Füvek energiája Betét fitomembránnal a kritikus éjszakákra
  • Füvek energiája Betét fitomembránnal a kritikus éjszakákra
  • Füvek energiája Betét fitomembránnal a kritikus éjszakákra
  • Füvek energiája Betét fitomembránnal a kritikus éjszakákra

Füvek energiája Betét fitomembránnal a kritikus éjszakákra

5.00 ( 1 szavazat )
Cikkszám : 61903
9 Raktáron
4200 Ft
Kiszerelés
8 db

Összetétel
Sodium Polyacrylate, Cnidium Monnieri Seed Extract, Curcuma Aromatica Leaf Extract, Mentha Piperita Herb Extract, Angelica Acutiloba Root Extract, Angelica Sinensis Leaf Extract, Paeonia Lactiflora Root Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Aloe Andongensis Leaf Extract, Potassium ALum, Gossyplum Herbaceum Powder, Cellulose, Polymer Composite Paper, Polyethylene, Paper

Share:

Védelem és kényelem a nehéz éjszakákon

 

A betétek felülete titkos, szabadalmi joggal levédett recept szerint készült gyógynövényi sűrítménnyel van átitatva, melynek receptúráját a Kínai Állami Orvostudományi és Gyógyszerészeti Intézet tudósai fejlesztették ki. Az összetevők között megtalálhatók a kurkuma és a borsmenta levelének, a kínai angyalgyökér és az illatos bazsarózsagyökér, a keserűfűgyökér és az aloé levének kivonata, valamint sok más gyógynövény.

A "Füvek energiája" család betétjeiben található gyógynövénykivonatok hatása a női szervezet védekezőképességére, valamint az ideális havi ciklus helyreállítására irányul. Elősegítik a vérkeringés szabályozását, az anyagcserefolyamatok javítását, valamint a mikroflóra helyreállítását.

A betéteket a Kínai Állami Orvostudományi és Gyógyszerészeti Intézet tudósai fejlesztették ki és csúcstechnológiájú berendezésekkel állítják elő. A betétek felülete a kínai Tan dinasztia gyógyító mestereinek ősi receptjei szerint készített nővényi kivonatok szabadalmi joggal levédett sűrítményével van átitatva.

A „Füvek energiája” sorozat növényi borogatásként funkcionáló betétei nagyszerű támaszai a nők szervezetének. A betétek hatékonyságát a kínai gyógyászatban alkalmazott tömény kivonatokból és száraz füvekből származó, egyedülálló növényi tartalom biztosítja. Egy kilogrammnyi kivonat kinyeréséhez 8-10 kilogrammnyi gyógyfüvet kell felhasználni. Kétségtelen, hogy ez a feldolgozási folyamat ráfordításokat igényel, és nem kizárólag idő- és energiaráfordítást, amelyek a füvekkel összehasonlítva több tízszeresére növelik a kivonatok értékét. Hiszen az azok felhasználásával előállított végtermék hatékonysága is több nagyságrenddel növekszik.

 

Az egészség – aktív élet, alkotás és energia, fiatalság és szépség, a lehetőség teli tüdővel lélegezni és élvezni minden pillanatot. Olyan tőke, amelynek köszönhetően bármilyen célt elérhetünk. A tőkét pedig óvni kell és meg kell sokszorozni. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint egészségünk 55 százalékban életmódunktól, 18 százalékban az átörökléstől, 17 százalékban a környezettől és 10 százalékban az egészségügyi rendszertől függ. Hogyan őrizheti meg hát egészségét a modern nő?

A TianDe társaság megosztja Önökkel az ősi bölcsesség műremekeit, amelyek a nők életének alkotóelemévé, egészségük és fajtájuk továbbélésének zálogává válnak. Kínában sok-sok évszázada művelik az „élet ápolásának tudományát”. A tapasztalatait ötezer évre visszavezető hagyományos kínai gyógyászat a leghatékonyabb, az ember fiziológiájához legjobban alkalmazkodó és a legártalmatlanabb az egészség megőrzésének és helyreállításának minden ismert módozata közül. Ma már a keleti gyógyítók titkai az egész világ tudósainak és orvosainak őszinte lelkesedését váltják ki. Az ősi receptúrák és gyógymódok hatékonyságukat tekintve mind a mai napig felülmúlnak sok korszerűbbnél korszerűbb gyógyszerkészítményt és kezelési eljárást.

A kínai gyógyászatot alapvetően az különbözteti meg a nyugatitól, hogy az embert, mint egységes egészet a természet részeként fogja fel, innen ered az egészséggel kapcsolatos kérdések egységükben oszthatatlan (holisztikus) megközelítése is. A kínai orvosok nem az egyes szerveket és betegségeket kezelik, hanem az egész szervezet állapotát, annak belső összefüggéseit vizsgálják és magára a betegség okaira hatnak, nem pedig az általa kiváltott következményekre. A harmónia – ez az az alap, amelyre a kínai tradicionális gyógyászat egész filozófiája épül. Az emberi harmónia, az ember és a természet közötti kölcsönhatás harmóniája.

 

 

GYORSTESZT A MIKROFLÓRA ELLENŐRZÉSÉRE

61903-tiande-fuvek-energiaja-ejszakai-betet-gyogynoveny-kivonatokkal-07

Füvek Energiája éjszakai, illetve nappali betétek tartalmaznak egy gyorstesztet a mikroflóra ellenőrzésére, amelynek segítségével minden nő házi körülmények között, 30 másodper alatt megállapíthatja, van-e a nemi szervekkel kapcsolatos valamilyen betegsége, avagy nincs.

Bármilyen gyulladásos folyamat ph-érték elmozdulását eredeményezi, s a teszt színjelzése ezt azonnal kimutatja.

A csomagolásban található vattás pálcikával le kell venni egy kis kenetet, azt fel kell vinni a színdikátorra, s 10 másodperc múlva annak színét össze kell hasonlítani az ugyancsak a teszt csomagolásában fellelhető színértékelő táblázattal!

 

A NÖVÉNYI BOROGATÁSKÉNT FUNKCIONÁLÓ BETÉTEK AKTÍV KOMPONENSEI

A kínai vagy orvosi angyalgyökér, japán angyalgyökér.     

A Kínában, Mongóliában, Indiában létező hagyományos gyógyászatban a kínai angyalgyökeret „női ginzengnek”, „női növénynek” és a „kínai füvek királynőjének” nevezik. Hatását a szív, a máj, a lép meridiánjaira fejti ki, tonizál, erősíti a vért, szabályozza a menstruációt, csillapítja a fájdalmat.

Az ősi monda szerint egy angyal azért hozta le a földre az angyalfű gyökerét, hogy megszüntesse a pestist és más gyógyíthatatlan betegségeket. Azóta nevezik a növényt „angyalfűnek”, illetve angyalgyökérnek. Az emberek hisznek benne, hogy e növény természetfeletti gyógyító hatással bír. A női reproduktív szervek megbetegedése során az angyalgyökér alkalmazása gyulladásos folyamatok, a menstruációs ciklus zavarai, diszmenorrhea (rendellenes menstruáció), fibrocisztás masztopátia, premenstruációs szindróma, a kismedencében fellépő pangó jelenségek, a méh tónuszavarai, terméketlenség, klimakteriális szindróma esetén javallott.

Az angyalgyökér az ösztrogén és progeszteron hatását utánozza, mivel fitoösztrogéneket tartalmaz. Nemcsak a hormonok hatását képes „helyettesíteni”, hanem ezen túlmenően elősegíti a szervezet szöveteiben található receptorok hormonokkal szembeni érzékenységének növekedését.

A borsmentakivonatot a hagyományos kínai, arab és japán gyógyászatban széleskörűen alkalmazzák gyógyászati célokra. A borsmentából készült kivonat nyugtató, görcsoldó, antiszeptikus és fájdalomcsillapító hatású. A nyálkahártyával érintkezve a borsmentában található mentol a hűtő receptorokra fejti ki hatását, szűkítve a felszíni ereket, aminek következtében a belső szervek erei mintegy tükröződésképpen kitágulnak. Ezzel magyarázható a különböző gyulladási folyamatok során jelentkező fájdalomérzet enyhülése.

Keserűfű gyökerének kivonata – a kínai gyógyászok a keserűfüvet általános erősítő és tonizáló hatása miatt a „hosszú élet” növényének nevezik. A keserűfű gyökere különösen hasznos a nők számára a szülés utáni időszakban, mivel javítja a méh tónusát, helyreállítja a hormonháztartás egyensúlyát, az ösztrogénéhez és a progeszteronéhoz hasonló hatást fejt ki a méhnyálkahártyára, jótékony hatást gyakorolva ezzel a reproduktív rendszer működésére

Az illatos bazsarózsa gyökérkivonata az egyik leggyakrabban használt gyógynövény a tibeti hagyományos és népi gyógyászatban. A nőgyógyászai betegségek gyógyítása során fájdalomcsillapító, görcsoldó és gyulladásgátló szerként alkalmazzák, többek között fehérfolyás és a menstruációs ciklus zavarai esetén.

A kurkuma (indiai sáfrány) levelének kivonatát az ájurvéda szerint a viszketés, a dermatitisz, az allergiás bőrkiütések megszüntetésére, a vérkeringés normalizálására használják. A hagyományos kínai gyógyászatban a kurkuma gyökértörzsét stimuláló, tonizáló, fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, illetve az anyagcserét elősegítő szerként használják. A kurkuma megbízható segédeszköz az immunrendszer számára a patogén mikroflóra elleni küzdelemben.

A Cnidium Monnier kivonata tonizáló és általános erősítő hatásáról híres, a nitrogén-oxid gyorsabb képződését váltja ki a környező szövetekben és biztosítja a vér bőséges áramlását a nemi szervekhez, aminek következtében javul a szövetek tápanyagellátása és légzése, valamint növekszik a libidó. Aktívabbá válik az érzelmi átélés. A Cnidium Monnier kivonata igen erős gyulladásgátló, antibakteriális és antimikrobiális hatású.

Az aloé kivonatát az ájurvédában „kumarinak”(„fiatal leánynak”) nevezik, ami az emberi szervezetre, többek között a női szervezetre gyakorolt, különleges fiatalító hatásáról árulkodik. Az aloé javítja az anyagcserét, hatással van a szervezet összes szövetére, elősegíti a sebek begyógyulását, pozitív hatást fejt ki a reproduktív rendszerre. Megelőzi a gombás, vírusos és bakteriális fertőzéseket, megszünteti a vizenyőt és a viszketést.

Az alunit – 100 százalékban természetes, vulkanikus hegyi eredetű termék. E kristály származási helye Délkelet-Ázsia, de egyéb régiókban is előfordulhat, ahol vulkanikus hegyi képződmények találhatók. A kristály természetes antibakteriális hatású.

ELLENJAVALLAT: TERHESSÉG ESETÉN.