Spa Technology Gyengéd rózsa mattító arckendők
  • Spa Technology Gyengéd rózsa mattító arckendők
  • Spa Technology Gyengéd rózsa mattító arckendők
  • Spa Technology Gyengéd rózsa mattító arckendők
  • Spa Technology Gyengéd rózsa mattító arckendők

Spa Technology Gyengéd rózsa mattító arckendők

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 180207
3 Raktáron
Ár: 2100 Ft 1700 Ft
Kedvezmény: 19 % -os
Kiszerelés
100 db

Összetétel
Cellulose, Rose Extract, Parfum

Share:

Gyengéd rózsa mattító arckendők

 

kendo.jpg

 

A tökéletesen matt arcbőrnél kezdődik az ideális külső. A zsíros csillogás egy pillanat alatt tönkreteheti a teljes hatást. A SPA technology termékcsaládot képviselő Gyengéd rózsa arcmattító papírok egyetlen mozdulattal segítenek önnek győzelmet aratni a zsíros csillogás fölött, sőt nem csak afölött. Képesek eltüntetni a túlszaporodott baktériumokat is, amik az individuális légút védelmi eszközök használata során keletkezhetnek.

 

kendo1.jpg

 

Hogyan jön létre a normál típusú arcbőrrel rendelkező embereknél a zsíros csillogás? A napsugárzás és a meleg támogatja a megnövekedett faggyú és izzadság termelést. Ezért a mattító papírok használata meleg időszakban elkerülhetetlen.

A zsíros és vegyes arcbőrrel rendelkezőknek egész évben szükségük van a mattító papírokra. A vegyes arcbőr a legelterjedtebb – a statisztikák alapján a Föld lakosságának 70%-a rendelkezik ilyennel.

A mattító papírok a fiatalság körében a legelterjedtebbek, mivel az emberek nagy részének 12-13 és 20-25 éves kora között, a nemi érés időszakában a legzsírosabb a bőre.

A kor előrehaladtával a faggyúmirigyek aktivitása csökken. De! 30 éves kor körül válik a zsíros bőr vegyessé, a vegyes pedig normálissá. És egyes esetekben a megnövekedett faggyútermelés elkíséri viselőjét akár 40-50 éves koráig is.

A faggyúmirigyek aktivitása növekedhet a kortól függetlenül is, például stressz, táplálkozási zavar vagy terhesség hatására.

 

kendo2.jpg

 

Hogyan élhet sok ember mattító papírok nélkül? A zsíros csillogás eltüntetésére valószínűleg púdert használnak. Réteg a rétegen, főleg megnövekedett zsírképződés esetén… Minden új réteg elfedi a csillogást, eltömíti a pórusokat és megteremti a pattanások és fekete pontok képződéséhez ideális környezetet. És az ecsettel történő szennyeződés eltávolítás során átvisszük ezeket a baktériumokat a púder tartóba, amivel támogatjuk a “baktériumok körforgását”. A Gyengéd rózsa arcmattító papírral meg tudjuk szakítani ezt az ördögi kört. Segítenek önnek bárhol és bármikor gyorsan és egyszerűen rendbetenni és felfrissíteni a sminket.

 

Hogyan jött létre a mattító arckendők?

Nagyon régi elődeik az űrhajósoknak kifejlesztett törlőkendők, akik a súlytalanság állapota miatt nem tudtak teljes értékűen megmosakodni. Később, a kozmikus kendők hatására megjelentek a gyerekeknél használatos higiéniai törlőkendők. Később a franciák kezdék el hasznosítani a terméket a kozmetikában. A mattító hatású készítmények hamar elterjedtek a celebek világában, akik folyamatosan kamerák kereszttüzében álltak. Ma már ez a nélkülözhetetlen kiegészítő bárkinek elérhető.

 

kendo3.jpg

 

A mattító papírok természetes cellulózból hozzáadott rózsakivonattal készülnek.

A cellulóz egy természetes, fából készült nedvszívó. Magába szippantja a faggyút, izzadságot, port és a fölösleges sminket is.

A rózsa kivonat a kozmetikában használt egyik legdrágább és legértékesebb alkotóelem. A rózsa lényegében bármilyen állapotban lévő bőr állapotán képes javítani. Kivonata antimikrobiális hatásokkal rendelkezik, megelőzi az irritációt, magába szívja a felesleges faggyút és izzadságot. A rózsa kivonat puhává és egyenletessé varázsolja a bőrt. Bőre olyan puha lesz, mint a leglágyabb sifon anyag.

 

kendo4.jpg

 

A kényelmes csomagolásnak köszönhetően, ami egy borítékra emlékeztet, a mattító papírok bármikor önnél lehetnek. Egyszerűen beférnek a kézitáskába, neszesszerbe, vagy épp a zakó zsebébe. És épp ezért mindig a közelben lesznek, amikor szükség lesz rájuk: utazás vagy séta közben, munkában, randin….

A mattító papírok használata nagyon kényelmes. Nem kell vele megtörölni az arcot, elég ha a fényes részre teszi és a papír magába szív minden felesleget. A mattító papír használata után még púdert is alkalmazhat a még üdébb megjelenésért.

 

kendo5.jpg