Tápláló sampon ginzeng gyökérrel

Tápláló sampon ginzeng gyökérrel

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 20102
2 Raktáron
6120 Ft
Kiszerelés
450 ml

Share:

 Finoman tisztítja a hajat és segít helyreállítani annak sérült szerkezetét. Védi a fáradt és sérült hajszálakat a negatív környezeti tényezőktől...

Finoman tisztítja a hajat és segít helyreállítani annak sérült szerkezetét. Védi a fáradt és sérült hajszálakat a negatív környezeti tényezőktől, s emellett erőt, fényt és ragyogást kölcsönöz nekik.

Minden hajtípusra használható

.

Amire ajánljuk:

Hajunk természetes szerkezetének helyreállításához, növekedéseének serkentéséhez, a bennünket ért stressz (pszicho-emocionális izgalmak, egyoldalú étkezés, betegségek, káros környezeti hatások, aktív styling stb.) negatív hatásainak kiküszöböléséhez.

Megelőzéshez – stresszes időszakokban, különösen a nagyvárosban élők számára.

Gyengéden és hatékonyan tisztítja a hajat és a fejbőrt. A ginzenggyökér elősegíti a haj alkalmazkodását a stresszt kiváltó hatásokhoz, újjáépíti a sérült hajszálakat, kiválóan erősíti a hajhagymákat, serkenti a hajnövekedést és javítja annak szerkezetét, szabályozza a faggyúmirigyek működését, gátolja a korpásodást.

Az eredmény: egészséges és rugalmas hajszálak, erős hajhagymákkal. Naponta használható!

A sampon akkor fejti ki optimális hatását, ha azt a ginzenggyökér-kivonatot tartalmazó hajbalzsammal együtt rendszeresen használjuk.

Alkalmazása: Vigyünk fel egy kis mennyiséget a nedves hajra, egyenletesen oszlassuk el a haj teljes hosszában, masszírozzuk be 2-3 percig, majd meleg vízzel öblítsük le. Szükség esetén ismételjük.