Active Life Pektin tartalmú zselé homoktövissel és almával

Active Life Pektin tartalmú zselé homoktövissel és almával

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 195431
40 Raktáron
1180 Ft
Kiszerelés
15 g

Összetétel
Fruktóz, Maltodextrin, Zabrost, Pektin sűrítőanyag (12%), Inulin, Dehidratált almahús darabok (8%), Sárgarépalé por, Xantángumi (sűrítőanyag), Tökpor, Homoktövislé por (2,5%), Citromsav (antioxidáns), Ananászlé por, Szteviol-glikozid (édesítőszer)

Share:

A gyermekkorból ismerős ízek: bogyókból készült zselés kompótok (kiszelek)

a TianDetől

 

Kitűnő emésztés és hosszantartó fiatalság!

 

 

195431-active-life-pektin-tartalmu-kiszel-homoktovissel-es-almaval-01.jpg

 

A gyümölcsből és bogyófélékből készült zselés kompótok (oroszul: kiszelek) – a valódi orosz konyha ételkülönlegessége, amelyet a régi idők étkezésében nem hűsítő italként (desszertként), hanem első vagy második fogásként fogyasztottak. Úgy tartották, hogy ez egy nagyon hasznos csemege. A mai dietológusok alátámasztják a zselés kompótok hasznosságát. Ez az ital valóban nagyon hasznos, az egészségre jótékony hatással van.

  • Vékonyan bevonja a gyomor falát és javítja az emésztést;
  • Sikeresen felveszi a harcot a vékonybél-diszbakteriozis kialakulásával;
  • Megakadályozza, hogy többet együnk a kelleténél, nem terheli meg a gyomrot, nem okoz kellemetlen közérzetet;
  • Nagyszerű energiaforrás, egész napra elegendő frissítő energiával tölti fel szervezetünket;
  • Segít megszabadítani a szervezetet a fölösleges folyadéktól;

A TianDe szakembereinek köszönhetően a vállalat olyan pektinzselés áfonyakompótokat (kiszeleket) kísérletezett ki, amelyekben összhangban van a finom íz és a hasznosság.

 

alafonya.jpg

 

Pektinnek a természetes, tisztított, növényi eredetű poliszacharidot nevezik, amely, lényegében, az összetett szénhidrátok csoportjába tartozik. A pektin – emészthetetlen élelmiszer rost, amely általában gélszerű massza formájában fordul elő, - képes feloldani, valamint összegyűjteni a bél faláról a toxikus anyagokat, és természetes úton képes eltávolítani azokat a szervezetből.

 

A pektintartalmú élelmiszerek fogyasztása szabályozza a szervezet anyagcseréjét, normalizálja a bélmozgást. A természetes eredetű pektin egyedi sajátosságaihoz tartozik még azon tulajdonsága is , hogy képes megőrizni az emberi szervezet hasznos baktérium háztartásának egyensúlyát.

Kiváló tulajdonságainak köszönhetően a pektint széles körben használják a gyógyszeriparban is. Az emberi szervezet egészségére gyakorolt hatása nyilvánvaló, mivel tapadó-védő sajátossága következtében jótékony hatással van a gyomor és bélrendszer nyálkahártyájának állapotára. Gyomor- és bélfekély esetén a pektin könnyű, gyulladásgátló és fájdalomcsillapító természetes szerként funkcionál.

A pektinzselés áfonyakompót – ez egy jóízű módja annak, hogy fenntartsák gyomruk és bélrendszerük egészségét! El is felejthetik az emésztéssel kapcsolatos korábbi problémáikat, ezentúl a szervezetük akadálytalanul fog működni!

A TianDe által készített pektinzselés áfonyakompótok - valóban az egészséges táplálkozás termékei közé tartoznak. Nem tartalmaznak:

- keményítőt,

- ízfokozókat,

- mesterséges színezékeket!

Csakis hasznos, hatékony összetevőkből állnak!

A TianDe pektintartalmú áfonyakompótjai nagyszerű éhségmúlasztó tízórai, vagy uzsonna, illetve a főétkezés kiegészítője lehet, és hamarosan elfoglalják méltó helyüket az Önök étrendjében!

 

homoktovis.jpg2.jpg

 

 

A pektinzselés kompótot homoktövis és alma lével azért alkották meg, hogy szervezetük óramű pontossággal működjön! Összetevői között olyan komponensek vannak, amelyek rendkívül jótékony hatást gyakorolnak a gyomor és bélrendszer működésére és nagyszerű közérzetet biztosítanak!

 

homoktovis.jpg

 

 

Homoktövis gyümölcsének leve – telítve van értékes hatóanyag tartalommal! A homoktövis gyógyító képessége már emberemlékezet óta ismert. Ezt bizonyítja a növény nevének latin eredete is , amelynek jelentése magyarul „vedlő ló”: az ókori görögök észrevették, hogy ha a lovak megeszik a homoktövis leveleit, akkor a ló szőre elkezd vedleni, selymessé válik, a sebek pedig gyorsabban gyógyulnak.

A mai tudósok bebizonyították, hogy a homoktövis bogyók magas vitamin és hasznos hatóanyag tartalommal rendelkeznek, s bennük megtalálható a tudomány által ma ismert szinte minden egyes vitamin. A B vitaminok csoportjából megtalálható bennük a B1, B2, B3, B6, B9. A bennük található K vitamin jótékony hatással van az anyagcsere folyamatokra. A P vitamin véralvadás gátló hatással rendelkezik. A béta karotin jótékony hatással van a nemi hormonokra, valamint az izzadság- és könnymirigyek működésére. A növény sok A provitamint, E vitamint és több más hasznos hatóanyagot – flavonoidokat, szerotonint (boldogsághormont), szerves savakat, stb. tartalmaz. A homoktövisben lévő hasznos anyagok jelentős mértékben meggyorsítják a bőrben végbemenő anyagcsere folyamatokat és növelik a bőr immunképességét. Éppen ezen tulajdonságával magyarázható a homoktövisnek az ókori görögök által is észlelt „vedlő ló” (szőrét hullató ló) hatása. A homoktövis jótékony hatást gyakorol az összes belső szerv működésére, immunerősítő hatással rendelkezik, amely különösen fontos a meghűléses betegségek idején.

Sárgarépa leve – még egy olyan zöldség, amely élen jár a hasznos és értékes tápanyagok tartalmát illetően. Az egyik ilyen értékes tápanyag, mindenek előtt, a béta-karotin, amely a szervezetben A vitaminná alakul át. Az A vitamin javítja a látást, erősíti a csontokat, a fogakat és immunrendszer erősítő szerepet tölt be. Ezen kívül jótékony hatással van a pajzsmirigy működésére is A sárgarépa levének rendszeres fogyasztása esetén a varázslatos béta-karotin megtisztítja szervezetünket a káros salakanyagoktól. Másodsorban a sárgarépa leve C, D, E, B és K vitaminokban is gazdag. Harmadsorban a sárgarépa leve mangánt, rezet, foszfort, káliumot, cinket és vasat tartalmaz… A legfontosabb hasznos ásvány pedig a magnézium, melynek egyik legfontosabb forrása éppen a sárgarépa leve. A magnézium erősíti az idegrendszert és csökkenti a vér magas koleszterin szintjét.

Alma – a vas egyik legkönnyebben feldolgozható forrása. Az ókori bölcsek véleménye szerint, ha az ember naponta elfogyaszt két almát, sohasem lesz beteg. Az alma erősíti az érfalakat, növeli azok rugalmasságát. Természetes antioxidánsok, és mint ilyenek, rendszeres fogyasztásukkal megelőzhetjük a vírusos és fertőző betegségeket. Ezen kívül az almában található hasznos tápanyagok képesek megkötni a szervezetben felhalmozódó káros, toxikus anyagokat, és segítenek azokat kiüríteni a szervezetből.

 

Tök – ez a narancssárga színű zöldségfélefontos forrása egy sor vitaminnak, mikro- és makroelemnek, ezen kívül a legalacsonyabb kalóriatartalmú élelmiszer. Ötször magasabb az A provitamin tartalma, mint a sárgarépáé, és háromszor magasabb, mint a marhamájé. Éppen ezért a szemészek javasolják látássérült betegeiknek a tökből készült ételek és a töklevek fogyasztását. Mindezeken kívül a tök fogyasztása erősíti a szív és érrendszert, és szabályozza a gyomor és bélrendszer működését.

 

Ananászlé – a szervezetre fiatalító hatással van, akadályozza az ödémák kialakulását, stresszoldó hatása van. Magas a C-vitamin tartalma, a hatékony tápanyagok közül pedig káliumból és nátriumból tartalmazza a legtöbbet. Az ananászlében található hasznos tápanyagok és ásványok közül a legfigyelemreméltóbb a bromelain. Ez egy sajátságos, magas biológiai aktivitással rendelkező enzim, illetve enzimek csoportja: javítja az emésztést, hatékonyan segíti a fehérjék lebontását és a zsírégetést. Ez az oka annak, hogy az ananász sok diétában előkelő helyen szerepel.

 

 

195431-active-life-pektin-tartalmu-kiszel-homoktovissel-es-almaval-07.jpg

 

 

A pektinnel készült zselés kompótok (kiszelek) összetevői között szerepelnek a szervezet teljes értékű működése szempontjából elengedhetetlen, hasznos tápanyagok.

Zabpehely rostok – a rostok tárházául szolgálnak. Ezek a rostok a táplálék emészthetetlen részét képezik, sajátságos ballasztanyag, amely segít a szervezetnek abban, hogy minél alaposabban feldolgozza a bevitt táplálékot. Ezeket a rostokat az enzimek nem bontják le az emésztőrendszer felső traktusaiban. Ellenben az élelmiszer rostok a bélrendszer alsó traktusaiban kerülnek feldolgozásra, ahol táplálják a belek hasznos mikroflóráját, amely az emberi szervezet számára fontos vitaminok és aminosavak előállítását végzi.

Inulin – az összetett szénhidrátok (poliszacharidok) csoportjába tartozó szerves anyag. Néhány növény gyökerének és gumójának feldolgozása során nyerik ki. Tulajdonságait tekintve az inulin a prebiotikumok csoportjához tartozik, nem szívódik fel a szervezetbe a gyomor és bélrendszer felső traktusaiban, ezzel ellentétben, nagyszerűen fermentálódik a bélrendszer mikroflórája által, ösztönzi a hasznos mikroorganizmusok aktív növekedését, és biztosítja az emésztőrendszer és az emberi szervezet normális működését.

Az inulin, ezen kívül, segít megtisztítani a szervezetet a salakanyagoktól és a káros, mérgező vegyületektől. Elősegíti a csontszövet növekedését, amelynek következtében számos, az egészséggel kapcsolatban felmerülő, probléma megelőzhető.

Pektin – növényi eredetű ásványi anyag, amely viszkózitással (ragasztó tulajdonságokkal) rendelkezik. Miben rejlik a pektin hasznossága? Először is nagyszerűen stabilizálja az anyagcserét. A pektin képes csökkenteni a vér koleszterinszintjét, javítja a bélmozgást. A pektin legértékesebb tulajdonságának, azonban, bátran nevezhetjük azon képességét, hogy megtisztítja szervezetünket a káros anyagoktól, (a rádioaktív elemektől, peszticidektől, a toxikus fémek ionjaitól). Ezért a képességéért nevezi sok szakember a pektint a szervezet takarítójának.

 

alafonya3.jpg