Természetes óceáni gyöngy fogkrém
  • Természetes óceáni gyöngy fogkrém
  • Természetes óceáni gyöngy fogkrém
  • Természetes óceáni gyöngy fogkrém
  • Természetes óceáni gyöngy fogkrém
  • Természetes óceáni gyöngy fogkrém

Természetes óceáni gyöngy fogkrém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60142
20 Raktáron
2480 Ft
Kiszerelés
120 g

Összetétel
Sorbitol, Silica, Aqua, Glycerin, Calcium Carbonate, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Cellulose Gum, Menthol, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Saccharin, Pearl Powder

Share:

Fehér mosoly és friss lehelet

 

Titán-dioxid
Titán-dioxid

Kímélő módon megtisztítja a fogakat a lerakodástól. Az egyik legpuhább abrazív (koptató, csiszoló) anyag.

 

Gyöngyszem
Gyöngyszem

A gyöngypor kitűnő természetes fogfehérítő és polírozó tulajdonságokkal rendelkezik.

 

Mentol
Mentol

Megtisztítja a szájüreget a baktériumoktól. Hosszan tartó friss leheletet biztosít.

 

nátrium fluorid
Nátrium fluorid

A fluor jelenleg leginkább preferált formája, amely nagyfokú és aktív remineralizáló, azaz a fogzománcba az ásványi anyagokat beépítő, valamint szuvasodásgátló hatással rendelkezik. A nátrium-fluorid előnye abban rejlik, hogy képes könnyen és gyorsan aktív ionokra bomlani, amelyek aztán akár 1-3 perc alatt is képesek kifejteni hatásukat.

 

 

 

A White Bond fehérítő technológia segít eltávolítani a pigmentfoltokat, biztonságosan visszaállítva a fogak természetes fehérségét. Megtisztítja a fogakat a lepedéktől. Megakadályozza a fogkő kialakulását. Frissséget ad a leheletnek.

A fogkrém összetételében található természetes óceáni gyöngykivonat hozzájárul a fogak megerősítéséhez. A fogkrém megtisztítja a fogakat a lerakódásoktól, megelőzi a fogkőképződést, friss leheletet kölcsönöz. A „White Bond" fehérítő technológia segít csökkenteni a fogak színének megváltozását, a fogak veszélyeztetése nélkül, biztonságosan helyreállítja azok természetesen fehér színét. 

Összetételében a nátrium-fluorid tömegaránya ≤ 0,09%.

A fog ugyanolyan szervünk, mint a szív, a vese vagy a máj. Ugyanakkor az emberi szervezet egyetlen olyan része, amely önmaga nem képes regenerálódni!

Ugyanakkor fogaink állapota hatással van egész szervezetünk egészségi állapotára. A fogszuvadás például krónikus fertőzések gócpontja lehet, s lehetséges következményei között tartják számon az allergiát, mandulagyulladást, reumát, szájpenészt, érelmeszesedést vagy éppen infarktust.

A fogkrémek jelentik a szájhigiénia legfontosabb és legismertebb eszközeit. Egyes közvélemény kutatások szerint szájvizet az emberek kevesebb, mint 15 %-a használ, fogselymet pedig ennél is kevesebben, mintegy a lakosság 12 %-a. Ám van ennél nagyobb probléma is - jelesül az, hogy az emberek döntő többsége nem hatásmechanizmusa, hanem íze szerint választja meg az általa használt fogkrémet!

A szakemberek alacsony dörzshatással (abrazivitással) rendelkező fogkrémek használatát javasolják. A mai fogkrémekben leggyakrabban dörzsanyagként alumínium-hidroxidot alkalmaznak, amely anyag azonban egyenesen veszélyt jelent a veseelégtelenségben szenvedő emberekre, s alkalmazását ma már nem egy országban betiltották.

A TianDe fogzseléi szilícium-dioxidot (silica) tartalmaznak, amely nem csak gyöngéden ható, hanem amellett ártalmatan abrazív anyag.

Emellett a  „Természetes óceáni gyöngy” fogkrém  gátolja a fogszuvasodást és a fogkő megjelenését, miközben kíméletesen fehéríti a fogakat.