Köleskása fügével, sárgabarackkal és tökkel
Hasznos a látásra és az emésztésre!
Az egészség, a természetes és észszerű táplálkozás hívei vagyunk! A köleskása fügével, sárgabarackkal és tökkel – rendkívül ízletes és hasznos, tökéletesen megfelel reggeliként, továbbá teljes értékű étel napközbeni fogyasztásra.
Nem tartalmaz tartósítószereket, cukrot, glutént, mesterséges illatanyagokat és ízfokozókat – a termék 100%-ban természetes összetétele a szervezet számára fontos anyagok forrása.
-
karotinoidok – fontosak a látás szempontjából;
-
a füge, a sárgabarack és a tök szabályozza a gyomor-bél traktus működését;
-
az összetételében található kálium és magnézium elengedhetetlenül szükséges az erek és a szív normális működéséhez;
-
a kása gazdag A- és PP-vitaminokban, amelyek elősegítik a bőr regenerálódását;
-
a kölesben található vas és szilícium – a hajszálak, a fogak és a köröm építőanyagai.
Egy adagja mindössze 103 kilokalóriát tartalmaz. A köleskása hosszú időre biztosítja a telítettség érzését és kiválóan megfelel mindazok számára, akik figyelmet fordítanak alakjukra. S ugyancsak pótolhatatlan a nagyvárosban lakók számára – kivonja a szervezetből a méreganyagokat és a felesleges ásványi sókat. A köleskását szintén megfelelő értékén kezelik a sportolók és a fizikai munkával foglalkozó emberek – a kása energiával tölt fel és erőt ad.
ALKALMAZÁS:
A kása elkészítéséhez 60-70 ml forralt vizet kell hozzáadni, majd alaposan el kell keverni, s 3-5 perc múltán a termék kész a fogyasztásra.