Hainan Tao Testápoló só tengeri algával
  • Hainan Tao Testápoló só tengeri algával
  • Hainan Tao Testápoló só tengeri algával
  • Hainan Tao Testápoló só tengeri algával
  • Hainan Tao Testápoló só tengeri algával

Hainan Tao Testápoló só tengeri algával

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 32618
6 Raktáron
Ár: 2900 Ft 2320 Ft
Kedvezmény: 20 % -os
Kiszerelés
150 g

Összetétel
Maris Sal, Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Algae Extract, Potassium Lauroyl Gutamate, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Parfum, Xanthan Gum, Imidazolidinyl Urea, Tetrasodium EDTA, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool

Share:

A tenger, amely mindig kéznél van

Kíméletes testápolás: ez maga a SÓ!

 

Összetételében megtalálható – a természetes tengeri só

A sót a Csendes óceánból nyerik ki Csan Lu (Hopej tartomány) térségében

 

htsoppt.jpg

A tengeri só különleges összetétellel rendelkezik. Biológiailag aktív makro- és mikroelemeket, agyagrészecskéket és különleges gázok buborékjait tartalmazza. A só kristályai segédösszetevők nélkül is puhán irritálják a bőrt, serkentvén ez által a véráramlást a szövetek felszínéhez, aktivizálva az anyagcsere-folyamatokat. Egyéb aktív összetevőkkel kombinálva pedig a só hatása csak felerősödik. A TianDe termékkínálatában most két testápoló só is megjelent: a ginzeng, illetve a tengeri algák kivonatát tartalmazó testápoló só.

Hámlasztás + tisztítás

Mindkét szer sűrű, krémszerű textúrával rendelkezik. Fizikai elven működő bőrhámlasztók, amelyeket kifejezetten kellemes felvinni a nedves bőrre. A testsók használata esetén nincs szükség egyéb tisztálkodószerekre, mint például a szappan vagy a tusológél. A sók csak enyhén habzanak, a bőr fizikai hámlasztásának folyamata viszont könnyeddé és kellemessé válik. A bőrre egy kevés sót kell felvinni, azt könnyed, körkörös mozdulatokkal szét kell teríteni. Kézzel, vagy a kifejezetten erre a célra szolgáló kendővel (például a japán mosdókendő-törölközővel) masszírozza be! A sót le lehet mosni azonnal, ha egyszerű tusolás során alkalmazza, és a szert tusológél helyett használja, vagy néhány percig fent is hagyhatja testbőrén, hogy bőrét átitassák a hasznos mikroelemek.

A TianDe által kínált testápoló sók hetente két-három alkalommal használhatók, azok sokkoló hatás nélkül gyengéden hámlasztják a bőrt.

 

htsoppt2.jpg

 

A testápoló só tengeri algával hatékonyan tisztítja és hámlasztja a bőrt, azt rugalmasabbá teszi, hidratálja, puhítja és táplálja, fenntartja vízháztartásának egyensúlyát.

Hólyagmoszat

A hólyagmoszat fukoidánt és alginsavakat tartalmaz. Ezek segítenek, hogy az algák az apály során megőrizzék nedvességtartalmukat. A tulajdonságainak köszönhetően a hólyagmoszat megőrzi a bőr nedvességtartalmát. A fukoidán serkenti a regenerálódási folyamatokat, növeli és fenntartja a bőr rugalmasságát. Kivonja a méreganyagokat. Az alginsavak hidratálják, regenerálják és táplálják a bőrt. Megőrzik annak feszességét és rugalmasságát.

A hólyagmoszat ugyancsak tartalmaz:

– A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, D-, C- és E-vitamint;

– mikro- és makroelemeket: cinket, mangánt, vasat;

– folsavat.

Mindezek az összetevők, lévén a szervezet vitamin- és ásványianyag-ellátásának kiegészítő forrásai, védik a bőrt a dehidratálódástól és a szárazságtól, javítják a bőr állapotát és struktúráját, valamint a bőrben végbemenő vérkeringést.

 

htsoppt3.jpg