosodásra hajlamos és szembeötlő tökéletlenségeket mutató bőrnek, amely igényli az állandó és intenzív hidratálást. Az aqua gél segít frissességet és kipihent kifejezést kölcsönözni a tekintetnek, valamint feszesíti az arc bőrét. A szer képes felfrissíteni a bőrt a kialvatlanság vagy stresszhatások után.

A termékcsalád egy további terméke, amely egész biztos, hogy ínyükre lesz – a színezett BB-alap arcra. Ennek könnyed, fátyolszerű bevonata kiegyenlített tónust kölcsönöz a bőrnek, kisimítja annak egyenetlenségeit, mattító hatású. Szer nagyszerűen alkalmazható vegyes és zsíros típusú bőrre. Könnyű textúrájának köszönhetően a színezett BB-alap rétegesen is felhordható, amennyiben azt a helyzet megköveteli. Egyébként pedig a szert nem szükséges feltétlenül felhordani az arcbőr teljes felületére – a könnyű krém nem üt el foltokban az egységes látványtól, szervesen felfekszik a problémás helyeken és nem okoz látványbeli disszonanciát. A szer összetételében megtalálható az aloé nedve, amely „nyugalmat” és zsengeséget kölcsönöz a bőrnek, ezt a hatást pedig a nők, életkoruktól függetlenül, nagyra értékelik!

A következő valóságos csúcstermék – a „FreshClick” gél prebiotikummal különlegesen finom ápolásra. Ez több mint 85%-ban természetes összetevőkből áll. A gél aktív összetevői közé tartozik a biolin – ez egy hatékony, természetes poliszacharidok keverékéből álló prebiotikum. Egy további hatékony összetevője – a tejsav. Ápolja a mikroflórát, fenntartva a természetes pH-szintet és erősítve a helyi immunitást. A nők lehető legjobb komfortérzetének biztosítása érdekében a társaság szakértői allantoinnal erősítették fel a gélt. Az allantoin elősegíti a nyálkahártya hidratálását és puhítását, megelőzi az irritáció fellépését.

Fordítsatok figyelmet magatokra, szépségetekre és fiatalosságotokra!

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához