Life Energy tisztasági betét
 • Life Energy tisztasági betét
 • Life Energy tisztasági betét
 • Life Energy tisztasági betét
 • Life Energy tisztasági betét

Life Energy tisztasági betét

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 63601
5 Raktáron
970 Ft
Kiszerelés
1 db

Összetétel
Gossypium Herbaceum Powder, Cnidium Monnieri Seed Extract/Curcuma Aromatica Leaf Extract/Mentha Piperita Herb Extract/Angelica Acutiloba Root Extract/Angelica Sinensis Leaf Extract/Paeoniallactiflora Root Extract/Polygonum Multiflorum Root Extract/Aloe Andongensis Leaf Extract/Potassium Alum, Paper, Polyetylene, Sodium Polyacrylate

Share:

 

Napi egészségügyi betét "Az élet energiája"

 

Viszketés, égő érzés és kellemetlen szag az intim területen – ezeket a tüneteket sok nő első kézből ismeri. A hagyományos kínai orvoslás évezredek óta segít megbirkózni a kellemetlen érzésekkel speciális borogatások segítségével.
Az „Életenergia” mindenekelőtt egy száraz fitokompresszió, és csak azután egy kiváló minőségű higiéniai termék.
A betét töltőanyag sűrű fitoextraktumok, száraz zúzott gyógynövények és alunit kristály, amelyek fenntartják a természetes pH-egyensúlyt és megakadályozzák a szagok kialakulását. Kedvezően hatnak a külső nemi szervek nyálkahártyájára, hozzájárulnak a flóra normalizálásához, a kellemetlen érzések, irritáció és kellemetlen szagok megszüntetéséhez, védelmet és kényelmet biztosítanak.
A komplex hatékonysága néhány perccel az alkalmazás után érezhető: a viszketés és az égés csökken. Az energiaközpontokban melegség vagy lüktetés lehet érezni – ez a test energiakölcsönhatásainak aktiválódásának és harmonizációjának jele.

 
ALKALMAZÁS:

Napi használatra ajánlott.

 

A betét különleges struktúrája egy fitomembránt képez, amely fenntartja a természetes pH-egyensúlyt és megakadályozza a kellemetlen szagok megjelenését. Mindennapos használata javasolt, védelmet és komfortérzetet nyújt. A betét hatékonyságát a különlegesen dús növényi kivonatokból és szárított gyógyfüvekből álló összetétele biztosítja. Ezeket Kínában a "növény lényegének" nevezik. 

Egyedülálló gyógynövénytartalom - a kínai gyógyászatban alkalmazott tömény gyógynövénykivonatok és szárított gyógynövények egyedülálló, titkos receptúra szerint alkalmazott kombinációja!

Egy kilogrammnyi kivonat 8-10 kilogrammnyi gyógynövény felhasználásával készül:

 • Japán angyalgyökér
 • Borsmenta
 • Keserűfűgyökér
 •  Illatos bazsarózsagyökér
 •  Kurkuma
 •  Cnidium monnieri
 •  Aloé


Tartalmaz még: alunitot

Az "Élet Energiája" növényi borogatás hatása a használat után már néhány perc után érzékelhető: csökkennek az esetleges kellemetlen tünetek (a viszkető vagy égő érzés).
Kúraszerűen vagy mindennapos használatra is alkalmas, védelmet és komfortérzetet nyújt.

Az „Élet energiája” sorozat növényi borogatásként funkcionáló betétei nagyszerű támaszai a nők szervezetének. A betétek hatékonyságát a kínai gyógyászatban alkalmazott tömény kivonatokból és száraz füvekből származó, egyedülálló növényi tartalom biztosítja. Egy kilogrammnyi kivonat kinyeréséhez 8-10 kilogrammnyi gyógyfüvet kell felhasználni. Kétségtelen, hogy ez a feldolgozási folyamat ráfordításokat igényel, és nem kizárólag idő- és energiaráfordítást, amelyek a füvekkel összehasonlítva több tízszeresére növelik a kivonatok értékét. Hiszen az azok felhasználásával előállított végtermék hatékonysága is több nagyságrenddel növekszik.

A NÖVÉNYI BOROGATÁSKÉNT FUNKCIONÁLÓ BETÉTEK AKTÍV KOMPONENSEI

A kínai vagy orvosi angyalgyökér, japán angyalgyökér

A Kínában, Mongóliában, Indiában létező hagyományos gyógyászatban a kínai angyalgyökeret „női ginzengnek”, „női növénynek” és a „kínai füvek királynőjének” nevezik. Hatását a szív, a máj, a lép meridiánjaira fejti ki, tonizál, erősíti a vért, szabályozza a menstruációt, csillapítja a fájdalmat.

Az ősi monda szerint egy angyal azért hozta le a földre az angyalfű gyökerét, hogy megszüntesse a pestist és más gyógyíthatatlan betegségeket. Azóta nevezik a növényt „angyalfűnek”, illetve angyalgyökérnek. Az emberek hisznek benne, hogy e növény természetfeletti gyógyító hatással bír. A női reproduktív szervek megbetegedése során az angyalgyökér alkalmazása gyulladásos folyamatok, a menstruációs ciklus zavarai, diszmenorrhea (rendellenes menstruáció), fibrocisztás masztopátia, premenstruációs szindróma, a kismedencében fellépő pangó jelenségek, a méh tónuszavarai, terméketlenség, klimakteriális szindróma esetén javallott.

Az angyalgyökér az ösztrogén és progeszteron hatását utánozza, mivel fitoösztrogéneket tartalmaz. Nemcsak a hormonok hatását képes „helyettesíteni”, hanem ezen túlmenően elősegíti a szervezet szöveteiben található receptorok hormonokkal szembeni érzékenységének növekedését.

A borsmentakivonatot a hagyományos kínai, arab és japán gyógyászatban széleskörűen alkalmazzák gyógyászati célokra. A borsmentából készült kivonat nyugtató, görcsoldó, antiszeptikus és fájdalomcsillapító hatású. A nyálkahártyával érintkezve a borsmentában található mentol a hűtő receptorokra fejti ki hatását, szűkítve a felszíni ereket, aminek következtében a belső szervek erei mintegy tükröződésképpen kitágulnak. Ezzel magyarázható a különböző gyulladási folyamatok során jelentkező fájdalomérzet enyhülése.

Keserűfű gyökerének kivonata – a kínai gyógyászok a keserűfüvet általános erősítő és tonizáló hatása miatt a „hosszú élet” növényének nevezik. A keserűfű gyökere különösen hasznos a nők számára a szülés utáni időszakban, mivel javítja a méh tónusát, helyreállítja a hormonháztartás egyensúlyát, az ösztrogénéhez és a progeszteronéhoz hasonló hatást fejt ki a méhnyálkahártyára, jótékony hatást gyakorolva ezzel a reproduktív rendszer működésére.

Az illatos bazsarózsa gyökérkivonata az egyik leggyakrabban használt gyógynövény a tibeti hagyományos és népi gyógyászatban. A nőgyógyászai betegségek gyógyítása során fájdalomcsillapító, görcsoldó és gyulladásgátló szerként alkalmazzák, többek között fehérfolyás és a menstruációs ciklus zavarai esetén.

A kurkuma (indiai sáfrány) levelének kivonatát az ájurvéda szerint a viszketés, a dermatitisz, az allergiás bőrkiütések megszüntetésére, a vérkeringés normalizálására használják. A hagyományos kínai gyógyászatban a kurkuma gyökértörzsét stimuláló, tonizáló, fájdalomcsillapító, vérzéscsillapító, illetve az anyagcserét elősegítő szerként használják. A kurkuma megbízható segédeszköz az immunrendszer számára a patogén mikroflóra elleni küzdelemben.

A Cnidium Monnier kivonata tonizáló és általános erősítő hatásáról híres, a nitrogén-oxid gyorsabb képződését váltja ki a környező szövetekben és biztosítja a vér bőséges áramlását a nemi szervekhez, aminek következtében javul a szövetek tápanyagellátása és légzése, valamint növekszik a libidó. Aktívabbá válik az érzelmi átélés. A Cnidium Monnier kivonata igen erős gyulladásgátló, antibakteriális és antimikrobiális hatású.

Az aloé kivonatát az ájurvédában „kumarinak”(„fiatal leánynak”) nevezik, ami az emberi szervezetre, többek között a női szervezetre gyakorolt, különleges fiatalító hatásáról árulkodik. Az aloé javítja az anyagcserét, hatással van a szervezet összes szövetére, elősegíti a sebek begyógyulását, pozitív hatást fejt ki a reproduktív rendszerre. Megelőzi a gombás, vírusos és bakteriális fertőzéseket, megszünteti a vizenyőt és a viszketést.

Az alunit – 100 százalékban természetes, vulkanikus hegyi eredetű termék. E kristály származási helye Délkelet-Ázsia, de egyéb régiókban is előfordulhat, ahol vulkanikus hegyi képződmények találhatók. A kristály természetes antibakteriális hatású.

Ellenjavallatok: terhesség.