Mezoroller
  • Mezoroller
  • Mezoroller
  • Mezoroller
  • Mezoroller

Mezoroller

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 90141
3 Raktáron
18060 Ft
Kiszerelés
1 db

Összetétel
orvosi fém

Share:

A TianDe mezorollere: a szépségért többé nem kell áldozatot hozni!

 

mr.jpg

 

Minél idősebbek a nők – annál kevésbé hatékonyak a kozmetikai kezelések…

A mezoroller a mezoterápiára emlékeztet. A mezoterápiát manapság igen divatossá vált orvosi módszerként tartják számon és, mint tudjuk, minden, ami divatos, sokba is kerül. Egy mezoterápiás kúra – hat-nyolc kezelésből áll. A mezoterápiás kúrát ajánlott félévente megismételni.

A TianDe mezorollerének köszönhetően pénztárcátok állni fogja a csapásokat! A mezoterápiás kezelési eljárás elérhetővé vált az esztétikai bőrgyógyászat forradalmi találmányával – a mezorollerrel. Miközben a mezoroller épp annyira hatásos, mint a mezoterápia, ugyanakkor 99.9%-ban kizárja a fájdalomérzés, a kivörösödés, az ödémák, a bőrduzzanatok vagy a kék foltok kialakulásának kockázatát. A kezelés nem hagy kóros vagy fájdalmas nyomot arcotokon. A mezorolleres mezoterápiát immár önállóan, otthon is elvégezhetitek, mégpedig akár hetente. A TianDe által kifejlesztett mezoroller lényegesen olcsóbb, mint egy kozmetikai szalonban végzett mezoterápiás kezelés.

 

mr2.jpg

 

 

A mezoroller előnye: a kozmetológus az injekció bőrbe történő befecskendezése során nem tudja teljes mértékben ellenőrzés alatt tartani a szúrások mélységét és távolságát, így azok nem is lesznek egyenletesek. Ezzel szemben a mezoroller alkalmazása során a mikroszúrások közti távolság egyforma, és a tűk is mindenhol egyforma mélységben hatolnak a bőrbe.

 

                    mr3.jpg   

 

                                 

A mezoroller mikrotűi valósággal perforálják a bőrt, bőrünk pedig „értesítést kap a sérülésről”, és elkezd aktívan védekezni, aktívan kiválasztani a saját kollagént. A bőr kollagéntartalmának növekedése pedig bámulatos eredményeket hozhat a ráncok és a bőrsérülések korrigálása terén.

A TianDe által kifejlesztett mezoroller mikrotűi orvosi acélból készülnek, amelyet széles körben alkalmaznak a sebészeti eszközök gyártása során. Ennek optimális a tömörsége és a keménysége, az ilyen acél felületén lényegesen kevesebb karcolódás keletkezik, amelyekben felhalmozódhatnának a mikrobák elszaporodásához kedvező környezetet biztosító szennyeződések. Az ilyen típusú acél sav- és lúgálló.

A tűk vastagsága az emberi hajszál vastagságához mérhető. Ahogy már említettük, a mikrotűk az általuk ütött számos apró lyuk révén szinte perforálják a külső szaruréteget, ily módon kialakítva sok mikrocsatornát. A tűk hossza – mindössze 0.5 mm, ezért a szúrások helye egészen pici, s azok rövid egy órán belül összehúzónak. Viszont ez idő alatt sejtszinten valóságos forradalmi változások zajlanak le! Javul a vérkeringés, a kollagén és elasztin termelés fokozódik.

A mezoroller mikrocsatornákat képez a bőrben, amelyeken keresztül a kozmetikai készítmények aktív hatóanyagai könnyen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A krémek és szérumok hatékonysága a mezoroller alkalmazásának köszönhetően akár a 90 százalékot is elérheti.

 

 

mr4.jpg

 

Figyelem: a kozmetikai szereket addig kell felvinni a bőrre, amíg a mikrocsatornák össze nem húzódnak – azaz a mezoroller használatát követő egy órán belül.

A mezoroller segít

1. Csökkenteni a már meglévő ráncok mélységét és késleltetni az újak megjelenését.

2. Növelni a bőr feszességét és rugalmasságát.

3. Csökkenteni a hegek (a pattanásoktól származó vagy égés okozta sebhelyek), a megnyúlt bőr, illetve a narancsbőr látható tüneteit.

4. Javítani a bőr általános állapotát: hidratálni a bőrt, összehúzni a pórusokat, csökkenteni a bőr alatti zsírréteg termelődését.

5. Csökkenteni a pigmentációt.

6. Serkenteni a haj növekedését.

mr5.jpg

 

1. Széles körűen alkalmazható.

2. Nem sérül a felhám épsége.

3. A kozmetikai készítmények hatékonysága sokszorosan felerősödik.

4. A kezelés fájdalommentes.

5. Nincsenek mellékhatások.

6. Jelentős anyagi megtakarítással jár.

 

mr6.jpg

 

 

mr7.jpg

 

 

A molekulák mérete mellett fontos szempont a peptidek hozzáférhetősége is. Az emberi szervezetben a fehérjék egy többfokozatú folyamat során a feldolgozásra alkalmas összetevőikre esnek szét. Az aminosavak láncolatából létrejövő peptideket a bőr saját, az új sejtek számára alkalmas „építőanyagként” fogadja be.

A mezorollernek köszönhetően a peptidalapú kozmetikai szerek hatása felerősíthető. Emlékeztetnénk rá, hogy a mezoroller mikrocsatornákat képez a bőrben, amelyeken keresztül a kozmetikumok aktív összetevői könnyen behatolnak a bőr mélyrétegeibe. A mezoroller alkalmazásának köszönhetően a peptidalapú kozmetikai szerek eredményessége többszörösére nő.

A mezoroller és a multipeptid szérum az arcbőrre – egy csodálatos páros, amely segítséget nyújt az olyan problémák megoldásában, mint a szarkalábak, az apró ráncok hálója, a bőr feszes rugalmasságának elvesztése, a bőr dehidratálódása stb.

Ápoló komplex tartalmának köszönhetően a multipeptid szérum az arcbőrre gondoskodik a bőr felső rétegeiről. A komplex a hidratálás és a regenerálás érdekében fejti ki hatását. Azok számára rendeltetett, akiknél megjelennek a kor előrehaladására utaló változások, megfelel mind a nőknek, mind a férfiaknak. A peptidek – a jövő kozmetikai összetevői. Nem allergének, nem váltanak ki bőrirritációt, nincsenek mellékhatásaik, abszolút minden bőrtípusra alkalmazhatók, beleértve a sérült vagy gyulladt bőrt is.

Függetlenül attól, hogy manapság a peptideket igen aktívan használják az öregedésgátló szerek előállítása során, azok a közelmúltban felfedezett, új összetevők.

A peptidek rendkívül sok feladatot látnak el. A multipeptid szérum az arcbőrre összetétele egy dús, peptideket tartalmazó keveréket tartalmaz – mindjárt hat intelligens peptidet. Vizsgáljuk meg ezeket részletesebben is.

 

mr8.jpg

 

WKPep®SRMPeptides peptid komplex

Alapját ötféle peptid képezi, amelyek közül három jelző peptid. Ezek jelentik az „üzemzavart”, azaz utasítást adnak a „javítás” haladéktalan megkezdésére. Serkentik a bőr megújulásához szükséges összetevők szintetizálását, a saját kollagéntől a hialuronsavig. Ezek a tripeptid-1, a palmitoil-tripeptid-5, a palmitoil-pentapeptid-4. Mindamellett e három peptid mindegyike saját aktivitással bír.

Tripeptid-1 – segít a bőrnek felvenni a küzdelmet az oxidatív stressz és az azzal járó következmények ellen, meggátolva a lipidoxidációt.

Palmitoil-tripeptid-5 – a növekedés kulcsfontosságú tényezőinek aktivizálása révén serkenti a saját kollagén termelését.

Palmitoil-pentapeptid-4 – erős behatoló képességgel rendelkezik. Serkenti az I. típusú kollagén, az elasztin szintetizálását, erősíti a bőr szerkezetét fenntartó bőrmátrixot.

A komplex összetételében két további peptid található.

Hexapeptid-9 – egy peptid a mély és a mimikai ráncok ellen, regeneráló képességgel rendelkezik, serkenti a saját kollagén termelését.

Palmitoil-tetrapeptid-7 – hidratálja a bőrt és növeli annak feszes rugalmasságát. Erősíti a hajszálereket, eltünteti a szem alatti ödémákat és fekete karikákat, erősíti a saját kollagén és elasztin termelését, elősegíti a pattanások nyomainak csökkentését. Kiváló hatást fejt ki az érett bőrre és a „fiatalság hormonjáéhoz” hasonló hatást fejt ki, rendkívül hatékony a szemkörnyéki zónában.

ASP Control-1500 komplex az acetil-hexapeptid-8 alapján – miorelaxáns peptid, amely a botoxhoz hasonló hatással rendelkezik (int az izmok elernyedését kiváltó injekciók). E peptidek képesek megzavarni az impulzusok neuronoktól az izomsejtekhez történő továbbításának mechanizmusát. Ennek köszönhetően az izom ellazul, s ennek eredményeként a mimikai ráncok kisimulnak.

Multipeptid szérum az arcbőrre – ez nem csupán hat intelligens peptid, hanem amellett nátrium-hialuronát, panthenol, niacinamid (B3-vitamin), trehalóz, klórfenezin is – más szóval egy igen hatékony hidratáló komplex.

 

mr9.jpg

 

A transzdermális komplex használata

1. Az adagoló segítségével vigyetek fel néhány csepp mezokoktélt ujjbegyetekre, és terítsétek el előzőleg megtisztított arcbőrötökön!

2. A mikrokapszulákból egy kis mennyiséget vigyetek fel az ujjbegyekre, majd paskoló mozdulatokkal terítsétek szét a mezokoktéllal már megdolgozott problémás bőrfelületeken!

A szert – a bőr mérsékelt megereszkedésére utaló jegyek esetén –naponta egyszer (este, lefekvés előtt két órával) kell felvinni a száraz, megtisztított bőrre, a kifejezetten erős problémák esetén – naponta kétszer. A transzdermális komplexek használatát illetően sem az életkorra, sem az alkalmazás időtartamára vonatkozóan nincs semmiféle korlátozás.

 

Mezoroller –idegenvezetőtök a szépség és a fiatalság országában!