Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal
  •  Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal
  •  Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal
  •  Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal

Snail Secret Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 14602
5 Raktáron
12180 Ft
Kiszerelés
50 ml

Összetétel
Aqua, Butylene Glycol, Snail Secretion Filtrate, Hexapeptide-8, Caprylic/Capric Triglyceride, Tripeptide-10, Synthetic Jojoba Oil, Trehalose, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Iodopropynyl Butylcarbamate, Methylisothiazolinone

Share:

NYÚJTSD EL AZ ÉLVEZETET!

A krémek nyúlós textúrája – a magas mucintartalom garanciája

 

snailsecret.jpg

 

 

Némelyik ázsiai szépségszalon egy lélegzetvételnyi szünethez sem jut az ügyfelek rohamától. Ezekben olyan hosszúak a várólisták, hogy hónapokkal későbbre lehet az új, exkluzív szolgáltatásra bejelentkezni, amely a kozmetikai kezelőszerként nem mást ajánl, mint… a csigákat.

A kozmetológusok határozottan állítják, hogy a puhatestűek mirigyei által kiválasztott váladék (a nyálka) elősegíti a regenerálódást, a bőr kisimítását és puhítását, a szárazság és a hámlás kiküszöbölését.

A kozmetikai kezelés során csigák csúsznak-másznak a bőrön, síkos nyomot hagyva maguk után. Öt perc az ehhez hasonló élvezetből nem úszható meg 100 dollár alatt.

A TianDe felkínálja a lehetőséget, hogy a csigák váladékának hatását a szépségszalonokban várakozó sorok elkerülésével tapasztalhassuk meg. A tianDe termékválasztékában megjelent egy új, a „Csigatitok” termékcsalád, amelynek termékei a csigák váladékát tisztított és koncentrált formában – egy szűrlemény, más szóval – a mucin formájában tartalmazzák.

A „Csigatitok” sorozat termékeinek a TianDe katalógusában feltüntetett ára jól észrevehetően eltér a szalonokban végzett csigás kezelések árától: a többfunkciós arckrém csiganyállal, 5 db x 10 ml – 25,50 EUR, a szemkörnyékápoló krém, 5 db x 10 ml – 25,50 EUR, az idom-maszk – 4,20 EUR.

A „Csigatitok” sorozat kozmetikumait kényelmesen használható adagolóval egyedi, 10 ml-es tasakokba csomagolták. A szükséges adagolás csökkentett mennyiségének köszönhetően lehetővé vált a felhasznált tartósítószerek mennyiségének csökkentése: minél kisebb a kozmetikai szer tömege, annál kevesebb tartósítószerre van szükség a termék eltarthatóságához. A légmentesen záró csomagolás és az adagolóeszköz – megbízhatóan gátolja a mikrobák bejutását a szerekbe.

A csiganyál kozmetikai tulajdonságaira kertészek hívták fel a figyelmet, akik rózsabokrokról távolítják el a csigákat, hiszen azok levele – a puhatestűek kedvenc csemegéje. A rózsatermesztők észrevették, hogy a kezükön előforduló horzsolások a szokásosnál gyorsabban begyógyulnak, kézbőrük pedig sokáig megőrzi simaságát és frissességét.

Mindamellett a történelemből tudható, a csigákat még az ókori Görögországban kezdték el kozmetikai célokra használni. Hippokratész a csiga váladékát „fiatalságkivonatnak” nevezte, és őrölt csigákból készített bőrkenőcsöt.

Szerencsére manapság a csiga váladékához „humánus” módszerrel jutnak hozzá, így a csigák sértetlenek maradnak. A csiganyál kinyerése céljából egy körhintaszerű szerkezet alkalmazásával stimulálják a csigák mirigyeit: a puhatestűeket egy speciális, forgó tartályba helyezik. E mutatvány eredménye a váladék fokozott kiválasztása. Ez a csigák természetes reakciója az őket ért stresszre. Hiszen a haslábúak a nyálkát (mucint) nemcsak a helyváltoztatáshoz, hanem sérült páncéljuk és egyéb szerveik helyreállításához is felhasználják.

A csigák regenerálódási képességét annak idején Charles Darwint is megcsodálta, a tudós különösen azon ámult el, hogy e puhatestűek képesek megsérült fejüket is regenerálni

 

snailsecret2.jpg

 

A mucin molekulái kémiai értelemben glikoproteinek (fehérjék + szénhidrátok).
A csigákban található mucin protein összetevői (aminosavak, peptidek) táplálják a bőrt, elősegítik a kötőszövet szintetizálását, aktivizálják a sejtek regenerálódási folyamatait, gátolva ily módon a bőr öregedését.
A mucinban található szacharidok remekül hidratálják a bőrt, növelvén annak a turgornyomását, kisimítják az apróbb ráncokat, valamint antioxidáns védő hatást fejtenek ki.
A mucin mikroszkopikus méretű kefécskéi egy hasznos anyagok keverékébe merülnek bele, amelyek közül:
az allantoin – egy közkedvelt, igen érdekes előélettel rendelkező kozmetikai összetevő. Eredetileg ezt az anyagot a madarak embrionális szöveteiben azonosították (allantois – az embrionális burkok egyikének elnevezése). Később bebizonyították: az allantoin feltalálhatósága a szervezetben nem csupán az embrió megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges, hanem összességében a szövetek növekedéséhez is. Az allantoin felel a sejtek regenerálódásáért, az elhalt sejtek eltávolítása révén puhítja a hámréteget.
a bakteriofágok – a baktériumok elszaporodásának természetes biológiai akadályai, az immunrendszer fegyverként használja fel ezeket a patogén mikroorganizmusokkal szemben. A bakteriofágok nemcsak a csigák nyálkájában vannak jelen, hanem szervezetünk nyálkahártyájában is, hiszen a nyálkahártya – „kapu” a fertőzések számára, amelyet a bakteriofágok „őriznek”.
Ily módon, a mucin biztosítja:
  • A REGENERÁLÓDÁST: elősegíti a sejtek megújulását, küzdelmet folytatva a bőr tökéletlenségeivel
  • A FIATALODÁST: kisimítja az apró ráncokat, meggátolja újak kialakulását, növeli a bőrturgort
  • A BŐR VÉDELMÉT: antioxidánsokat tartalmaz, megelőzi az oxidatív stressz következményeinek megjelenését. erősíti a bőr baktériumokkal szembeni védekező mechanizmusait.

 

 sceyekrem.jpg

 

A krém tartalmaz csiganyálat (mucint), nátrium-hialuronátot, trehalózt, valamint peptideket.
Hexapeptid-8 – glutamin aminosavat, arginint és metionint tartalmaz. Miorelaxáns hatása hasonló a botoxéhoz: ellazítja a mimikai izmokat, elősegítve ez által a ráncok kisimulását. E mellett a hexapeptidnek nincsenek mellékhatásai, nem toxikus.
A tripeptid-10 aszparagin aminosavat, izoleucint és lizint tartalmaz. Ez a peptid segíti a jó minőségű kollagén láncocskák megfelelő módon történő felépülését, biztosítva azok egyenletes elhelyezkedését. E funkciójával helyettesíti a dekorint, ezt a kor előrehaladtával egyre kevésbé hatékonyan működő bőrfehérjét.
A kollagén termelése a bőrben, illetve a spirálszerű kollagénrugók kialakulása – két különböző folyamat. Ezért a kollagén szintetizálását serkentő szerek csak a munka egyik felét végzik el. A bőrben lehet akár több mint elegendő kollagén, mindazonáltal ha az nem áll össze gondosan, megfelelő módon becsomagolt rugókká, több kárt fog okozni, mint hasznot. Úgy nevezett „összegabalyodott” kollagénszálak keletkeznek, amelyek a rugalmasság elvesztését és a bőrredők megjelenését eredményezik.
A dekorinok – a bőrben található különleges fehérjék – pontosan a kollagénrostok megfelelő összeállításáért felelnek. Hogy megértsük a dekorinok szerepét, képzeljük el ujjainkat, amint hajat fonunk be. Ahogy ujjaink szétválasztják a hajtincseket, előkészítve azokat a befonáshoz, ugyanúgy választja szét a dekorin a kollagénszálakat, előkészítve azokat a spirálba csavaráshoz. Így, ha a bőr elegendő dekorint tartalmaz, akkor az összes újonnan képződött kollagén nagyon rugalmas, a bőr jó feszítettségét biztosító, különálló rugócskákba rendeződik.
A „Többfunkciós szemkörnyékápoló krém csiganyállal” hatása:
A krém energiával látja el a zsenge bőrt, annak javul a tónusa, beindul a sejtregenerálódás folyamata. A szemkörnyéki bőr rugalmassá válik, ennek köszönhetően a tekintet nyíltabb lesz, a szem nem fog fáradtságot sugározni. A bőr felszíne kisimul, tömörebbé válik, a ráncok láthatósága minimálisra csökken.

 

ALKALMAZÁS:
Vigyen fel egy kis mennyiségű krémet a szem környékére. A legjobb eredmény érdekében használja reggel és este.

 

snailsecret3.jpg

 

 

Próbáljon ki egy csiganyál tartalmú kozmetikumot: 1. Vigye fel a kozmetikai szert a mutatóujja és középső ujja közötti bőrfelületre! 2. Érintse össze ujjait! Ha az ujjak szétválasztásakor a krém szétnyúlik, vékony fonalat alkotva a két ujj között, akkor valóban jó minőségű, magas csiganyál – mucin – tartalmú termékről van szó.

Jó hír: a magas mucintartalmú kozmetikai szerek a bőrön könnyen szétkenhetők, használatuk rendkívül gazdaságos.

 

 

snailsecret4.jpg