Zöld tea & álginzeng fogkrém

Zöld tea & álginzeng fogkrém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60144
18 Raktáron
Ár: 3040 Ft 2735 Ft
Kedvezmény: 10 % -os
Kiszerelés
120 g

Share:

A "Zöld tea & álginzeng" fogkrém gátolja a fogszuvasodás kialakulását, ápolja a fogínyt, elősegíti a puha fogágyi szövetek megerősítését... 

A "Zöld tea & álginzeng" fogkrém gátolja a fogszuvasodás kialakulását, ápolja a fogínyt, elősegíti a puha fogágyi szövetek megerősítését, és hosszú ideig friss leheletet biztosít.

Az álginzeng kíméletesen ápol, a zöld tea pedig - antibakteriális hatásának köszönhetően - védi a fogakat és a fogínyt. ​A fogkrém kiválóan tisztít, erősíti és védi a fogínyt (profilaktikus hatású), hosszan tartó védelmet biztosít a foglepedék képződése és a fogszuvasodás ellen, erősíti a fogínyt.

Nem tartalmaz parabéneket!

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém állandó jelleggel használható, mivel:

  • finoman tisztító formulával rendelkezik, amelynek alapját a hidratizált szilícium képezi. Ennek gömbölyded, mikronizált szemcséi hatékonyan és kíméletesen távolítják el a foglerakódást, miközben nem sértik fel a fogzománcot és a fogágyi szöveteket.
  • nem tartalmaz fluort, amely túlzott mennyiségben a fogzománc roncsolódásához vezethet.

A fogkrém összetételében nem találhatók parabének sem – e szintetikus tartósítószerek károsak lehetnek az egészségre.

Az álginzengből készült kivonatnak köszönhetően szabályozza a fogágyi szövetekben végbemenő anyagcsere-folyamatokat.

Az összetételében található antibakteriális komponensek kizárólag természetes eredetűek:

zöldtea-kivonat

  • mentol

Nem tartalmaz klórhexidint és triklozánt. Nem vált ki negatív adaptációt.

Javasoljuk a „ProDental” fogkefével együtt használni!

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém nemcsak a fogak, hanem a fogíny rendben tartását is lehetővé teszi. A statisztikai adatok szerint Oroszország felnőtt lakosságának több mint 90 százaléka szenved valamilyen fogínyproblémától. Ha valaki fogmosás közben a vérzésre utaló jelekre lesz figyelmes, megtörten fel is állítja a diagnózist: parodontózis. Ám a parodontózis – ritka jelenség. Sokkal gyakrabban fordulhat elő valami más probléma – különböző gyulladások (fogínygyulladás [gingivitis] és fogínysorvadás [parodontitis]), amelyek esetén a szájüregnek fokozottan van szüksége az antibakteriális ápolásra. Hiszen a gyulladások keletkezésének elsődleges okozói – a kórokozó mikroorganizmusok.

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a szájüreg gyulladásos folyamatait kiváltó baktériumokkal szemben határozott antibakteriális hatást kifejtő zöld tea és a mentol kivonata. A klórhexidintől és a triklozántól eltérően ezek nem bontják meg a szájüreg mikroflórájának egyensúlyát, nem eredményeznek gombás megbetegedéseket és negatív adaptációt.

A fogíny jó állapotáról a ginzeng egyik legnépszerűbb változatából, az álginzengből készült kivonat gondoskodik. Ennek Kínában használatos neve „ting bu huan”, ami annyit tesz, hogy „aranyra sem cserélhető”.

Az álginzeng kivonata a hasznos hatóanyagok behatolásának erősítése révén elősegíti a fogágyi szövetek vérkeringésének és anyagcsere-folyamatainak szabályozását.

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém és a „ProDental” fogkefe együttes használata megsokszorozza a kívánt hatást!