FreshClick Hidratáló PGA-maszk bazsarózsával és ázsiai gázlóval
  • FreshClick Hidratáló PGA-maszk bazsarózsával és ázsiai gázlóval
  • FreshClick Hidratáló PGA-maszk bazsarózsával és ázsiai gázlóval
  • FreshClick Hidratáló PGA-maszk bazsarózsával és ázsiai gázlóval

FreshClick Hidratáló PGA-maszk bazsarózsával és ázsiai gázlóval

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 57010
3 Raktáron
1220 Ft
Kiszerelés
1 db

Összetétel
PGA – A poliglutaminsav (PGA) egy modern összetevő, amely kétféleképpen hat: mélyen hidratálja a bőrt, és egy filmréteget hoz létre a felületén, amely megakadályozza a kiszáradást. A PGA képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, felgyorsítja annak regenerálódását és javítja annak rugalmasságát. Panthenol - A Panthenol segít a bőrfelületen lévő mikrorepedések gyógyulását illetően, kiváló regeneráló és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Nátrium-hialuronát - Intenzíven hidratálja a bőrt, javítja a bőr rugalmasságát, simábbá teszi a bőrt. Kisimítja a finom vonalakat, javítja a bőr puhaságát és rugalmasságát. Kínai bazsarózsa - Bazsarózsa gyökér kivonat egy nagyszerű antioxidáns, amely hidratálja és tonizálja a bőrt, valamint segíti a bőr regenerálódását és megfiatalítását. Gotu kola – Centella asiatica levélkivonat lassítja az öregedési folyamatokat, növeli a bőr rugalmasságát és kisimítja a finom ráncokat. Béta-glükán - Serkenti a bőr természetes megújulási folyamatait, növeli feszességét és rugalmasságát, kisimítja az apróbb ráncokat.

Share:

Átalakulás egy csettintésre!

Frissesség és a bőr extra hidratálása

 

 

 

bazsarozsamaszk.jpg

 

A Hidratáló PGA-maszk bazsarózsával és ázsiai gázlóval a „FreshClick” termékcsaládba tartozik és remekül kiegészíti a fiatal bőr ápolását.

 

bazsarozsamaszk2.jpg

 

 

A bazsarózsa kivonata képes egyenletes színárnyalatot, frissességet és szépséget kölcsönözni a bőrnek. Segít nyugtatni a bőrt, összehúzni a pórusokat, csökkenteni a ráncokat és mindent egybevetve kiegyenlíteni a bőr textúráját.

A bazsarózsa kivonata segít visszaadni a bőr rugalmasságát és tónusát. Mindezek mellett tonizáló és regeneráló hatású. Frissíti, halványítja és hidratálja a bőrt, ásványi anyagokkal és poliszacharidokkal tölti fel a sejteket.

A társaság szakemberei úgy döntöttek, hogy az excentrikus, élénk, frissítő bazsarózsával összepárosítják a gyengéd, finom ázsiai gázlót. Ez a fűféle szintén Ázsiából származik. S e komponenst a társaság termékeinek összetételében már rég beüzemeltük.

Az ázsiai gázló hatása a felhámra egyszerűen lenyűgöző! A gázló egy igen erős antioxidánst tartalmaz, amely beindítja a bőrben a saját kollagén és a hialuronsav termelésének természetes folyamatát. Az ázsiai gázló, épp e tulajdonságának köszönhetően, aktívan felveszi a küzdelmet az öregedéssel, beleértve a fényöregedést. Ez az Ázsiából származó fű kisimítja az apróbb ráncokat, megszünteti a bőr szárazságát és a hámlást. Ráadásul javítja az arc színét. Az ázsiai gázló kiváló frissítő hatással bír és felveszi a küzdelmet a hegekkel és a foltokkal. Olyan anyagot tartalmaz, amely enyhén halványítja a bőrt, s ily módon segít csökkenteni a pigmentfoltok és a szeplők láthatóságát.

 

bazsarozsamaszk3.jpg

 

Közismert, hogy a hidratálás – a bőr alapvető szükséglete. Megfelelő hidratálás híján a bőr külső kinézete kevésbé sima és ragyogó lesz, s az öregedésre utaló jegyek jóval kifejezőbbek lesznek.

A poliglutaminsav (PGA – Polyglutamic Acid) – egy korszerű összetevő, amely mindjárt két irányba is kifejti hatását: mélyen hidratálja a bőrt és annak felületén egy hártyát képez, amely meggátolja a nedvességvesztést. A PGA képes behatolni a bőr mélyrétegeibe, felgyorsítván annak regenerálódását és erősítve rugalmasságát.

A poliglutaminsav remekül nyugtat, ezért alkalmazzák a száraz bőr számára készült, valamint a napfény ellen védő és a napozás után használatos szerekben.

 

bazsarozsamaszk4.jpg

 

A poliglutaminsavat a Bacillus subtilis baktérium fermentáló (erjesztő) hatása eredményeként nyerik. A poliglutaminsav kinyerésének egy másik, természetes eljárással történő módszere – a babszemek erjesztése. Egyébként egy ilyesfajta nyálkát – a nattot – a japánok igen gyakran fogyasztják reggeliként.

A poliglutaminsav szó szerint védelmébe veszi a szervezet által kiválasztott hialuronsavat. Meggátolja a bőr által kiválasztott és a sejtközi mátrix összetételének részét képező hialuron szétroncsolását.

A poliglutaminsav mindjárt két irányba is kifejti hatását: nemcsak mélyen hidratálja a bőrt, hanem annak felületén egy hártyát is képez, amely meggátolja a nedvességvesztést.

A hialuronsav legfőbb konkurense és azzal együttműködő társa

A hialuronsav egyik leghíresebb képessége – hogy képes vízmolekulák ezreit megkötni maga körül. E tekintetben a poliglutaminsav képessége még ezen is túltesz! Ráadásul többszörösen. Kétségtelen, hogy a hialuronsav a maga csekély molekulasúlyával behatol a bőr mélyebb rétegeibe, amelyek a poliglutaminsav számára elérhetetlenek. Ugyanakkor a bőr felső rétegeinek szintén szüksége van a hidratálásra: ily módon megszabadulhattok a feszülő bőr érzetétől és a diszkomfort érzéstől. Egyébként pedig, a két savfélét lehet, sőt kell is egyszerre alkalmazni.

A hialuronsav a szervezetben

A kor előrehaladtával az emberi szervezetben csökken a bőr irharétege számára fontos összetevőanyagok kiválasztása. Ezek az összetevők – a kollagén, az elasztin és a hialuronsav. Ez utóbbi rendkívül fontos szerepet tölt be a bőr minősége szempontjából. A hialuronsav a bőr irharétege sejtközi állományának legfőbb alakítója. A sejtközi állomány sok tekintetben meghatározza, feszesen rugalmas, egészségesen rózsaszín árnyalatú lesz-e a bőr normális vérkeringéssel, avagy petyhüdt, atópiás, vékony és ráncos.

A maszk összetételét, amely alapját a poliglutaminsav, a bazsarózsa és az ázsiai gázló fentebb említett kivonata képezi, felerősítettük:

panthenollal – intenzíven regenerálja a bőrt;

nátrium-hialuronáttal – hidratál;

béta-glükánnal – hidratál, a hámlás csökkentése és a rugalmasság helyreállítása révén javítja a száraz és/vagy sérült bőr külső kinézetét.

 

bazsarozsamaszk5.jpg

 

 

A PGA-maszkban bazsarózsával és ázsiai gázlóval található hatóanyagok regenerálják a bőrt, normalizálják a felhám lipid védőgátját és a bőrzsír kiválasztását.

A maszk hetente többször is használható. Ha a smink felvitele előtt ki akarjátok simítani a bőrt és el akarjátok tüntetni annak érdességét, használjátok pontosan ezt a maszkot.

Az arc és a nyak megtisztított 15-20 percre fel kell helyezni a maszkot, majd el kell távolítani, s az arc bőrét vízzel le kell öblíteni.

 

bazsarozsamaszk6.jpg