Őszibarackos hidratáló kézkrém

Őszibarackos hidratáló kézkrém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 40204
12 Raktáron
620 Ft
Kiszerelés
15 g

Share:

 

Őszibarackos hidratáló kézkrém – csúcshidratálást és táplálást biztosít, ideális módon zárja le az egész eljárást.

 

Őszibarackos élvezet

A szetthez tartozó minden egyes szer összetételében található őszibarack-kivonatnak és őszibarackolajnak köszönhetően a kúra még aromaterápiának is minősül. Az eljárás során finom őszibarackillat tölti be az egész szobát. Az őszibarackillat az egyik legkellemesebbnek és legcsodálatosabbnak nevezhető. Édes, ugyanakkor nem émelyítő, alig megfogható virágillat árnyalattal. Az őszibarackos jegyek finoman keverednek a bőr természetes feromonjaival, még sajátosabbá téve azokat. Az illat frissességet és jó hangulatot kölcsönöz, hiszen az őszibarack egyszerre a nyárral, a forró napsütéses levegővel és a reggeli hűvösséggel illatozik.

Egyébként pedig a termékcsoport összetétele tartalmazza mindazokat az aktív anyagokat, amelyeket az őszibarack kínálni tud: a levelek kivonatát, a termés kivonatát és a termésből készült olajat.

A TianDe társasággal együtt ajándékozzátok meg magatokat a gyümölcsös élvezettel!

2. sz. dia

Spa-kezelés a zsenge kacsók számára! Az őszibarack illatával

Áldozzatok magatokra 15 percet!

1. LÉPÉS

Őszibarackos peeling

A peeling segítségével távolítsátok el az elszarusodott sejteket! A peeling alaposan letisztítja a bőrt, és előkészíti azt a további ápolási folyamatokra.

2. LÉPÉS

„Mézes őszibarack” testápoló só

Masszírozzátok be a bőrbe az azt mélyen hatóan tisztító, ásványi anyagokkal feltöltő, a regenerálódási folyamatait serkentő, a bőrt simává és rugalmassá varázsoló testápoló sót! Az őszibarack kivonata regenerálja, puhítja és táplálja a bőrt.

3. LÉPÉS

Őszibarackos hidratáló kézkrém

Hordjátok fel az intenzíven hidratáló kézkrémet! A krém puhítja, rugalmasabbá teszi és fiatalítja a kézbőrt..

 

A peeling segítségével távolítsátok el az elszarusodott sejteket! A peeling alaposan letisztítja a bőrt, és előkészíti azt a további ápolási folyamatokra.

– A száraz és tiszta bőrre vigyetek fel egy kevéske peelinget!

– A peelinget kenjétek szét egyenletesen kézbőrötökön, enyhén masszírozzátok be!

– Alaposan öblítsétek le a szert!

A 2. lépés

Masszírozzátok be bőrötökbe a testápoló sót, amely mélyen hatóan tisztítja, ásványi anyagokkal tölti fel, simává varázsolja a bőrt!

– Vigyétek fel kezetekre a testápoló sót, egyenletesen kenjétek szét bőrötökön, majd enyhén masszírozzátok be!

– Alaposan öblítsétek le a szert!

A 3. lépés

Hordjátok fel az intenzíven regeneráló kézkrémet!

– Dús mennyiségben kenjétek be a krémmel tiszta kézbőrötöket, könnyedén masszírozzátok be!

– A hatás fokozása érdekében 3-5 percre húzzatok fel kezetekre egy celofánkesztyűt!

A 4. lépés

Élvezzétek kezetek puhaságát!

A spa-eljárás hetente többször elvégezhető. A mini-formátumban elérhető őszibarackos szett három-négy alkalomra elegendő.

 

Őszibarackos hidratáló kézkrém

Aktív hidratálás és puhítás

Összetételében található:

őszibarackolaj – nyugtatja az irritált bőrt, hatékonyan működik a korral járó elváltozásokkal és a rugalmasságvesztéssel szemben, javítja a bőr állapotát, azt hatékonyan táplálja;

szójaolaj – javítja a bőr védekező funkcióit, puhítja a széltől kifújt, eldurvult bőrt;

E-vitamin – antioxidáns hatású, részt vesz a kollagén- és az elasztinrostok képződésében;

panthenol – elősegíti a felhám gyors regenerálódását;

karbamid – természetes hidratáló, növeli a bőr felső rétegeinek nedvességtartalmát. A karbamid, még a krém beszívódása után is, továbbra is elnyeli a nedvességet a környezetből és továbbítja azt a bőrbe.

Tömör rétegben vigyétek fel a krémet megtisztított kézbőrötökre! Néhány percig hagyjátok rajta, hogy az aktív összetevők jól kifejthessék hatásukat! A hatás felerősítése érdekében fel lehet húzni egy vékony nejlonkesztyűt.

 

Az őszibarackos hidratáló kézkrém intenzíven hidratálja és puhítja a bőrt. Gyengéd őszibarackos illattal ajándékoz meg. Regenerálja a felhámot, megszünteti a hámlást, felgyorsítja a bőr regenerálódását, és gazdag összetétele révén serkenti a kollagén rostok szintetizálását.

Őszibarackolaj

Hideg sajtolással (a hevítést mellőző préseléssel) nyerik ki az őszibarack magjából, amelyet követően az olajat megszűrik. E felbecsülhetetlen értékű termék különösen megfelelő a fokozottan érzékeny bőrrel rendelkező emberek számára. Amennyiben allergiás reakciók észlelhetők, vagy sérülések keletkeznek a bőr felszínén, a kozmetikumok összetételében található őszibarackolaj remekül nyugtatja az irritált bőrt. Mintegy felszíni bevonatként fejti ki hatását a bőrre, annak puha és sima kinézetet kölcsönözve.

Az őszibarackolaj hatékonyan küzd a korral járó elváltozások, a feszes rugalmasság csökkenése ellen, antioxidáns és adaptogén hatású. Hatékonyan táplálja a bőrt, javítja annak állapotát.

Szójaolaj

A szójaolaj rekordmennyiségben tartalmaz tokoferolt, amely biztosítja a bőr számára a szükséges tápanyagellátást és lassítja a sejtek öregedését. Összetételében emellett megtalálható a lecitin. A lecitin roppant fontos szerepet tölt be az új bőrsejtek képződésében, valamint a sérült bőrsejtek regenerálódásában. Tápláló, puhító és tonizáló hatással rendelkezik. Erősíti a bőr saját védekező funkcióit. A szójaolaj puhítja a széltől kifújt, eldurvult bőrt. Az olaj hatása kifejezetten a bőr hidratálására és tápanyagellátására irányul, valamint a bőr nedvességtartó képességének megerősítésére.

E-vitamin – a fiatalság vitaminja, antioxidáns hatású. Részt vesz a kollagén- és elasztinrostok létrehozásában. Az E-vitamin segít lassítani a kézbőr öregedését. Ezen túlmenően segít megőrizni a körmök egészséges kinézetét, erősíti a körmöket, javítja azok növekedését, megelőzi törékenységüket és réteges szétválásukat.

Panthenol

A panthenol (a B5-vitamin) elősegíti a felhám gyors regenerálódását. Begyógyítja a sérüléseket, fokozatosan enyhíti a gyulladásokat, erősíti a kollagénrostokat. A panthenol amellett hidratálja a bőrt, felveszi a küzdelmet a bőr szárazságával. Pótolja a sérülések során feltétlenül szükséges pantoténsav hiányát.

Karbamid – természetes hidratáló, növeli a bőr felső rétegeinek nedvességtartalmát. A karbamid, még a krém beszívódása után is, továbbra is elnyeli a nedvességet a környezetből és továbbítja azt a bőrbe.

A krémet tömör rétegben vigyétek fel megtisztított és tápanyagokkal feltöltött kézbőrötökre! Fontos, hogy néhány percig hagyjátok rajta, hogy a szer aktív összetevői tápláló és hidratáló pakolásként kifejthessék hatásukat! A hatás felerősítése érdekében fel lehet húzni egy vékony nejlonkesztyűt.

Nos, kacsóitok immár makulátlanul néznek ki. Élvezzétek puhaságukat!