Sarokregeneráló lábkrém kígyóolajjal

Sarokregeneráló lábkrém kígyóolajjal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 41105
23 Raktáron
1100 Ft
Kiszerelés
30 g

Share:

Felpuhítja a sarkakon és a talpon kialakult elszarusodott rétegeket, megszüntetheti a bőrrepedéseket... 

Felpuhítja a sarkakon és a talpon kialakult elszarusodott rétegeket, megszüntetheti a bőrrepedéseket, puhítja a lábujjak felhámrétegét, hatékonyan hidratálja és táplálja a bőrt, serkentheti a vérkeringést. Rendszeres használat esetén megszüntetheti a sarkakon keletkező bőrkeményedéseket és repedéseket, regenerálhatja a bőrt, és visszaadhatja annak természetes rugalmasságát. Mindennapi használatra alkalmas, ajánlott a kezelést naponta ismételni.

Aktív összetevők: 

Kígyóolaj

Puhító és fertőtlenítő hatást fejt ki a bőrre, azt táplálja, feltölti a bőr nélkülözhetetlen zsírsavakból álló tartalékát, serkenti a bőr regenerálódási képeségét, megszünteti a bőr szárazságát és az irritációt. 

E-vitamin

Aktívan küzd a szabad gyökök romboló hatása ellen. Részt vesz a bőr immunvédelmének biztosításában és a sejtek anyagcsere-folyamatainak lebonyolításában, meghosszabbítja a sejtek élettartamát, aktivizálja a sejtlégzést.  

Allantoin

Regeneráló hatású, puhítja és nyugtatja a bőrt, védi azt az ártalmas külső tényezők hatásától. 

Alkalmazása: Napi egy-két alkalommal vigyük fel a szükséges krémmennyiséget a lábfejre, különös tekintettel a sarokra, majd masszírozzuk be a teljes felszívódásig.

Alkalmazását kúraszerűen ajánljuk.