Nefrit frissesség gyógyfüves tisztasági betét
  • Nefrit frissesség gyógyfüves tisztasági betét
  • Nefrit frissesség gyógyfüves tisztasági betét
  • Nefrit frissesség gyógyfüves tisztasági betét

Nefrit frissesség gyógyfüves tisztasági betét

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 61914
11 Raktáron
2480 Ft
Kiszerelés
20 db

Összetétel
Gossypium Herbaceum, Cellulose, Polyethylene, Paper, Extracts (Camellia Sinensis Leaf / Mentha Piperita Leaf/ Eugenia Caryophyllus Bud Oil), Gum

Share:

Új termékkollekció a női egészségért

Feljavított minőség az összes hasznos tulajdonság megőrzése mellett!

 

 

 

nefrit1.jpg

 

Szeretnétek nap mint nap élvezni a komfortérzést és az önbizalmat? Mi sem egyszerűbb a „Nefrit frissesség” tisztasági betét használatával! Ez tökéletesen követi a test mozdulatait, nem görbülve meg és nem deformálódva a hordás során. Bármit is csinálnátok, a tisztasági betét a helyén marad! Elmehettek reggel futni, szórakozni barátnőitekkel, este pedig mehettek az edzőterembe, a betét továbbra is megbízható módon helyén marad fehérneműtökön. Még akkor is, ha intenzív sportgyakorlatokat végeztek!

Ez nem egyszerűen egy mindennapi tisztasági betét – ez a remek közérzetetekről gondoskodó, természetes eredetű gyógyfüvek kivonatait tartalmazó, növényi borogatás. A betét blokkolja a kellemetlen szagot és ápolja egészségeteket. Az összetételében található gyógyfűkivonatok gyulladásgátló és antibakteriális hatásúak. Élvezzétek az aktív életet!

A termék összetételében, mind a tisztasági, mind az éjszakai betétében megtalálható a borsmenta kivonata – amely egy gyulladásgátló szer, a kínai teacserje leveleiből készült kivonat – egy antibakteriális hatású szer, valamint a szegfűszeg olaja – amely igen erős antiszeptikum.

ELLENJAVALLAT: TERHESSÉG ESETÉN.