Zöld tea & álginzeng fogkrém
  • Zöld tea & álginzeng fogkrém
  • Zöld tea & álginzeng fogkrém
  • Zöld tea & álginzeng fogkrém

Zöld tea & álginzeng fogkrém

0.00 ( 0 szavazat )
Cikkszám : 60144
19 Raktáron
2900 Ft
Kiszerelés
120 g

Összetétel
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Xanthan Gum, Camellia Sinensis Leaf Extract, Menthol, Zinc Lactate, Panax Notoginseng Root Extract, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Parfum, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool, CI 77891.

Share:

Védi a fogakat és a fogínyt. Csillogva!

 

 

60144-tiande-zoldtea-alginzeng-fogkrem-01.jpg

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém biztosítja a szájüreg komplex ápolását, mivel elvégzi a szájápolás alapvető feladatait:

  • alaposan megtisztítja a fogakat a foglerakódástól
  • megelőzi a fogszuvasodást
  • gondoskodik a fogíny egészségének megőrzéséről
  • friss leheletet biztosít

A fogkrém állandó jelleggel használható, mivel:

  • finoman tisztító formulával rendelkezik, amelynek alapját a hidratizált szilícium képezi. Ennek gömbölyded, mikronizált szemcséi hatékonyan és kíméletesen távolítják el a foglerakódást, miközben nem sértik fel a fogzománcot és a fogágyi szöveteket.
  • nem tartalmaz fluort, amely túlzott mennyiségben a fogzománc roncsolódásához vezethet.

A fogkrém összetételében nem találhatók parabének sem – e szintetikus tartósítószerek károsak lehetnek az egészségre.

 

 

60144-tiande-zoldtea-alginzeng-fogkrem-02.jpg

 

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém nemcsak a fogak, hanem a fogíny rendben tartását is lehetővé teszi. A statisztikai adatok szerint Oroszország felnőtt lakosságának több mint 90 százaléka szenved valamilyen fogínyproblémától. Ha valaki fogmosás közben a vérzésre utaló jelekre lesz figyelmes, megtörten fel is állítja a diagnózist: parodontózis. Ám a parodontózis – ritka jelenség. Sokkal gyakrabban fordulhat elő valami más probléma – különböző gyulladások (fogínygyulladás [gingivitis] és fogínysorvadás [parodontitis]), amelyek esetén a szájüregnek fokozottan van szüksége az antibakteriális ápolásra. Hiszen a gyulladások keletkezésének elsődleges okozói – a kórokozó mikroorganizmusok.

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a szájüreg gyulladásos folyamatait kiváltó baktériumokkal szemben határozott antibakteriális hatást kifejtő zöld tea és a mentol kivonata. A klórhexidintől és a triklozántól eltérően ezek nem bontják meg a szájüreg mikroflórájának egyensúlyát, nem eredményeznek gombás megbetegedéseket és negatív adaptációt.

A fogíny jó állapotáról a ginzeng egyik legnépszerűbb változatából, az álginzengből készült kivonat gondoskodik. Ennek Kínában használatos neve „ting bu huan”, ami annyit tesz, hogy „aranyra sem cserélhető”.

Az álginzeng kivonata a hasznos hatóanyagok behatolásának erősítése révén elősegíti a fogágyi szövetek vérkeringésének és anyagcsere-folyamatainak szabályozását.

A „Zöld tea + álginzeng” fogkrém és a „ProDental” fogkefe együttes használata megsokszorozza a kívánt hatást!

 

60144-tiande-zoldtea-alginzeng-fogkrem-03.jpg