Nefrit frissesség szuper gyógyfüves betét a nehéz napokra
  • Nefrit frissesség szuper gyógyfüves betét a nehéz napokra
  • Nefrit frissesség szuper gyógyfüves betét a nehéz napokra
  • Nefrit frissesség szuper gyógyfüves betét a nehéz napokra
  • Nefrit frissesség szuper gyógyfüves betét a nehéz napokra

Nefrit frissesség szuper gyógyfüves betét a nehéz napokra

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 61912
24 Raktáron
2900 Ft
Kiszerelés
10 db

Share:

 

Különleges napok

Komfortérzés és megbízhatóság

Nappal

Világszerte az emberek ezrei ismerik a TianDe termékválasztékában található népszerű, és mára már valóban legendás hírnévnek örvendő termékeit – a betéteket. Ezek legnagyobb értéke az, hogy a nőket védik, nem pedig csupán a fehérneműt! Ezek nem pusztán higiéniai eszközöknek minősülnek, hanem egyben hatékony növényi eredetű borogatások, amelyek számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek.

A TianDe bemutatja a mindenki által kedvelt termékek javított és továbbfejlesztett változatát – ismerjétek meg a „Nefrit frissesség” termékcsaládhoz tartozó betétek új kollekcióját!

Megtartottunk mindent, ami jó, ugyanakkor tökéletesítettük a minőséget!

 

netfrit.jpg  

A „Nefrit frissesség” szuper gyógyfüves tisztasági betét nőknek – a higiéniai szerek új nemzedéke szabadalmaztatott növényi keverékkel, amelyet a Kantoni Tudományos Kutató Intézetben fejlesztettek ki. A komplex gyulladásgátló, gombásodás elleni és antiszeptikus hatású, hozzájárul a menstruációs ciklus szabályozásához.

Összetételében megtalálhatók az alábbi komponensek:

A kínai teacserje leveleiből készült kivonat – ezt a teacserjéből (Camellia sinensis), a teafélékhez tartozó, örökzöld cserjéből nyerik ki. Ennek levelei cserzőanyagokat, (tanninokat), koffeint és az azzal azonos teint, valamint teofillint, teobromint, fermenteket, illóolajat, C-, B-, P-, K- és PP-vitamint tartalmaznak.

A kínai teacserje kivonata – polifenol-tartalma alapján vezető helyet foglal el a növények sorában. A polifenolok aktív hatása többszörösen felülmúlja a bőrt a szabad gyökök hatásától védő, közimert hatóanyag – a B-vitamin aktivitását. A zöld teában található polifenolok gyulladásgátló és antibakteriális hatásúak, elősegítik a biológiailag aktív hatóanyagok behatolását a bőrbe.

A borsmenta kivonatát a hagyományos kínai gyógyászatban széleskörűen alkalmazzák gyógyító célzattal. E szer elsősorban antibakteriális, görcsoldó, fájdalomcsillapító és vízhajtó hatással rendelkező, igen erős antioxidáns.

A szegfűszeg kivonata gyulladásgátló, gombásodás elleni és antiszeptikus hatással rendelkezik, elősegíti a menstruációs ciklust szabályozását. Tonizáló illattal rendelkezik, az afrodiziákumok körébe tartozik.

 

 

nefrit12.jpg

 

 

nefritnappal.jpg

nefritnappal2.jpg

 

nefritnappal3.jpg

Az új „Nefrit frissesség” szuper gyógyfüves tisztasági betét – még hatékonyabb védelem és nagyobb magabiztosság a kritikus napok során.

Nos, akkor nézzük meg, mennyiben más az újdonság a kritikus napokra kínált korábbi termékekhez képest.

1. Kezdjük a külső réteggel! Az a korábbi betétekben jó volt – hatékony, biztonságos, természetes eredetű. De mi még ezen is javítottunk! Most a betét még inkább „lélegzik” – a perforációt 15%-kal megnöveltük! Ez még nagyobb komfortérzést jelent a különleges napok során.

2. Hozzáadtunk még egy további cellulóz réteget. Így a rétegek száma már öt (a korábbi termékcsalád betétjei négy rétegből álltak). Ez azt jelenti, hogy az új betétek jobb nedvszívó képességgel rendelkeznek, azaz megbízhatóbbak is.

3. A korábbi betétekben egy hatékony töltőanyagot alkalmaztunk – egy speciális nedvszívó gélt. Az új termékekben ennek mennyiségét 20%-kal megnöveltük! Ez azt jelenti, hogy a nedvszívó képesség gyorsasága megnövekedik, ennek eredményeként pedig komfortérzetetek is növekszik.

4. Az új betétekben ugyanazt az abszorbens anyagot alkalmazzuk, mint a gyerekpelenkákban, mivel gondoskodunk egészségetekről.

5. Az új betét kétszer több, a szivárgást megakadályozó védőgátat tartalmaz! Nézzetek utána magatok: az előző generációhoz tartozó betétek öt védőgát révén biztosítottak védelmet számotokra – kettő elülső, egy hátsó, valamint egy-egy oldalsó segítségével. Az általunk kínált újdonság tíz ilyen védőgáttal rendelkezik: négy elülsővel, kettő hátsóval és kettő-kettő oldalsóval. Ez a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja számotokra a szivárgással szemben!

 ELLENJAVALLAT: TERHESSÉG ESETÉN.