Eco De Viva Profi törlőkendő teljeskörű takarításhoz
  • Eco De Viva Profi törlőkendő teljeskörű takarításhoz
  • Eco De Viva Profi törlőkendő teljeskörű takarításhoz
  • Eco De Viva Profi törlőkendő teljeskörű takarításhoz
  • Eco De Viva Profi törlőkendő teljeskörű takarításhoz

Eco De Viva Profi törlőkendő teljeskörű takarításhoz

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 980192
7 Raktáron
Ár: 3740 Ft 2990 Ft
Kedvezmény: 20 % -os
Kiszerelés
1 db (24 x 24)

Összetétel
mikroszálas

Share:

A TianDe segítségével mindig minden gyors és tiszta

A takarítás – mindennapos folyamat. Mondjuk, ne „nagytakarítsatok” állandóan, de azért nap mint nap akad azért valami, valahol, csak egy kicsit rendbe rakni… Hol ott poros valami, hol itt nem töröltem le… Az eredmény nem mindig szívet melengető, a takarításra pedig az eredetileg tervezettnél igen gyakran jóval több időnk megy el.

Hogy megkönnyítse az otthoni rendrakást, hogy segítsen megtakarítani erőtöket és időtöket, a TianDe kifejlesztette a „segédeszközök” egész termékcsaládját. A „Master Class” még speciális szerek használata nélkül is hatékonyak, azaz nem csupán a tisztítószereken takarékoskodnak, hanem kímélik a családi költségvetést is. Alkalmazásukkal a takarítás környezetkímélőbb is lesz.

 

tisztitokendok.jpg

A „Master Class” törlőkendők – a takarítás és a lakás tisztaságának korszerű megközelítése! Minden egyes terméknek megvannak a saját egyedi tulajdonságai, a maga rendeltetése, de amiben egységesek, az a hatékonyság és a kiváló eredmény.

Három számotokra a szuper mikroszálas termékekből: a dörzskendő takarításhoz „kettő az egyben”, a törlőkendő teljes körű takarításra és a szupergyors hatású törlőkendő üvegtisztításra.

Miben rejlik a törlőkendők és a mikroszálak különlegessége? Alapvető előnyük – a különleges fonalszerkezet. A legvékonyabb szálacskák lehetővé teszik, hogy behatoljanak a legmélyebben található helyekre, és megtisztítsák azokat. Amellett a mikroszálakból álló törlőkendő puhán felpolírozza a felületet, miközben egyetlen porszemet sem hagy maga után, és nagyszerűen magába szívja a nedvességet. E törlőkendők rendkívül tömör szerkezetűek. Kiválóan alkalmasak mind a nedves, mind a száraz takarításra. És még egy fontos szempont – igen tartósak!

Tehát, a megfelelő törlőkendő megválasztása a takarításhoz – a tisztaság és a csillogás záloga erőfeszítés és megalkuvás nélkül. Válasszátok a TianDe-t!

 

tisztitokendok2.jpg

A mikroszálakból álló PROFI törlőkendő teljes körű takarításra segít rendbe tenni bármilyen utatokba kerülő felületet. Konkrétan – asztalokat, szekrényeket, könyveket, festményeket… A törlőkendő alkalmas puha borítású bútorok, mint ahogy műanyagfelületek, rozsdamentes acél vagy fényes felületek kezelésére. „Megmenti” lakásotokat a szennyeződésektől, a portól, a foltoktól és magába szívja a nedvességmaradványokat. A törlőkendőt még a kocsitok utasterének kitakarításához is felhasználhatjátok – egyáltalán, bárhol, ahol takarításra van szükség.

A PROFI törlőkendőnek rengeteg előnye van:

– szárazon és nedvesen is használható;

– háztartási vegyszerek használata nélkül is „működik”;

– alaposan megtisztítja a felületeket a szennyeződésektől anélkül, hogy azokat felsértené.

Mindössze egyetlen törlőkendő elegendő ahhoz, hogy lakásotok csillogjon a tisztaságtól, a takarítás pedig nem volt fárasztó.

tisztitokendok3.jpg

 

Bármilyen felület kezelésére univerzálisan alkalmas:

  • lakkozott, műanyag, üveg felületek, csempe vagy laminált felület;
  • puha felületű bútorok (bőr, antilopbőr, velúr);
  • rozsdamentes acélból készült gyártmányok – a csillogó felület biztosítására.

Anyaga: 70%-ban mikroszálak (poliészter), 30%-ban poliuretán.

Alkalmazás: Akár száraz, akár nedves formában. Eltávolítja a szennyeződéseket és a port az adott felületről, a foltokat és a nedvesség nyomait.

Szükség esetén, kiegészítésképpen használjon mosószert! Ne vasalja, ne szárítsa fűtőtesten!

Méret: 24x24 cm

Tömörség: 260g/m

 

tisztitokendok6.jpg