Zhui Feng forte gyógynövényes kozmetikai testtapasz

Zhui Feng forte gyógynövényes kozmetikai testtapasz

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 30106
60 Raktáron
1900 Ft
Kiszerelés
4 db

Share:

A hagyományos gyógynövényes tapaszok új, felerősített „forte” formulával térnek vissza!... 

A hagyományos gyógynövényes tapaszok új, felerősített „forte” formulával térnek vissza! Még több természetes összetevővel; az aktív hatóanyagok közvetlen rendeltetési helyükre történő maximális továbbításával; valamint egyszerű és kényelmes alkalmazással - a keleti gyógyászat receptúrája szerint!

 

A hatóanyagokat kifejezetten a célterületre eljuttató tapaszok Kínában születtek meg. A kínai népi gyógyászatban a gyógyászok a gyógynövényes tapaszok segítségével már az ősidők óta kúrálták a legkülönbözőbb kórságokat, s ennek során hihetetlen eredményeket értek el.

Mint az azóta tudományosan is bizonyítást nyert, a bőr felületén keresztül a legkülönbözőbb anyagok képesek áthatolni, köztük azok is, amelyek a szervezetnek segítenek leküzdeni a betegségeket. Pontosan ezt az elvet alkalmazzák azok a transzdermális technológiák, amelyek alkalmazásával a TianDe tapaszai készülnek.

Az aktív hatóanyagok rendeltetési helyükre történő eljuttatásának e módszere az egyéb eljárásokkal összehasonlítva számos előnnyel rendelkezik. A tapaszok segítségével az aktív összetevők 80 százaléka bejut a szervezetbe! Összehasonlításképpen: a tabletták a hatóanyagoknak nagyjából mindössze 50 százalékát képesek eljuttatni rendeltetési helyükre, a többi a gyomor-bél traktuson történő áthaladás során elveszti hatóerejét. E tekintetben a transzdermális technológiát kizárólag az injekciók előzik meg, amelyek alkalmazása során gyakorlatilag az összes gyógyhatású anyag célbaér. Ugyanakkor, mint ismeretes, az injekciók igen fájdalmasak is lehetnek, a tapaszok pedig tökéletesen észrevétlenül fejtik ki hatásukat – azokat egyszerűen nem is érzékelitek bőrötökön.

 

 

„Zhui Feng forte” gyógynövényes tapasz: természetes erő a könnyed mozgásért

Kétszer több aktív összetevő!

A „Zhui Feng” tapaszok csomagolásán rizsteraszok ábrázolása látható. Ezeknek a távolba húzódó, hullámos vonalai az emberi test izmainak felépítését idézik fel. Ez egyben utalás is a gyógynövényes tapasz alapvető hatására.

 

A „Zhui Feng forte”gyógynövényes tapasz továbbfejlesztett és tökéletesített összetételével az izmokban fellépő diszkomfort érzés esetén hivatott segíteni. A sportolás, a fizikai munka, a zúzódások, a húzódások – mindez kellemetlen következményekkel járhat. Az izmok fájnak, lemerevednek, s ebben az állapotban egyáltalán nem esik jól a mozgás. A „Zhui Feng forte” gyógynövényes tapasz összetételében található természetes anyagok segíthetnek megszüntetni a feszültséget és a diszkomfort érzést, visszaadni a mozgás könnyedségét.

 

Aktív összetevői:

    A mentolt a borsmenta leveléből nyerik ki. Lokális stimuláló és enyhe elterelő hatással rendelkezik. A mentol számos, a sportolóknak az edzések utáni használatra ajánlott kenőcs és krém összetételében megtalálható. Kellemesen hűsítő hatású.

A szecsuáni lestyán kivonatát mind a kínai hivatalos orvostudományban, mind a kínai hagyományos gyógyászatban alkalmazzák.Ez egy Kínából származó évelő, lágyszárú növény.A növény gyökeréből készült párlatokat és főzeteket az izmok és az ízületek környékén jelentkező kellemetlen és diszkomfort érzés esetén használják.

 A kínai angyalgyökér kivonatagyulladásgátló és immunmoduláló hatású. Ezen túlmenően elősegítheti az izmokban jelentkező diszkomfort érzés csökkenését. A kínai angyalgyökér kivonata enyhén nyugtató hatású. 

Az álginzeng kivonata általános értelemben javítja a szervezet állapotát, erősíti annak immunképességét. Adaptogén hatású, azaz általános értelemben erősíti a szervezet ellenálló képességét a környezet ártalmas, legváltozatosabb formában megnyilvánuló fizikai, vegyi és biológiai jellegű hatásaival szemben.

A sáfrányos szeklice kivonata fájdalomcsillapító hatású lehet. A népi gyógyászatban régóta használatosgyulladásgátló szerként.

A szomáliai tömjénfa gyantájakedvező hatást fejthet ki a váz- és izomrendszerben felmerülő problémák esetén.A tömjénfa gyulladásgátló hatással rendelkezik.

A mirha gyantája rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik: antiszeptikus, sebbegyógyító, gyulladásgátló.

A borneol – a kámfor keleti megfelelője. Dúsan telt illattal rendelkezik, kitűnik antibakteriális képességével. Tonizáló és depresszióellenes hatású, javítja a vér mikrokeringését.

metil-szalicilát felhordása során érzéstelenítő és lokális serkentő hatást fejt ki. Ellazítja az izmokat és erősíti a véráramlást, lehetővé teszi a tornagyakorlatok huzamosabb ideig történő végzését és javítja a szervezet állóképességét.

A bazsalikom illóolaja nagyszerű segítséget nyújt fáradtság, fizikai és szellemi, valamint idegkimerültség. Helyi fájdalomcsillapító hatást fejt ki.

A gallstone egy kisebb mennyiségű, általában a bikák epehólyagjában vagy epevezetékében képződő koleszterint vagy kalciumsókat tartalmazó, kemény massza. Ez a váz- és izomrendszer állapotára jótékony hatást kifejtő összetevő a hatékony, epealapú komponensek egyfajta alternatívájává vált. A hagyományos kínai gyógyászatban a medveepét, amely az ízületi problémák kezelését illetően kedvező tulajdonságokkal rendelkezik, évszázadok óta használják gyulladásgátló szerként.

„Zhui Feng forte” gyógynövényestapasz: ragaszd fel és élvezd az életet!

Hogy működnek a természetes, aktív összetevők:

– segítenek megszüntetni az izmokban keletkező diszkomfort érzést;

– lehetővé teszik, hogy ráérezzünk a mozgás örömére;

– felébresztik belső energiáinkat és cselekvésre ösztönöznek.

 

Az izmainkban és ízületeinkben jelentkező diszkomfort érzés gyakran rajtaütésszerűen csap le ránk, ráadásul ez bármely életkorban megtörténhet. Amennyiben az ehhez hasonló érzések állandó jelleget öltenek, ne habozzon –forduljonhaladéktalanul orvoshoz! Könnyen lehet, hogy ez valami komoly betegségre utaló szimptóma, amelyet nem szabad elhanyagolni. A diszkomfort érzés könnyítésére kiegészítésképpen alkalmazható a TianDe „Zhui Feng forte” gyógynövényes tapasza.

A tapasz olyan aktív összetevőkkel telített, amelyek kifejezetten célirányosan fejtik kihatásukat. A tapasz aktív összetevői fájdalomcsillapító, gyulladásgátló és vizenyősödést gátló hatásúak.

A TianDe „Zhui Feng forte” gyógynövényes tapaszát a problémás területre kell felragasztani (az ízületre, a gerinc derék környéki területére, a fájdalmas pontra). Legfeljebb 12 órán keresztül használható! Alkalmazandó naponta, 7-10 napig.

Fontos!

A tapaszok felhasználása előtt alaposan le kell mosni és zsírtalanítani kell a bőrfelületet, amelyre szeretnénk a hatást kifejteni. Ezt az előírást semmiféleképpen sem szabad elhanyagolni! A bőr által védekezés céljából kiválasztott bőrzsír meggátolja az aktív összetevők behatolását, ezért azt egész egyszerűen le kell mosni, majd azt követően – zsírtalanítani kell a bőrt. Ez lehetővé teszi a gyógynövényes tapaszok összetételében található értékes, természetes anyagok számára, hogy hatásukat a lehető legnagyobb aktivitással tudják kifejteni.

A gyógynövényes tapasz használata állapotos nők és gyermekek számára tilos! Ugyancsak ellenjavallt a tapasz használata a bőrön tapasztalható erős gyulladásos jellegű folyamatok, a bőrtakarón tapasztalható sérülések, illetve az összetevőkkel szemben fennálló egyéni érzékenység esetén. Allergiás reakciók fellépése esetén a tapaszt el kell távolítani, az adott bőrfelszínt pedig meleg, szappanos vízzel le kell mosni.

 

Összegzésképpen, ismételten szeretnénk kihangsúlyozni a gyógynövényes tapaszok előnyeit:

– kényelmes használat, fájdalommentes és egyszerű alkalmazás;

– a tapaszok használata során az aktív anyagok akár 80 százalékais behatolhat a szervezetbe;

– a hatóanyagok folyamatosan kifejtik hatásukat, amíg a tapasz a bőrön van;

– nem jelentkeznek a gyomor-bél traktus részéről tapasztalható mellékhatások;

– a hatóanyagok pontos, célirányos eljuttatása rendeltetési helyükre;

– a kezelés megszüntetésének gyors lehetősége.

 

Figyelem! A gyógynövényes tapasz használata állapotos nők és gyermekek számára tilos! Ugyancsak ellenjavallt a tapasz használata a bőrön tapasztalható erős gyulladásos jellegű folyamatok, a bőrtakarón tapasztalható sérülések, illetve az összetevőkkel szemben fennálló egyéni érzékenység esetén. Allergiás reakciók fellépése esetén a tapaszt el kell távolítani, az adott bőrfelszínt pedig meleg, szappanos vízzel le kell mosni.