Szirupok a gyermekek aktivitására és örömére
Egy termék a gyerekek egészséges, hasznos és jó minőségű táplálkozásáért.
Természetes gyümölcslevek felhasználásával készült, béta-karotinnal, C- és E-vitaminnal dúsított szirup
Amikor funkcionális keverékeinkről, az észszerű táplálkozást elősegítő termékeinkről, gyógyfűkeverékeinkről esik szó, gyakran felteszik a kérdést, fogyaszthatják-e gyerekek is ezeket, s ha igen, milyen életkortól. E tekintetben kizárólag a szülők hozhatják meg a döntést.
Annak érdekében, hogy a gyerekek táplálkozása kiegyensúlyozott legyen, hogy a kicsik, illetve az idősebb srácok is hozzájussanak a szükséges vitaminokhoz, kifejlesztettünk egy új terméket, KIFEJEZETTEN A GYERMEKEK SZÁMÁRA!
Íme: Szirupok a gyerekek aktivitására és örömére. 3évesnél idősebb gyermekek számára.
Szirupok gyümölcslével és vitaminokkal:
– segítik a gyermekek szervezetének feltöltését természetes vitaminokkal és ásványi anyagokkal;
– segítenek erősíteni a gyermekek állóképességét.
Szirupok gyümölcslével és vitaminokkal – nem csak rendkívül hasznos, hanem amellett igen ízletes szirupok, enyhén savanykás ízzel.
Ez egy 100%-ban természetes termék, amely nem tartalmaz tartósítószereket, ízfokozókat, mesterséges illatanyagokat, keményítőt, színezékanyagokat. Egy termék a gyerekek egészséges, hasznos és jó minőségű táplálkozásáért.
Nem egy, hanem mindjárt három különböző ízű szirup gyümölcslével és vitaminokkal.
Kínálja fel gyermekének az íz kiválasztásának lehetőségét!
Minden csomagban 21 tubus három különféle ízzel:
7 tubus – szeder- és nonilével
7 tubus – áfonya- és nonilével
7 tubus – alma- és nonilével
Tetszőleges sorrendben fogyaszthatók.
Fogyasztási javaslat
A gyerek naponta egy tasakot fogyasszon el! A szirupot önálló termékként ki lehet inni a tubusból (vizet kell inni rá). Finom kiegészítő szószként hozzá lehet adni különféle ételekhez: kásához, túróhoz, raguhoz, felfújthoz. Vagy pedig az „Immuvenok” felhasználásával hasznos ital készíthető belőle: teához (csak langyoshoz, nem forróhoz) vagy sima vízhez lehet hozzáadni.
Fogyaszthatják-e az „Immuvenok” szirupot a felnőttek is? Persze, természetesen. Az összetételében sok hasznos vitamin található. Viszont a felnőtteknek naponta két tubusnyit kell elfogyasztaniuk.
Szirupok gyümölcslével és vitaminokkal – gyermekek számára a vitaminok tárháza!
A szirup „Betaviton” vitaminkeverékkel (béta-karotin [A-provitamin], C-vitamin, E-vitamin) dúsított.
Béta-karotin (A-provitamin)
A karotin – az A-vitamin növényi eredetű elővitaminja (A-provitamin). A fermentek és az epesók hatására pontosan ez a sárgás-narancssárgás színű pigment alakul át a mindannyiunk számára ismert retinollá. A karotin legfontosabb szerepe – küzdelem az oxidánsok ellen. A növényi eredetű pigment megköti és kivonja a szövetekből a szabad gyököket, csökkenti a kedvezőtlen környezeti tényezők hatását, többek között a vegyi oxidokét és a radioaktív sugárzásét. Mindezek mellett a karotin helyreállítja az immunitást, csökkenti a fertőző megbetegedések kockázatát és növeli az ellenálló képességet a stresszhatásokkal szemben.
C-vitamin
Csökkenti a megbetegedések gyakoriságát és növeli a gyerekek ellenálló képességét a megfázásos jellegű betegségekkel és a vírusos fertőzésekkel szemben. A gyerekek számára rendkívül fontos az aszkorbinsav – a fejlődő szervezet szűkölködik a csontokban és a porcszövetekben végbemenő teljes értékű anyagcserében.
E-vitamin
Az E-vitamin (tokoferol) fontos a gyerekkorban, mivel a szervezetben végbemenő számos folyamatért felel, és egy egész sor hasznos tulajdonsággal rendelkezik. A táplálékkal a szervezetbe kerülő tokoferol mennyisége, sajnos, elégtelen lehet.
Mindhárom sziruptípus alapvető alkotórésze – a nonilé.
A noni segíti a gyerekek adaptálódását a gyors élettani növekedéshez, jótékony hatást fejt ki a gyermekek fejlődésére, fokozza az energiát.
A még nem iskoláskorú egészséges gyermekek számára ajánlott naponta nonilét fogyasztani. E termék rendkívül hasznos a nyári szünidő után újra iskolába menő gyerekeknek, különösképpen az óvoda után az iskola első osztályát megkezdőknek.
A szeder segít a gyerekeknek könnyebben regenerálódni a betegségek és kimerültség után.
E bogyós gyümölcs a hasznos anyagok valóságos kincsestárának számít: tartalmaz A-, C- és E-vitamint, a B-vitaminok csoportját, kalciumot, magnéziumot, nátriumot, káliumot, foszfort stb. Ezeken kívül összetételében megtalálható a szalicilsav, a borkősav, valamint gyümölcssavak, pektinek, rostok, cserzőanyagok.
A szeder hasznos tulajdonságai:
– erősíti az immunitást, növeli a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben;
– javítja az erek állapotát és a vér összetételét;
– a bogyók antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek, ezért fogyasztásuk ajánlott vírusos fertőzések esetén;
– a szeder gyulladásgátló hatású;
– a szeder rendszeres fogyasztása esetén a szervezet megtisztul a méreg- és salakanyagoktól;
– energiával tölt fel.
A szederlé:
– erősíti az immunitást;
– növeli a szervezet ellenálló képességét a fertőzésekkel szemben;
– erősen gyulladásgátló hatású;
– fizikai terhelés esetén energiával tölti fel a gyerekeket.
Az áfonya magas C-vitamin tartalmának köszönhetően erősíti az immunitást.
A gyümölcs emiatt annyira népszerű az északi népeknél. C-vitamin tartalma mennyiségével felveszi a versenyt a földieperrel és a citrusfélékkel: a citrommal, a grapefruittal, a naranccsal. Az áfonyában más hasznos anyagok is megtalálhatók: a B-vitaminok csoportjába tartozó vitaminok, E-vitamin (tokoferol), A-vitamin, PP vitamin, savak, legnagyobb mennyiségben – a citromsav, valamint fellelhető az urzolsav, az oleanolsav, az almasav, a benzoesav és mások. Az áfonya minimális mennyiségben tartalmaz borostyánkősavat és oxálsavat. Mindezek mellett találhatók benne bioflavonoidok, betain, valamint olyan hasznos elemek, mint a kálium, a kalcium, a magnézium, a kobalt, a nikkel, az ón, a cink, a bárium és sok-sok egyéb.
Az áfonya növeli az étvágyat. Valóságos mentőöv olyan szülők számára, akik nem tudják, hogyan beszélhetnék rá a gyerekeket, hogy egyenek.
Az áfonyalé:
– igen erős baktériumellenes hatású;
– elősegíti az anyagcsere normalizálódását;
– segítséget nyújt a szájüregben jelentkező problémák esetén;
– növeli a gyerekek étvágyát.
Az alma az egyik legjobb gyümölcsnek mondható a gyerekek számára. Optimálisan ötvöződnek benne a vitaminok, a szerves savak, a mikro- és makroelemek.
Az alma 80%-ban vizet, vitaminokat, ásványi anyagokat, pektineket, szerves vegyületeket és a gyerekszervezet számára egyéb hasznos elemeket tartalmaz.
A pektin elvezeti a szervezetből a káros anyagokat, javítja az emésztési folyamatot, növeli az étvágyat, szabályozza a perisztaltikát, enyhén vízhajtó, epehajtó és hashajtó hatású. Az alma javítja az éjszakai alvást – a B6-vitamin a káliummal együtt igen fontos a normális és mély alvás szempontjából. Könnyíti a légzést, nem terheli túl a béltraktust, csökkenti a vércukorszintet, ami elősegíti a szervezet ellazulását.
Az almalé:
– javítja az emésztést;
– serkenti a gyerekek immunitását;
– javítja a memóriát;
– javítja az alvás minőségét;