Master Herb méregtelenítő talptapasz

Master Herb méregtelenítő talptapasz

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 41314
13 Raktáron
2380 Ft
Kiszerelés
2 db

Share:

 A szervezet bőrön keresztül történő tisztítása! A tapasz összetételében található összetevők...

A szervezet bőrön keresztül történő tisztítása! A tapasz összetételében található összetevők természetes abszorbeáló képességgel és kiemelkedő antioxidáns hatással rendelkeznek. A méreganyagok kivonása révén javítják a bőr vérkeringését. Ez hozzájárul a fáradtságérzés és az izomfeszültség megszüntetéséhez, az alvás minőségének, valamint a szervezet általános állapotának javításához. Hozzájárul a mikrokeringés szabályozásához, segít helyreállítani a bőrsejtek életfunkcióit, elkerülni a beszedett gyógyszerek által okozott mellékhatásokat. 

 

 

- A szervezet toxinoktól és salakanyagoktól való egyszerű és hatékony méregtelenítése a hagyományos kínai orvoslás elvein alapszik, és szemmel látható eredményt mutat már az első használat után..!

- A szervezet általános tisztításához: ragasszuk fel a talpra

- Célirányos tisztításhoz:a talpakra és a kiválasztott helyre 

- eltávolítja a toxinokat

- csökkenti a fáradtságérzetet

- javítja a vérkeringést

- javítja az alvás minőségét- javítja a szervezet általános fizikai állapotát

 

Minden nap mosunk kezet, fürdünk, figyelünk fogaink tisztán tartására is… Senki nem vonja kétségbe ezeknek a napi szokásoknak a szükségességét, hiszen a higiénia az élet egyik alapvető normája. Akkor miért viszonyulunk ilyen nemtörődöm módon a testünk belsejében található szennyeződésekhez?

A kor előrehaladtával a szervezetünk azon képessége, hogy a toxinokat kiürítse vagy semlegesítse, gyengül. Ezért minél hamarabb elgondolkodunk szervezetünk belső tisztaságáról, a későbbiekben annál kevesebb betegség jöhet elő, és az öregedési folyamatok is annál lassúbbak lesznek.

Krónikus fáradtság, gyakori fejfájás, álmatlanság, emésztési panaszok, a bőr, körmök, haj állapotának romlása, vizesedés, idegösszeomlás, figyelemzavar, a látásélesség és hallás romlása, magas vérnyomás, asztma, allergia, cellulitisz… Ha önnél a felsorolt tünetek közül akár csak egy is megfigyelhető, bizonyossággal kijelenthető, hogy a szervezetében az intoxikáció (méreganyagok felhalmozódása) bekövetkezett, tehát itt az ideje a tisztításnak.

 

A hagyományos kínai orvoslás megközelítése: regenerálódás, öngyógyulás belső beavatkozás nélkül

 

Az emberi szervezet természeténél fogva igen bölcsen van megalkotva – megvannak a természetes védekező mechanizmusai, melyek megvédik az elsalakosodástól. A tradicionális kínai orvoslás elméletének megfelelően az, aki komolyan veszi a szervezetének megtisztítását, legfőképpen forduljon saját magához és belső szerveinek munkáját vegye igénybe.

Az átlagembernél a folyamatok ciklikusan követik egymást, úgymint emésztés, felszívódás, kiválasztás, vagyis a belső szervek működése, a vérkeringés és a tiszta meridiánok önállóan eltávolítják és kiürítik az anyagcsere folyamán keletkezö bomlástermékeket. Ezt toxinürítésnek vagy a toxinoktól való megszabadulásnak is nevezik. De ha példának okáért ezekben a folyamatokban repedések keletkeznek, az azt jelenti, hogy a csatornák összekuszálódnak, az egyes továbbító láncszemek között megszakad a kapcsolat - és ez betegséghez vezethet. Az egészséges szervezet képes arra, hogy maga ellenőrizze és átválogassa a bekerülő anyagokat: a hasznosakat beépítse, a károsakat kiszűrje és kiürítse. Hogy ez a folyamat lehetséges, azt nyolc szervünknek köszönhetjük, amelyek „hátvédként” mind a toxinoktól való védelmünket is szolgálják: gyomor, nyirokrendszer, szem, tüdő, máj, bőr, vese és a bélrendszer.

 

Bőrön keresztüli tisztítás – a klasszikus orvosi módszerek alternatívája

 

Egészségjavítás belső stimulálás által

Miközben megpróbálunk egészségi állapotunkon javítani és megtisztítani a szervezetünket a salakanyagoktól a klasszikus terápiás módszerek segítségével, rendszeresen gyógyszerekkel mérgezzük magunkat, tönkretesszük az immunrendszerünket azzal, hogy durván beleavatkozunk az önszabályozás természetes mechanizmusaiba… Ugyanakkor nem ritkán megfeledkezünk az alternatív módszerekről. Pedig igenis lehetséges megszabadulni a méreganyagoktól, és el lehet kerülni az emberi természetbe való agresszív beavatkozást a gyógyulás folyamán!

A Master Herb méregtelenítő tapasz, melyet a kínai orvosi és gyógyszerkutató intézet szigorú ellenőrzése mellett fejlesztettek ki, a nyugati medicina sztereotípiáit oszlatja el. Mivel méltó alternatívája a tisztítás klasszikus módszereinek, reális segítséget tud nyújtani azoknak, akik az egészségük megőrzéséről kívánnak gondoskodni. A tisztítás szokványos módszerei, amilyen a mechanikus méregtelenítés, a hashajtó szerek vagy a fokozott vizelet kiválasztás alkalmazása, csak azokat a salakanyagokat üríti ki, amelyek szabadon keringenek a természetes testnedvekben. Azok a toxinok, amelyek biológiailag akkumulálódtak, azaz felgyülemlettek az élő sejtekben és a szövetekben, nagyon makacsok, és eltávolítani ezeket onnan szinte lehetetlen!

A Master Herb tapasszal való bőrön keresztüli tisztítás alapjaiban és elviekben is különbözik a fentiektől. A tapasz nemcsak a szervezet folyékony részeiből (vér, nyirok) üríti ki a toxinokat, hanem a tömör szövetekből is (csont-, izom-, zsír-, kötőszövet). A tapasz aktív anyagai csak reflexológiailag hatnak a szervezetre (a reflexpontokon), nem kerülnek be a testbe. Ez kizárja a hatóanyagok szétbomlását, illetve a májra, tápcsatornára és az egész szervezetre gyakorolt kedvezőtlen hatását.

A salakanyagoktól való megszabadulás klasszikus módszereitől eltérően a Master Herb tapasszal történő bőrön keresztüli tisztítás jótékonyan hat az egész szervezetre, teljes mértékben ártalmatlan, és nincsenek mellékhatásai. A tapasz használata élettanilag megfelelő és kényelmes a fizikai testnek, teljesen feleslegessé teszi a gyógyszeres tisztítás hosszadalmas és kellemetlen alkalmazását.

 

ALKALMAZÁS:

Este, lefekvés előtt bontsuk fel a tapasz csomagolását, a gyógynövény tartalmú tasakot ragasszuk fel a tapasz ragasztós oldalára, majd magát a tapaszt ragasszuk fel a talp előzetesen megtisztított és megszárított bőrére az éjszakai alvás idejére (lehetőleg ragasszuk fel legkésőbb 21.00 óráig). Reggel aztán a tapaszt távolítsuk el, s lábunkat mossuk meg! Felnyitás után azonnal felhasználandó!

Egy kúra ajánlott időtartama: 7-90 nap.

 

 

 

Aktív összetevők:

Bambusz

A bambusznádból készült kivonat remek abszorbens, kivonja a szennyeződéseket a bőr felső rétegéből, jelentős mértékben felgyorsítja a méreganyagok eltávolítását és a sejtek regenerálódását.

 

A közönséges bükk magja

A közönséges bükk magjából készült kivonat összehúzó és antiszeptikus hatással bír, serkentve ez által a bomlástermékek elvezetésének folyamatát.

 

Keserűnarancs

A keserűnarancs terméséből készült kivonat általános erősítő szer, javítja az anyagcsere-folyamatokat.

Kitin

Igen erős hatású, természetes eredetű szorbens, abszorbeálja a szervezet által kiválasztott salak- és méreganyagokat, a nehézfémek sóit.

 

Azukibab

Az azukibab magjának őrlete kedvező hatást fejt ki a bőr állapotára, megtisztítja a szervezetet a toxinoktól, segít a szervezetnek megszabadulni a felesleges folyadékmennyiségtől.