Intim gél gyógyfűkivonatokkal
  • Intim gél gyógyfűkivonatokkal
  • Intim gél gyógyfűkivonatokkal

Intim gél gyógyfűkivonatokkal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60149-1
Elfogyott
5420 Ft
Kiszerelés
360 g

Összetétel
Aqua, Sodium Laureth Sulfeta, Mentha Piperit Leaf Water, Rhodiola Quadrifida Root /Rhizome Water, Glycerin, Cocamide DEA, Urea, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG400, Propylene Glycol, Lactic Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Acorus Calamus Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Quercus Robur Bud Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Methylchloroisothiazolinonr, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal

Share:

Gyengéd ápolás, a női egészség megbízható védőpajzsa!

 

A nő egészsége – olyan törékeny virág, amely különleges figyelmet és gyengéd gondoskodást igényel. Nyílt titok, hogy a nők vállát nem csupán a saját maguk, hanem a jövő nemzedékének egészsége iránt viselt felelősség is nyomja. Hiszen ha a nő egészséges, akkor a gyermek is nagyobb eséllyel örökli az ellenálló képességet a vírusokkal, valamint a genetikai úton öröklődő betegségekkel szemben.

Például régen Kínában a férfiak, menyasszonyuk kiválasztása során, elsősorban leendő feleségük egészségi állapotára voltak kíváncsiak. Ez volt a legfontosabb szempont, s csak azután következett a kiválasztott lány szépsége. Ezért a szülök már kisgyermekkoruktól kezdve óvták a kislányok egészségét, igen gyakran használva fel ennek során a füvek gyógyító erejét. A Mennyei Birodalom gyógyító mestereinek vélekedése szerint a kivonatok tartalmazzák a növények lelkét és mágikus erejét, hiszen a flóra részét képező növények az évmilliók során kialakították az olyan hatékony antibiotikumok szintetizálásának kivételes képességét, amelyekhez még azok az állandóan mutálódó baktériumok és vírusok sem képesek adaptálódni, amelyek számára számos korszerű gyógyszer nem jelent komoly akadályt.

Hol kezdődik a női egészség megfelelő gondozása? A személyes higiéniával! A női test legérzékenyebb része az ún. V-zóna, azaz az intim zóna. Ez sajátos mikroflórával rendelkezik, amelyben kiemelten fontos szerepet játszanak a lactobacillusok. Ezek termelik a pH-érték természetes szintjét fenntartó, valamint a természetes védőgátat jelentő tejsavat. A normális pH-értékkel rendelkező, egészséges mikroflóra semmiképp sem alkalmas a kórokozó baktériumok megtelepedésére és elszaporodására.

A mikroflóra könnyen károsodhat, amennyiben elhanyagoljuk a különlegesen érzékeny zóna ápolását, vagy agresszív hatású tisztálkodószereket használunk (a mikroflóra sérülésének lehetséges okai, természetesen, jóval szerteágazóbbak, mi itt csak a legelterjedtebbeket említjük meg). Ezért rendkívül fontos speciális készítményeket használni a különösen érzékeny testtájak ápolására.

A szépség és egészség cége egy egész programot dolgozott ki a női egészség megőrzésére és megerősítésére. A szebbik nem részére kifejlesztett termékek családja most kiegészült egy új, gyógyfüvekből készült főzeten alapuló intim géllel.

A szer az Altajban készült – Földünk egyik legcsodálatosabb, s ökológiai szempontból legtisztább régiójában. A gél összetételében a női egészségre jótékony hatást kifejtő gyógynövények találhatók.

 

 

 

60149-tiande-altai-sacral-intim-gel-gyogyfukivonatokkal-04.png

 

Az intim zóna ápolásához speciális szerekre van szükség! Ezek finoman fejtik ki hatásukat: nem bontják meg a pH-érték egyensúlyát, nem szárítják, és nem irritálják a nemi szervek nyálkahártyáját. A mikroflóra káros megbontásának, illetve ellúgosodásának egyik oka a mosdószappannal vagy tusológéllel végzett tisztálkodás során bekerülő lúgos hab.

A sav-bázis (pH) egyensúly megbontása következtében a savas környezet lúgossá válik, a lactobacillusok mennyisége pedig erősen lecsökken. Azok helyét egyéb baktériumok, többek között a kórokozó típusúak foglalják el. Ezt az állapotot nevezzük diszbakteriózisnak vagy diszbiózisnak. Az intim zónában előálló diszbakteriózis sokszor tünetmentes lehet, de következményeként a nők igen gyakran tapasztalnak viszketést, égető érzést, a nemi utakban keletkező, kellemetlen szagú váladékozást. A diszbakteriózis előbb-utóbb gyulladásos folyamatok, esetleg krónikus betegségek kialakulását eredményezheti.

Annak érdekében, hogy elkerülhessék a mikroflóra sérülését és megőrizzék női egészségüket, az intim zóna ápolására használják a gyógyfüvekből készült főzeten alapuló intim gélt! Ez a helyi ellenálló képességet erősítő, az intim zóna egyensúlyát és a természetes védőgátat megőrző hatékony keveréket, valamint a lehető legnagyobb komfortérzethez szükséges hidratáló összetevőket tartalmaz.

 

60149-tiande-altai-sacral-intim-gel-gyogyfukivonatokkal-05.png

 

A természet csodálatos és rendkívül sokrétű. Az embert a leggyönyörűbb műalkotások létrehozására ihleti a filmművészet, a zene, a festőművészet terén. A szépség és egészség cégét az új, gyógyfüvekből készült főzeten alapuló intim gél kifejlesztésére ugyancsak a természet ihlette. A társaság szakemberei a leghasznosabb növényeket válogatták össze, amelyek együttesen még hatékonyabban képesek kifejteni hatásukat.

A termék alapja – a rhodiola quadrifida és a borsmenta természetes főzete. 

 

Rhodiola quadrifida – a természet valóságos ajándéka a nők számára. A növény altáji endemikus, azaz helyhez kötött fajnak számít, kizárólag az Altaj magashegységeiben tenyészik, és a világon sehol máshol nem fordul elő. A rhodiola quadrifida, a szervezet meggyengült rendszereinek regenerálása tekintetében jelenleg az egyik legjobb immunerősítő és adaptogén szernek számít. A rhodiola quadrifida kifejezetten vérzéscsillapító és gyengéden tonizáló hatású fitoösztrogéneket tartalmaz.

Borsmenta – e növény mindenek előtt igen erős antioxidáns, antibakteriális tulajdonságokkal bír.

 

Az összetételt hatékony gyógynövényekből készült kivonatokkal erősítették fel

 

Orvosi székfű (kamilla). A kamilla egy egész sor hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és allergiaellenes hatású. A növény a nők esetében jótékony hatást fejt ki fokozott ingerlékenység és az időszakosan visszatérő fájdalmak esetén.

Nagy csalán – a vitaminok sajátságos, természetes koncentrátuma. A csalán nagyobb arányban tartalmaz aszkorbinsavat, mint a fekete ribizli bogyója vagy a citrom. Karotintartalma tekintetében a csalán felülmúlja a répát és a sóskát. A csalán mindössze húsz apró levélkéje biztosítja a szervezet napi A-vitamin szükségletét. Amellett a növény gazdagon tartalmaz K-, E- és B-vitamint, valamint mikroelemeket. A csalán serkenti az anyagcserét, élénkíti az idegrendszer működését, segít serkenteni a vörösvérsejtek termelődését és erősíteni a méh izomtónusát.

Az édesgyökér gyökere. Az édesgyökér hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer erősítéséhez, tonizáló hatású. Az édesgyökér gyökere görcsoldó, antihisztamin, gyulladásgátló és allergiaellenes hatású, az ösztrogénekéhez hasonló hatással bír.

A tölgyfa rügye gyulladásgátló, vérzéscsillapító hatású.

Az orvosi zsálya kivonata – fertőtlenítő, gyulladásgátló és görcsoldó hatású.

Az orvosi kálmos gyökere. A kálmost ősidők óta alkalmazzák a női betegségek kezelése során (hypomenorrhea, azaz rövid, gyenge menstruáció, a szexuális vágy, a libidó csökkenése, a klimax patologikus lefolyása), valamint kitűnt fájdalomcsillapító és fertőtlenítő hatásával.

A mikroflóra helyreállítása és fenntartása érdekében a gél összetétele tejsavat tartalmaz. Ez egy finom antiszeptikus hatást kifejtő, igen fontos összetevő. Hatását a nyálkahártyát puhító, valamint antibakteriális hatású gyógynövénykivonatokkal együttesen kifejtve biztosítja az érzékeny intim zóna komplex védelmét.

A még jobb komfortérzés biztosítása céljából az összetétel négy különféle hidratáló szert tartalmaz. Különös figyelmet érdemel a nátrium-hialuronát – a hialuronsav származéka. Ez a bőr felszínén egy vékony védőréteget képez, amely meggátolja a nedvesség elpárolgását.

 

60149-tiande-altai-sacral-intim-gel-gyogyfukivonatokkal-06.png

 

A gél növényi összetevőket és hidratáló komponenseket tartalmazó finom formulája ideális módon alkalmas még a legérzékenyebb bőr ápolására is.

Az intim zóna természetes védőgátjának és pH-egyensúlyának megőrzése révén a gél aktív összetevői segítenek megerősíteni a helyi ellenálló képességet.

Kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően a gél nyugtatja a zsenge bőrt, és biztosítja a mindennapi komfortérzést. Frissíti és hidratálja a bőrt, valamint megszünteti a szőrtelenítést követően fellépő diszkomfort érzést.

Használjon minőségi termékeket, és jó egészséget kívánunk!

Értékelés

Milyen a kiszolgálás
Kiszállítás / Kiszolgálás gyorsasága
Milyen a termék

Felhasználói tapasztalatok

Bejelentkezés tapasztalat irásához