Night Care Szőlő éjszakai krémpakolás arcra
  • Night Care Szőlő éjszakai krémpakolás arcra
  • Night Care Szőlő éjszakai krémpakolás arcra

Night Care Szőlő éjszakai krémpakolás arcra

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 50104
4 Raktáron
Ár: 760 Ft 610 Ft
Kedvezmény: 20 % -os
Kiszerelés
18 g

Összetétel
Aqua, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Algae Extract, Glyceryl Stearate, Sorbitan Stearate, Ethylene/Acrylic Acid, Copolymer, Vitis Vinifera Seed Extract, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Triethanolamine, Parfum

Share:

Szőlő éjszakai krémpakolás

A pakolás ideális mind a fáradt, mind a problémás és zsíros bőrre.

 A pakolás aktív összetevőjének hatása:

A szőlőkivonatban megtalálhatók a fiatalság és a szépség vitaminjai: az A, E, C-vitamin, B-vitamin komplex, kálium, nátrium, kalcium, vas, flavonoidok, enzimek, linolsav. Amikor bőrünk egy ilyen vitamin és ásványi anyag „koktélt” kap, egy nagy adag fiatalságot és egészséget juttatunk neki.

Az éjszakai krémpakolások nemcsak azonnal csökkentik a bőrön látható feszültséget egy nehéz nap után, hanem segítséget nyújtanak a stresszel való küzdelemben.

A Biblia szerint a szőlő volt az első növény, melyet Noé a vízözön után ültetett. Ez az első kultúrák egyike, amelyet az ember tudatosan kezdett saját céljaira termeszteni. A szőlő az egyetlen növény a világon, amelynek tanulmányozásából modern tudományág lett, az ampelográfia (szőlészet). A szőlő termését már a XVII. században felhasználták kozmetikai célokra. A szőlő az istenek csodálatos ajándéka az ember számára, amely segít megőrizni az egészséget, szépséget és fiatalságot.

Franciaországban, ahol bőséggel terem a szőlő minden klasszikus fajtája, elkezdték meghonosítani a borterápiát. Bordeaux-ban borfürdőt, törkölypakolást alkalmaznak, és speciális, szőlőből készült masszázst használnak a cellulit kezelésére. A kezelések után a bőr hihetetlenül sima, friss, hidratált és bársonyos lesz.

 

A pakolás rendeltetése:

- felfrissíti és fiatalítja a bőrt

- tonizál és feszesíti a bőrt

- regenerálja a bőr sejtjeit, kiüríti a toxinokat

 

Az eredmény:

„A szőlős szépségápolás” azonnal látható változást eredményez a bőrön. Ráadásként olyan kellemes érzésünk lesz, mintha egy bordeaux-i wellness szalonban lennénk, melyet ezeréves szőlőültetvények vesznek körül, és mindez anélkül, hogy el kellett volna hagyni otthonunkat...

 

Tiande Éjszakai krémpakolások: esti fiatalodás

Az éjszakai krémpakolások nemcsak azonnal csökkentik a bőrön látható feszültséget egy nehéz nap után, hanem segítséget nyújtanak a stresszel való küzdelemben is.

 

Alkalmazás:
Vékony rétegben vigyük fel a pakolást az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, majd 20 perc múlva benedvesített törlőkendővel távolítsuk el a maradékot. Sérült, irritált vagy gyulladt bőrre ne használjuk!