Nefrit frissesség szuper gyógyfüves éjszakai betét

Nefrit frissesség szuper gyógyfüves éjszakai betét

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 61913
18 Raktáron
2900 Ft
Kiszerelés
10 db

Share:

Különleges napok

Komfortérzés és megbízhatóság

Éjszaka

Világszerte az emberek ezrei ismerik a TianDe termékválasztékában található népszerű, és mára már valóban legendás hírnévnek örvendő termékeit – a betéteket. Ezek legnagyobb értéke az, hogy a nőket védik, nem pedig csupán a fehérneműt! Ezek nem pusztán higiéniai eszközöknek minősülnek, hanem egyben hatékony növényi eredetű borogatások, amelyek számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek.

A TianDe bemutatja a mindenki által kedvelt termékek javított és továbbfejlesztett változatát – ismerjétek meg a „Nefrit frissesség” termékcsaládhoz tartozó betétek új kollekcióját!

Megtartottunk mindent, ami jó, ugyanakkor tökéletesítettük a minőséget!

 

netfrit.jpg  

A „Nefrit frissesség” szuper gyógyfüves tisztasági betét nőknek – a higiéniai szerek új nemzedéke szabadalmaztatott növényi keverékkel, amelyet a Kantoni Tudományos Kutató Intézetben fejlesztettek ki. A komplex gyulladásgátló, gombásodás elleni és antiszeptikus hatású, hozzájárul a menstruációs ciklus szabályozásához.

Összetételében megtalálhatók az alábbi komponensek:

A kínai teacserje leveleiből készült kivonat – ezt a teacserjéből (Camellia sinensis), a teafélékhez tartozó, örökzöld cserjéből nyerik ki. Ennek levelei cserzőanyagokat, (tanninokat), koffeint és az azzal azonos teint, valamint teofillint, teobromint, fermenteket, illóolajat, C-, B-, P-, K- és PP-vitamint tartalmaznak.

A kínai teacserje kivonata – polifenol-tartalma alapján vezető helyet foglal el a növények sorában. A polifenolok aktív hatása többszörösen felülmúlja a bőrt a szabad gyökök hatásától védő, közimert hatóanyag – a B-vitamin aktivitását. A zöld teában található polifenolok gyulladásgátló és antibakteriális hatásúak, elősegítik a biológiailag aktív hatóanyagok behatolását a bőrbe.

A borsmenta kivonatát a hagyományos kínai gyógyászatban széleskörűen alkalmazzák gyógyító célzattal. E szer elsősorban antibakteriális, görcsoldó, fájdalomcsillapító és vízhajtó hatással rendelkező, igen erős antioxidáns.

A szegfűszeg kivonata gyulladásgátló, gombásodás elleni és antiszeptikus hatással rendelkezik, elősegíti a menstruációs ciklust szabályozását. Tonizáló illattal rendelkezik, az afrodiziákumok körébe tartozik.

 

nefritejszaka.jpg

 

Az éjszaka – a regenerálódás ideje, a felesleges feszültségnek pedig egyáltalán semmi értelme. A különleges napok során a nyugalom és békesség igen fontos a valóban pihentető alvás érdekében. Izgultok az esetleges éjszakai szivárgás miatt? Az új „Nefrit frissesség” szuper gyógyfüves betétek biztosítják zavartalan álmotokat!

Itt nem egyszerűen egy betétről van szó – ez egy szabadalommal védett, gyógyfüves borogatás. A betét összetételében található gyógyfüvek megsemmisítik a baktériumokat és kiküszöbölik a kellemetlen szagot, komfortérzést és frissességet kölcsönöznek.

Mint ahogy a nappali tisztasági betétek, úgy az éjszakai betétek összetétele is tartalmazza a kínai teacserje leveleiből készült kivonatot, amely antibakteriális hatású, megszünteti a viszketést és az irritációt; a borsmenta kivonatát – amely a frissesség érzetét kölcsönzi és gyulladásgátló hatású; a szegfűszeg illóolaját – amely szabályozza a menstruációs ciklust.

 

nefritejszaka2.jpg

 

nefritejszaka3.jpg

 

nefritejszaka4.jpg

 

Az új „Nefrit frissesség” szuper gyógyfüves éjszakai betét a lehető legnagyobb fokú védelmetek biztosítása érdekében hat réteget tartalmaz. Az előző generációhoz tartozó betétek öt rétegből álltak. Tisztázzuk, mi a különbség közöttük és milyen előnyökkel bírnak még az újdonságok.

1. Kezdjük ugyancsak a felső réteggel! Az most még inkább „lélegző” és komfortos, ez az éjszakai betéteknél rendkívül fontos. A perforációt 18%-kal magnöveltük! Ez még nagyobb komfortérzetet ad a különleges éjszakák során.

2. Hozzáadtunk egy további cellulózréteget (farostokból álló cellulóz). Ez azt jelenti, hogy a betétek nedvszívó képessége most még jobb lett, tehát azok megbízhatóbbak is.

3. Az előző termékcsalád betétjeiben egy hatékony töltőanyagot alkalmaztunk – egy speciális nedvszívó gélt. Ez eltérő arányban volt elosztva a rétegekben. Az új termékekben ennek mennyiségét 20%-kal megnöveltük! Amellett most a gél mennyisége egyenletesen van alosztva az egész rétegben. Ez azt jelenti, hogy hogy gyorsabbá válik a felszívódás, s ennek eredményeként javul az éjszakai komfortérzetetek.

4. Az új betétekben ugyanazt az abszorbenst alkalmaztuk, mint a gyerekpelenkákban, mivel szívünkön viseljük egészségetek sorsát.

5. Az új betét kétszer több, a szivárgást megakadályozó védőgátat tartalmaz! Nézzetek utána magatok: az előző generációhoz tartozó betétek öt védőgát révén biztosítottak védelmet számotokra – kettő elülső, egy hátsó, valamint egy-egy oldalsó segítségével. Az általunk kínált újdonság tíz ilyen védőgáttal rendelkezik: négy elülsővel, kettő hátsóval és kettő-kettő oldalsóval. Ez a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja számotokra a szivárgással szemben! S ez a biztonság valóban igen magas szintű – a TianDe mindent megtett annak érdekében, hogy nyugodt álmotok legyen! Most már nem kell felriadnotok az éjszaka kellős közepén, attól tartva, hogy vajon minden rendben van-e. Biztosak lehettek benne: a betét az alvás egész ideje alatt védelmet nyújt!

 

 ELLENJAVALLAT: TERHESSÉG ESETÉN.