Habkoktél ajak hártyamaszk

Habkoktél ajak hártyamaszk

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 86503
2 Raktáron
Ár: 9600 Ft 6720 Ft
Kedvezmény: 30 % -os
Share:

Az ajkunk rendkívül gyengéd ápolást igényel. Felülete nem tartalmaz faggyúmirigyeket, ennélfogva.... 

Az ajkunk rendkívül gyengéd ápolást igényel. Felülete nem tartalmaz faggyúmirigyeket, ennélfogva gyorsabban szárad ki és veszít nedvességéből. Neked is ismerős a száraz, pergament- szerű ajak érzése? Szinte mindenki életében néhányszor tapasztalta már ezt az érzést. Az ember szeretné megnyalni az ajkát, de végeredményben ezzel csak kárt teszünk: a nedvesség azonnal elpárolog, és az ajak felülete csak még szárazabbá válik. Hogy komfortosan érezd magad ilyenkor, legyen mindig kéznél ajakbalzsam. És természetesen, ne feledkezz meg az ajkak rendszeres ápolásáról.

A „Habkoktél” ajak hártyamaszk ideális otthoni ajakápoláshoz. Szánj naponta néhány percet a kellemes, bár szokatlan procedúrára, és meglátod mennyire puhává válik az ajkad. A hártyamaszk hatékonyan tisztítja a bőrt, megszünteti az elhalt hámsejtek hámlását és elősegíti az ajkak hidratálását és regenerálását. Mindennek köszönhetően ajkad ideálisan simává válik, ami mint tudjuk, bármilyen ajakrúzs és felejthetetlen smink nélkülözhetetlen alapja.

Az ajak hártyamaszk használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Csak 4 lépés – és ajkad újból gyengéd és puha lesz!

- Vidd fel a hártyamaszkot a száraz ajkakra, várj amíg azokon kialakul a hab (a bizsergés érezhető lesz, de ez egy kellemes gyengéd csiklandozáshoz hasonlítható).

- Majd 3-5 perc elteltével masszírozd meg ujjbegyeddel az ajkakat, majd mosd le meleg vízzel. Az elhalt hámsejtek könnyen leválnak, az ajkak érezhetően puhábbá válnak és hidratálódnak. A hártyamaszk némi késleltetett hatással is bír: másnap észreveheted, hogy a vízzel való érintkezéskor, a felesleges ajakbőr könnyen leválik (természetesen ez egyéni, és nagyban függ az ajkak állapotától).

- Az ajak hártyamaszk használata után, kend be az ajkad kedvenc TianDe ajakbalzsamoddal.

De miért is habzik, bizsereg ilyenkor az ajkunk? A helyzet az, hogy a bőrünknek és a nyálkahártyánknak savas környezete, savas pH-egyensúlya van. A hártyamaszk viszont lúgos kémhatású. Azután, ahogy felvitted az ajkadra a hártyamaszkot, elindul egy semlegesítő reakció, melynek során széndioxid keletkezik. Ezért habzik és bizsereg a hártyamaszk, és a hámréteg elhalt részei leválnak, meghagyva az egészséges üde ajakbőrt. Ráadásul ez a reakció késleltetett hatással bír: még a hártyamaszk használata utáni napon is megfigyelheted, milyen könnyen leválik a felesleges ajakbőr, miután varázslatosan puha lesz az ajkad.

A hártyamaszk összetevői közt találhatók növényi kivonatok, „Aquaxyl” hidratáló komplex és bentonit nedvszívó anyag.

„Aquaxyl” komplex egy rendkívül hatékony hidratáló, ami természetes növényi és ásványi komponensekből készül. Az összetételében található glükóz és a nyírfából kinyert xilit hatása működésük kifejtésekor erőteljesen felerősödik. Ezen anyagok remekül hidratálják az ajkak bőrfelszínét, kifejtve eközben regeneráló hatásukat és megakadályozva a dehidratációt.

Őszibarack kivonat – erőteljes antioxidáns, mely baktericid és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bír. Tökéletesen hidratálja és puhítja az ajkak bőrét. Az őszibarack kivonat elősegíti a bőr természetes hidratáltságát, frissíti és kisimítja azt. Az összetételében található gyümölcssavak eltávolítják a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket. Enyhe csiszoló hatása van, segít a finom ráncok eltüntetésében.

Papaya kivonat – hatása gyulladáscsökkentő, regeneráló, nyugtató, fiatalító és tisztító.

Japán lonc kivonat – erős gyulladáscsökkentő.

Perilla kivonat (kínai bazsalikom) – antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antiallergén hatású gyógynövény. Gazdag olyan flavonoidokban, amelyek erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek. Ugyanakkor a flavonoidok egy speciális bioaktív formában vannak a kínai bazsalikom kivonatában, amely felgyorsítja az anyag bőrbe való mély felszívódását.

Illatos bazsarózsagyökér kivonat – antioxidáns, biztosítja a bőr hidratálását, továbbá tonizálja azt, elősegítve a bőr regenerálását és megfiatalodását.

Szecsuáni bors kivonat – kiváló fertőtlenítő, egyben enyhíti a bőrirritációt.

Japán aranyfonál kivonat – serkenti a sejtek immunitását és biztosítja a bőr hidratálását az epidermisz mély rétegeiben.

Fehér fűzfakéreg kivonat – regenerálja és tonizálja a bőrt.

Bentonit – természetes agyagásvány, amely kiváló nedvszívó tulajdonságairól ismert, emellett elnyeli a szennyeződéseket is.

Az ajkak bőre nagyban különbözik az arc- és a testbőrtől. Ezért is igényel különleges gondozást. Tehát az arccal ellentétben az ajkak bőrén nincsenek faggyú- és verejtékmirigyek. Ezért az gyorsan dehidratálódik és felreped.

Míg mindannyian ismerjük az arcbőr négy típusát - száraz, normál, zsíros és vegyes (kombinált), addig az ajkakon található bőrhártya csak száraz lehet. Ne felejtsd el rendszeresen bekenni az ajkad ajakbalzsammal, és az elhalt részecskék hámlasztásához használd a „Сhoahae” vonal „Habkoktél” ajak hártyamaszkot.

Nyáron az ajkak ugyanúgy sérülnek a környezeti káros hatásoktól, mint a fagyos télen. Ez nagyrészt a megnövekedett ultraibolya sugárzásnak köszönhető. Az UV-szűrővel ellátott balzsam és rúzs segít megvédeni az ajkak finom bőrét.

Tudtad, hogy az ajkak felszínén százszor több idegvégződés van, mint az ujjbegyeken? Ezért az ajkak rendkívül érzékenyek. Minden hőmérőnél vagy kézfejnél jobban képes megállapítani az emberi test hőmérsékletét, elég csak megérinteni ajkunkkal a másik ember homlokát. A gyerekek is eleinte az ajkakon keresztül ismerik meg a világot: ez a szájjal való új dolgok megkóstolása is az ajkak fokozott érzékenysége miatt van.

Az ajkak külső felületén csupán 3-6 sejtréteg van, szemben a bőrréteg 16 rétegével. Ez a réteg átlátszó és lehetővé teszi az erek megjelenítését, amelyek üde rózsaszínűvé teszik az ajkakat.

Az ajkak az életkor előrehaladtával elvékonyodnak. Ennek oka, hogy idővel a szervezet kollagéntermelése csökken. A kollagén egy létfontosságú fehérje, és egyik feladata az ajkak formájának megadása.

Az ajkak megfelelő napi ápolással helyreállíthatók. Ebben segít az ajak hártyamaszk. Használd hetente többször, és élvezd a gyengéd és puha ajkakat.

 

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói vélemények

Bejelentkezés vélemény irásához