Wutong gyógynövényes kozmetikai testtapasz

Wutong gyógynövényes kozmetikai testtapasz

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 30118
43 Raktáron
2730 Ft
Kiszerelés
5 db

Share:

A tapasz összetétele: kínai fahéj olaja, csikófark, orvosi angyalgyökér, klematisz és mirha kivonata, mentol. 12 óránál hosszabb ideig ne használjuk. A Wutong növényi tapasszal végzett kezelési kúra hosszát egyénileg lehet meghatározni, az hozzávetőlegesen legalább hét nap..... 

A tapasz összetétele: kínai fahéj olaja, csikófark, orvosi angyalgyökér, klematisz és mirha kivonata, mentol. 12 óránál hosszabb ideig ne használjuk. A Wutong növényi tapasszal végzett kezelési kúra hosszát egyénileg lehet meghatározni, az hozzávetőlegesen legalább hét nap.

Aktív összetevői közt megtalálhatók:

Mentol

Frissítő hatást fejt ki, amely hűsítő érzéssel párosul. megszünteti az irritációt és a kellemetlen lehelletet.

Használati útmutató: ragaszd fel a gyógynövénytapaszt tested kiválasztott pontjaira! A felületet használat előtt és után ajánlott megtisztítani (akár alkohollal áttörölni). A tapasz szabadon felvágható, darabolható, nem veszít hatékonyságából. A gyógynövénytapasz használati ideje: maximum 8-12 óra. 12 óra múltán az eljárás megismételhető. Mivel a felragasztott tapaszok 20 centiméteres körzetben fejtik ki hatásukat, javasoljuk az előző tapasztól eltérő helyre felragasztani a következőt.

Ellenjavallat: az összetevők által kiváltott egyéni érzékenység, a bőrbetegségek súlyosbodása, terhesség, szoptatási időszak. Gyermekek ne használják!

A használat utáni 48 órában szoláriumozni nem szabad.

Figyelmeztetés: Előfordulhatnak az egyéni érzékenységre utaló tünetek az összetevőkkel szemben, gyulladásos tünetek, a bőr felszínének sérülése. Állapotos nők és gyerekek által történő használatra nem alkalmas!

Egyszeri használatra! A használt tapaszt ne használja több mint egy alkalommal!

Felbontás után 14 napon belül felhasználandó!

- A BŐRÖN KERESZTÜL HATÓ TERÁPIA -

„A gyógyítás legnagyobb művészete – megakadályozni a megbetegedést”

„Huang Ti nej-csing” – „A Sárga Császár belső könyve”

A mai világban sajnos nemigen találunk olyan embert, aki ne ismerné a hát-, a nyak- vagy a térdfájást. A statisztikák szerint bolygónk népességének mintegy 30 százaléka szenved ízületi fájdalmaktól. Amellett az utóbbi időben maguk az ízületi fájdalmak is „megfiatalodtak”.

A mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, az idegrendszeri megbetegedések, az anyagcserezavarok, a klímaberendezések túlzott használata, a traumák, a fertőzések stb. olyan, egyre jobban elterjedt betegségek kialakulását eredményezik, mint az ízületi gyulladások (artritisz) és az ízületi porckopás (artrózis).

Sokan – tévesen – azt hiszik, hogy az ízületekben jelentkező fájdalom nem gyógyítható, s az bizonyos idő múltán magától elmúlik. Ezzel szemben az ízületi megbetegedések idővel csak súlyosabbá válnak, ezért azok gyógykezelését nem érdemes halogatni. Sőt, az ízületeket nemcsak gyógyítani érdemes, hanem célszerű megelőzni azok megbetegedését.

Az ízületi fájdalmaktól szenvedő emberek tudják, mennyire nehéz e fájdalmaktól megszabadulni. Rengeteg gyógymódot és gyógyszert kitaláltak már, hogy e betegségekben szenvedők állapotán könnyítsenek, mindazonáltal a probléma mind a mai napig aktuális.

Az ízületi betegségek esetén alkalmazott gyógyszeres kezelések a fájdalom és a gyulladás látványának csökkentésére irányulnak. E gyógymódok gyakorta nem ártalmatlanok és szövődményekkel járnak más szervek tekintetében, mindenekelőtt a gyomor- és béltraktus, a máj, a vesék és a szív számára. A helyi alkalmazású szerek, a fizioterápia csak időleges megkönnyebbülést eredményeznek, vagy igen gyakran még azt sem. A csont- és a porcszövetek sajnos kevéssé fejlett vértovábbító hálózattal rendelkeznek, így a gyógyszerek nehézkesen jutnak el „rendeltetési helyükre”. Ezért a csont-ízületi rendszer gyógyítását célzó szerek esetében rendkívül fontos, hogy magas legyen komponenseik biológiai hasznosulásának foka. Ily módon az utóbbi évek során egyre inkább előtérbe kerül a helyi transzdermális (bőrön keresztül ható) gyógykezelés módszere.

A kínai orvostudomány – a hatékony gyógyászat szinonimája

Mára az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a keleti orvostudományt az egész szervezetre gyakorolt holisztikus hatása szerint a leghatékonyabb gyógyászatnak ismeri el.

A keleti orvostudomány tartja magát a komplex gyógyítás elvéhez, az emberi szervezetre gyakorolt hatásnak a biológiailag aktív pontokon keresztül történő eléréséhez.

A kínai gyógyászat hatékonyságát a legkorszerűbb módszerekkel bizonyították, s e hatékonyságot és a biztonságosságot a klinikai fázist megelőző és a klinikai vizsgálatokról készült beszámolók, valamint a minőségi tanúsítványok támasztják alá, amelyek mindig is előfeltételét jelentik minden gyógykészítmény regisztrálásának és a gyakorlatban történő alkalmazásának.

Korunkban pontosan a Kelet bölcsessége, karöltve a természet tiszteletével, a mikro- és makrokozmoszban tapasztalt jelenségek egységes egészként való felfogása teszi lehetővé, hogy egyszerre használhassuk fel a kínai orvostudomány sok évszázados tapasztalatait és a csúcstechnológiák haladó vívmányait.

A keleti gyógyászatban nem létezik olyan fogalom, hogy „krónikus”! Mindent gyógyítanak, ha arra marad elegendő idő! Az európai gyógymódoktól eltérően, amelyek gyakran A BETEGSÉGEK TÜNETEIT KEZELIK (magyarán – megszüntetik A FÁJDALMAT), a keleti gyógyászat nem az ember egyes beteg szerveit gyógykezeli, hanem a szervezetet egységes egészként felfogva GYÓGYÍTJA – életre kelti a szervezet rejtett tartalékait és rákényszeríti azokat, hogy teljes erőbedobással működjenek, javítja az immunrendszer működését, aktivizálja az anyagcsere-folyamatokat. Ez pedig azt jelenti, hogy nem csupán magát a betegséget gyógykezelik, hanem ANNAK ELSŐDLEGES OKAIT IGYEKEZNEK MEGSZÜNTETNI, méghozzá gyógyszerkészítmények alkalmazása nélkül! Javítják az életminőséget, és ezzel igyekszenek az élettartam hosszát növelni.

Egészséges ízületek – mi sem egyszerűbb!

Kínában, Japánban vagy Koreában az oszteokondrózis, az ízületi gyulladások, az ízületi kopás gyógyítására ősidőktől kezdve mind a mai napig széles körben elterjedt a gyógyhatású kötések, borogatások, tapaszok alkalmazása. Ma a TianDe kínálatában is találhatók tapaszok, melyek csillapíthatják a fájdalmat, és összetételükben gyulladásgátló hatással is rendelkező gyógynövények szerepelnek. A „Wutong” és a „Jian Kang” gyógynövényes tapaszok egyesítik magukban a keleti gyógyászat ősi bölcsességét és tudását és a Nyugat korszerű, innovatív technológiáit.

E szerek hatása a transzdermális terápia, azaz hatását a bőrön keresztül kifejtő kezelés elvén alapszik. A bőrtakaró – nagyszerű eszköz számos gyógyhatású anyag célba juttatásához. Ez különösen akkor hatékony, ha valamely konkrét területen ezen anyagok magas koncentrációját kell létrehozni. E tulajdonságukért a gyógynövényes tapaszokat olykor „száraz csepegtetőnek” is nevezik. A gyógynövényes tapasz hermetikusan záró, polimer anyagú alapja „dunszthatást” hoz létre (meggátolja a nedvesség elpárolgását a bőr felszínéről és hosszan tartó hatást biztosít).

A gyógynövényes kozmetikai tapaszok elősegítik az aktív összetevők egyenletes eloszlását a problémás terület teljes kiterjedésén, ily módon serkentik a vér- és a nyirokkeringést, megelőző hatást fejtenek ki, és megszüntethetik vagy mérsékelhetik a gyulladásos tüneteket – a bőrpírt, a vizenyőt és a fájdalmat. Mindezek eredményeként a szövetek rugalmasabbá válnak, az ízületek mozgékonyabbak lehetnek, a pozitív hatás pedig gyorsabban érvényesül, mint tabletták vagy egyéb gyógyszerek szedése esetén. Egy szó, mint száz, a gyógyhatású növényi tapasz – kényelmes dolog, hatékony és a használata roppant egyszerű!

A gyógynövényes tapaszok alapja – értékes gyógyhatású növények és természetes összetevők együttese.

A transzdermális gyógynövénytapaszok alapvető előnyei:

  • az aktív hatóanyagok célba juttatása független a mérettől;
  • az aktív anyagok gyorsabban fejtik ki hatásukat;
  • a tapasz forma az aktív összetevők folyamatos adagolását biztosítja;
  • használatuk nem vált ki kellemetlen érzéseket;
  • nincsenek mellékhatások a gyomor- bél traktus vonatkozásában, az ilyesfajta allergiás
  • jellegű reakciók is ritkábbak;
  • csökken az anyagcsere-folyamatok által okozott hatóanyag-veszteség;
  • a kezelés gyorsan megszüntethető, amennyiben az összetevőkkel szemben egyéni érzékenység mutatkozik.

Figyelem! A gyógynövényes tapasz használata állapotos nők és gyermekek számára tilos! Ugyancsak ellenjavallt a tapasz használata a bőrön tapasztalható erős gyulladásos jellegű folyamatok, a bőrtakarón tapasztalható sérülések, illetve az összetevőkkel szemben fennálló egyéni érzékenység esetén. Allergiás reakciók fellépése esetén a tapaszt el kell távolítani, az adott bőrfelszínt pedig meleg, szappanos vízzel le kell mosni.